Merk jij ook dat het communicatie werkveld complexer wordt? Met meer invalshoeken, meer dynamiek en een hogere snelheid lijkt meegaan in de ontwikkelingen steeds meer op een achtbaan. In De rollercoaster van digitale vooruitgang delen we belangrijke ontwikkelingen in digitale communicatie met je. Zo ben jij op de hoogte van de ontwikkelingen en mogelijkheden, waardoor je als professional zelf de dynamiek in digitale communicatie beheerst.

Data en communicatie

Van content naar context

Digitale participatie

Platformcommunicatie

Download de rollercoaster van digitale vooruitgang 

Over de auteur 

Ment Kuiper werkt al meer dan 30 jaar in (digitale) marketing en communicatierollen. Van strategie tot executie, van marketing tot crisiscommunicatie. Op basis van heel veel input, inzichten, gesprekken en eigen creativiteit en nieuwsgierigheid stelt hij jaarlijks “digital insights voor marketing en communicatie” op. Een document met de trends en ontwikkelingen in het vakgebied. Met het huidige whitepaper heeft Ment een focus gelegd op digitale communicatie voor de publieke sector.

Ment versterkt het team van SchaalX als manager digitale programma’s & trainingen, waarbij hij verantwoordelijk is voor de inhoud en samenhang van de masterclasses en coaching biedt aan onze Digital Young Professionals.

De rollercoaster van digitale vooruitgang