Mijn account
Zoek
Generic filters

Werving & selectie in marketing, communicatie en digital

SchaalX helpt jou met de invulling van jouw vacature in marketing, communicatie en digital. Ben je op zoek naar een professional die jouw team of organisatie in vaste dienst komt versterken? Met meer dan 17 jaar ervaring in werving & selectie begrijpen wij welke professional jouw team nodig heeft en kennen we de markt om deze professional te vinden.

Snel en doeltreffend 3 tot 5 kandidaten

Met meer dan 17 jaar ervaring begrijpen wij welke professional jouw team nodig heeft. Kandidaten die we aan je voorstellen zijn altijd eerst door ons geïnterviewd.

Wij zijn jouw sparringpartner

Onze consultants denken altijd met je mee over de inhoud van de rol én de persoonlijkheid die past binnen jouw organisatie.

Altijd de beste match

We geloven in een warme benadering en koppelen daarom altijd één van onze consultants aan jou als persoonlijk aanspreekpunt.

Eén persoonlijk aanspreekpunt

We geloven in een warme benadering en koppelen daarom altijd één van onze consultants aan jou als persoonlijk aanspreekpunt.

We helpen jouw team ontwikkelen

Als werving, selectie en ontwikkelbureau kunnen wij jouw team ondersteunen met meer dan alleen de juiste professional. Met mogelijkheden voor training en ontwikkeling gericht op individuele professionals of teams zijn wij jouw partner voor duurzame professionele groei in marketing, communicatie en digital.

Contact

Ben jij op zoek naar marketing, communicatie of digital professionals voor jouw team? Ik denk graag met je mee.

Bel mij terug Mail mij meer informatie

“Een adviseur die onze visie begrijpt.”

Vincent Breedveld, NederlandSchoon

Onze opdrachtgevers

Opdrachtgevers aan het woord

Monque Roedoe

Mgr. Communicatie & PA, Landelijke Huisartsen Vereniging

”Het persoonlijke contact zorgt voor een waardevolle samenwerking.”
Lees verder

”Het persoonlijke contact zorgt voor een waardevolle samenwerking.”

Wat wij het meest waarderen, is de persoonlijke benadering van SchaalX. Die aanpak staat garant voor een selectie van goede kandidaten met een grondige argumentatie en profielen. Een stevige basis om onze keuze voor nieuwe collega’s op te baseren. Daar hebben we geen spijt van gekregen!

Vincent Breedveld

Programmamanager, NederlandSchoon

“Een adviseur die onze visie begrijpt.”
Lees verder

“Een adviseur die onze visie begrijpt.”

Het is heel prettig om in SchaalX een adviseur te hebben die onze visie begrijpt. Binnen afzienbare tijd is een aantal geschikte kandidaten geselecteerd en aan ons voorgesteld. Dankzij de persoonlijke benadering, een goed voorgesprek en heldere communicatie is bijgedragen aan het compleet maken van ons team.

Onze werkwijze
Werving & Selectie

Hoe wij werken

 • Behoefte inventarisatie

  We maken persoonlijk kennis met de organisatie, zodat we jouw ambassadeur kunnen zijn en professionals goed en volledig kunnen informeren. Op basis hiervan stellen we samen met jou de vacature op.

 • Werving

  Wij gaan op zoek naar professionals die aansluiten bij jouw vacature. Dit doen we met behulp van onze uitgebreide database, door jouw vacature via onze kanalen breed te verspreiden en door de inzet van onze search consultants.

 • Sollicitatiegesprekken

  Persoonlijke interviews met kandidaten waarbij we diep ingaan op competenties, drijfveren en motivatie. Wij bieden jou een selectie van 3 tot 5 passende kandidaten, waaruit jij de keuze kan maken.

 • Evaluatie en blijvend advies

  Na plaatsing evalueren we onze samenwerking en blijven we voor je klaar staan als adviseur. We treden op als sparringpartner en helpen jou om als organisatie te blijven groeien op het gebied van digital, marketing en communicatie.

Contact

Meer informatie over onze dienstverlening? Ingrid helpt je graag verder.

Bel mij terug Ontvang meer informatie