Je zoekt nú een interim marketing of communicatiespecialist

Met de juiste expertise in marketing, communicatie of digital

In ons netwerk vind je interim professionals met actuele expertise in marketing, communicatie en digital. Van content tot campagnes, van social media tot interne communicatie, van woordvoering tot digitale toegankelijkheid en van B2B tot B2C: wij kennen de juiste specialist.

Een gescreende professional uit het SchaalX netwerk

Bij SchaalX spreek je de beste mensen. We bouwen al 20 jaar aan ons netwerk van gekwalificeerde interim professionals. Elke kandidaat die we aan je voorstellen is eerst door onszelf gescreend en geïnterviewd.

Binnen 5 dagen een selectie van direct inzetbare kandidaten 

Jij hebt nú iemand nodig. Daarom streven we ernaar binnen drie werkdagen een selectie van geïnterviewde kandidaten aan je voor te stellen.

Met ervaring in het bedrijfsleven en/of de publieke sector 

Gekwalificeerde interim professionals van junior tot executive niveau.

Netwerk van ruim 25.000 interim professionals

Ontzorging van aanvraag tot plaatsing van de juiste kandidaat

SNA-keurmerk om de inleenrisico's voor opdrachtgevers te beperken

Zowel op basis van detacheren, als zzp-inzet

Snel je team versterken?

Victor bespreekt graag vrijblijvend je capaciteitsbehoefte met je. Bel hem direct, of plan een adviesgesprek in zijn agenda.

Plan een adviesgesprek

Al 20 jaar specialist in bemiddeling van interim marketing, communicatie en digital professionals voor het bedrijfsleven en de publieke sector.

Met een netwerk van 25.000 professionals, kennen we de interim specialist die jij zoekt:

Online marketeers

Interne communicatieadviseurs

B2B marketeers

Senior communicatieadviseurs

Contentspecialisten

Campagne managers

 

En tal van andere marketing- en communicatieprofessionals.

Wil je meer weten over onze werkwijze?

Victor vertelt je graag meer. Bel hem direct, of plan een adviesgesprek in.

Ook voor jou beschikbaar: young marketeers en jonge communicatiespecialisten met de meest actuele digital kennis.

E-academy-certificaat-SchaalX-Young-Digital-Professionals

Vanuit onze excellent gecertificeerde young professional programma’s ontwikkelen we bij SchaalX de nieuwe generatie marketeers, communicatiespecialisten. Digital en data-driven. Wil je hier meer over weten? Plan 15 minuten sparren, direct in de agenda van Victor.

"SchaalX weet feilloos de juiste cv's aan me te presenteren."

“SchaalX weet feilloos de juiste cv’s aan me te presenteren.”
Door onze jarenlange samenwerking, vertrouw ik Victors keuze blindelings. Ik hoef maar in een paar zinnen uit te leggen wat ik nodig heb en SchaalX weet feilloos de juiste cv’s aan me te presenteren. Het sterke van hun aanpak is dat ik altijd ook een cv aangereikt krijg met een profiel dat niet voor de hand liggend is, maar net die persoonlijkheid heeft die past binnen mijn teams.

Vanessa Hofland

Director Commercial & Strategic Planning Albert Heijn

“Snappen wat bij mij, mijn team en de doelstelling van de job past”
SchaalX en ik kennen elkaar al jaren. We hebben allebei een voorliefde voor dit prachtige vak. SchaalX weet de juiste kandidaat te vinden, omdat ze oprecht geïnteresseerd zijn en snappen wat op dat moment bij mij, mijn team en de doelstelling van de job past.

Mariëlle Krouwel

Hoofd Merk- en Mediamanagement & Communicatie De Volksbank

“De ervaren consultants zijn een echte ambassadeur op de arbeidsmarkt.”
De ervaren en snel schakelende consultants van SchaalX Public zijn voor Zadkine een echte ambassadeur op de arbeidsmarkt. Zij zijn in staat professionals uit andere (commerciële) branches succesvol te verbinden aan het onderwijs, waarmee we veel nieuwe kennis, inzichten en drive aan het team hebben kunnen toevoegen. Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig.

Alice Steenstra-Stam

Directeur Marketing en Communicatie Zadkine

Onze werkwijze
interimbemiddeling

Hoe wij werken

 • Behoefte inventarisatie

  We maken persoonlijk kennis met de organisatie, zodat we jouw ambassadeur kunnen zijn en professionals goed en volledig kunnen informeren. Op basis hiervan stellen we samen met jou de vacature op.

 • Werving

  Wij gaan op zoek naar professionals die aansluiten bij jouw vacature. Dit doen we met behulp van onze uitgebreide database, door jouw vacature via onze kanalen breed te verspreiden en door de inzet van onze search consultants.

 • Sollicitatiegesprekken

  Persoonlijke interviews met kandidaten waarbij we diep ingaan op competenties, drijfveren en motivatie. Wij bieden jou een selectie van 3 tot 5 passende kandidaten, waaruit jij de keuze kan maken.

 • Evaluatie en blijvend advies

  Na plaatsing evalueren we onze samenwerking en blijven we voor je klaar staan als adviseur. We treden op als sparringpartner en helpen jou om als organisatie te blijven groeien op het gebied van digital, marketing en communicatie.

Snel schakelen?

Victor bespreekt graag vrijblijvend je capaciteitsbehoefte met je. Bel hem direct, of plan een adviesgesprek in zijn agenda.

Plan een adviesgesprek