Mijn account
Zoek
Generic filters

SchaalX eXecutive

SchaalX is gespecialiseerd in executive search binnen marketing, communicatie en digital. Dit doen we voor vaste functies (vanaf €90K jaarsalaris) en voor interim managementposities (vanaf uurtarief verkoop €95). We bouwen al meer dan 16 jaar aan ons netwerk en kennen de beste professionals in ons vak. Onze senior consultants hebben jarenlange ervaring in search en inhoudelijke vakkennis.

Persoonlijke, eigentijdse benadering

Precies wat je zoekt, maar dan anders. Op een eigentijdse manier kijken wij verder dan de geijkte paden.

Meer dan 16 jaar ervaring

Onze consultants zijn door de wol geverfd in het doorgronden van de organisatiebehoefte en het vinden van de best passende executive kandidaat.

Mogelijkheden voor training en ontwikkeling

De wereld van marketing, communicatie en digital gaat razendsnel. Wij kunnen jouw team helpen met de meest actuele kennis en vaardigheden.

Kennis van marketing, communicatie en digital

Daarmee kijken we over de verschillende diciplines heen en challengen we de executive kanidaat om de beste match te vinden.

De beste koffie van echte bonen

Kom eens proeven tijdens een kennismakingsgesprek met onze executive consultants.

Contact

Ben je op zoek naar ervaren manager of senior professional? Neem dan contact op met Ingrid voor meer informatie over SchaalX eXecutive.

Bel mij terug Mail mij meer informatie

SchaalX voelt zeer goed aan welke persoon bij de opdrachtgever past.

Peter Terpstra, PLUS Retail

Executive search
consultants

Ingrid Schipper

Managing partner

Victor Groothoff

Managing partner

Erik de Vogel

Managing consultant SchaalX public

Onze opdrachtgevers aan
het woord

Peter Terpstra

PLUS Retail

“SchaalX voelt zeer goed aan welke persoon bij de opdrachtgever past.”

Na een zeer plezierig gesprek heeft SchaalX vol gas gegeven. Ze schakelden zeer snel en kwam al na enkele weken met uitstekende kandidaten. Wij hebben al snel de juiste kandidaat aan boord gehaald. Mooi om te zien dat deze kandidaat iemand is die afwijkt t.o.v. het search profiel. SchaalX kijkt verder dan alleen het functieprofiel en voelt zeer goed aan welke persoon past bij de opdrachtgever.

Lees verder

“SchaalX voelt zeer goed aan welke persoon bij de opdrachtgever past.”

 

Na een zeer plezierig gesprek met Ingrid, waarbij het ons opviel hoeveel enthousiasme zij liet zien om voor ons aan de slag te gaan, heeft SchaalX vol gas gegeven. Ze schakelde zeer snel en kwam al na enkele weken met uitstekende kandidaten op de proppen. Nadat wij een aantal kandidaten hebben gesproken, hebben wij al snel de juiste kandidaat aan boord gehaald. Mooi om te zien dat deze kandidaat iemand is die afwijkt t.o.v. het search profiel. SchaalX kijkt verder dan alleen het functieprofiel en voelt zeer goed aan welke persoon past bij de opdrachtgever.

Esther Polak

Univé

“Je wordt oprecht ontzorgd en er wordt goed naar je geluisterd.”
SchaalX heeft goed geluisterd naar onze behoefte. De duizendpoot, die iedereen natuurlijk zoekt, wisten zij voor ons te vinden. Er was ook meteen een match met onze cultuur. Als opdrachtgever word je oprecht ontzorgd en er wordt goed geluisterd naar wat je zoekt.
Lees verder

“Als opdrachtgever word je oprecht ontzorgd en er wordt goed naar je geluisterd.”

SchaalX heeft goed geluisterd naar onze behoefte. De duizendpoot die iedereen natuurlijk zoekt, wisten zij voor ons te vinden. Er was ook meteen een match met onze cultuur. Als opdrachtgever word je oprecht ontzorgd en er wordt goed geluisterd naar wat je zoekt. Beter 1 goede kandidaat dan 10 gemiddelde kandidaten. Dat maakt SchaalX onderscheidend. Al met al zouden wij SchaalX aan een ieder kunnen aanbevelen.