“Great vision without great people is irrelevant”

Jim Collins zei het, wij beamen het: jouw mensen zijn cruciaal.

Zoek je een executive in marketing, communicatie en digital? Iemand met de expertise, visie en leiderschapskwaliteiten om jouw organisatie verder te brengen?

Dan word je graag ondersteund door een ervaren consultant met strategisch inzicht. Een adviseur die jou toegang biedt tot een netwerk van executives. Iemand die jou desgewenst steunt bij het overtuigen van de board.

SchaalX is gespecialiseerd in executive search binnen marketing, communicatie en digital. Dit doen we voor vaste functies (vanaf €90K jaarsalaris) en voor interim managementposities.

 

Meer dan 20 jaar ervaring

 

Expert in marketing, communicatie en digital

 

Ervaren executive search consultants met uitgebreid netwerk

Zoek je een executive? 

Ingrid denkt graag met je mee. Bel haar direct, of plan een adviesgesprek.

Plan een adviesgesprek

Vind de executive die jouw organisatie écht nodig heeft

De juiste senior of executive professional is van onschatbare waarde voor jouw organisatie. Kleine details maken het verschil. Daarom heb je een consultant nodig met expertise in marketing en communicatie. Iemand die door de wol geverfd is in het doorgronden van de organisatiebehoefte, over de verschillende disciplines heen kijkt én kandidaten kan challengen om de beste match te vinden.

Word ondersteund door een consultant met een bewezen trackrecord

Een nieuwe collega zoeken is stressvol. Daarom heb je baat bij een consultant die je op alle niveaus ondersteunt en ontzorgt. Iemand met het strategisch inzicht om jou te adviseren, het netwerk om jou snel en doeltreffend voor te stellen aan de beste kandidaat én de senioriteit om desgewenst te helpen bij het adviseren van de board.

Met een persoonlijke, eigentijdse benadering

Jij wilt werken met één persoonlijk aanspreekpunt. Iemand die de tijd voor je neemt, je begeleidt in het proces en daarnaast de durf heeft om jou te challengen. Op een eigentijdse manier kijken wij verder dan de geijkte paden. Zo vind jij precies wie je zoekt, maar dan nét anders.

Jouw executive search consultant

Heb je een vraag? Neem gerust contact op. We nemen graag de tijd voor je.

Ingrid Schipper

Managing partner

Victor Groothoff

Managing partner

Erik de Vogel

Managing consultant SchaalX public

Wil je meer informatie?

Ingrid neemt je graag mee in onze werkwijze. Bel haar direct, of plan een adviesgesprek.

"SchaalX voelt zeer goed aan welke persoon bij de opdrachtgever past."

“SchaalX voelt zeer goed aan welke persoon bij de opdrachtgever past.”

Na een zeer plezierig gesprek heeft SchaalX vol gas gegeven. Ze schakelen zeer snel en kwamen al na enkele weken met uitstekende kandidaten. Wij hebben al snel de juiste kandidaat aan boord gehaald. Mooi om te zien dat deze kandidaat iemand is die afwijkt t.o.v. het search profiel. SchaalX kijkt verder dan alleen het functieprofiel en voelt zeer goed aan welke persoon past bij de opdrachtgever.

Peter Terpstra

PLUS Retail

“Professioneel, flexibel en zeer ervaren.”
De complexiteit van een organisatie als Staedion weten consultants van SchaalX moeiteloos te doorgronden en met goed advies vinden ze de juiste match. Zo staat er nu een sterk vast team communicatie, passend bij de organisatie. Ik vond het een bijzonder prettige samenwerking.

Marte Brouns

Staedion

“Je wordt oprecht ontzorgd en er wordt goed naar je geluisterd.”
SchaalX heeft goed geluisterd naar onze behoefte. De duizendpoot, die iedereen natuurlijk zoekt, wisten zij voor ons te vinden. Er was ook meteen een match met onze cultuur. Als opdrachtgever word je oprecht ontzorgd en er wordt goed geluisterd naar wat je zoekt.

Esther Polak

Univé