Mijn account
Zoek
Generic filters

Klaar om één van de meest gewilde digital professionals te worden?

Ben jij een ambitieuze starter met 0-2 jaar werkervaring en ben je klaar om aan jouw carrière in digital marketing, communicatie of design te beginnen? Met de SchaalX Digital Young Professionals traineeships doe jij de kennis en ervaring op die jou tot een zeer gewilde professional in de arbeidsmarkt maakt.

Lees verder

Tijdens ieder digital traineeship volg je masterclasses over de meest actuele en relevante onderwerpen in het vakgebied én leren we je vaardigheden in persoonlijk leiderschap, samenwerken, het managen van projecten en agile werken. De kennis die je opdoet breng je gelijk in de praktijk, omdat je tijdens het programma direct aan de slag gaat bij onze opdrachtgevers.

Meest actuele kennis in digital

Tijdens ons gecertificeerde traineeship komen alle actuele onderwerpen in digital marketing, communicatie of design aan bod.

Werken bij gerenommeerde organisaties

Voor de duur van het traineeship ben je in dienst bij SchaalX en werk je bij verschillende organisaties in de profit sector én/of het publieke domein.

Persoonlijke begeleiding

Geen zorgen, we gooien je niet in het diepe: jij krijgt van ons coaching on the job én een persoonlijk leiderschapsprogramma.

Jouw eigen tribe

Elke SchaalX Digital Young Professional maakt deel uit van zijn eigen tribe; bij elkaar vind je inspiratie, back up en natuurlijk bouw je een hechte band op.

Work hard, play hard

Als je deelneemt aan ons traineeship moet je je voorbereiden op keihard werken. Máár, daar staan natuurlijk wel gezellige borrels, evenementen en ontspanning tegenover.

Contact

Neem contact op met Marieke van Heek voor meer informatie over onze traineeships.

Onze traineeships

Digital Marketing

Over het traineeship

Digitale Communicatie

Over het traineeship

Digital Design

Over het traineeship

Ben je benieuwd wat onze trainees voor jouw
organisatie kunnen betekenen? Klik dan hier.

Even proeven van de sfeer

Onze digital young professionals aan
het woord

Willemijn

Digital Young Marketing Professional, tribe 6

Naast dat ik nu veel weet over digital marketing, heb ik ook mijzelf als young professional ontdekt.

Lees verder

Naast dat ik nu veel weet over digital marketing, heb ik ook mijzelf als young professional ontdekt.

Ik heb voor het Digital Marketing Traineeship bij SchaalX gekozen, omdat ik als startende een kijkje in de keuken wilde nemen bij verschillende bedrijven. Tegelijkertijd wilde ik meer leren over digital marketing.

Ik heb veel geleerd door de inhoudelijke colleges, maar ook zeker door de mentorconstructie die het traineeship biedt. Ik vond het prettig om te sparren en hulp te krijgen bij alle veranderingen waar je als young professional tegenaan loopt. Naast dat ik nu veel weet over digital marketing, heb ik ook mijzelf als young professional ontdekt.

Kelly

Digital Marketing trainee, tribe 6

“Het digital traineeship is voor mij de perfecte opstap naar het werkende leven!”

Lees verder
Kelly:

“Het digital young professionals programma is voor mij het perfecte opstapje naar het werkende leven!

Ik doe niet alleen ervaring op bij verschillende grote organisaties, maar krijg ondertussen ook nog verschillende interessante en leerzame masterclasses op het gebied van marketing.”

Emma

Digital Young Marketing Professional, tribe 7

Ik ben nu bijna halverwege mijn traineeship en heb al veel geleerd!

Lees verder

Ik ben nu bijna halverwege mijn traineeship en heb al veel geleerd!

Gedurende het traineeship ben je werkzaam bij verschillende werkgevers en heb je om de week een masterclass waarin je nieuwe dingen leert. Elke masterclass heeft een ander onderwerp, gerelateerd aan marketing, waardoor je uiteindelijk T-shaped wordt opgeleid. De nieuwe kennis kun je meteen toepassen bij je werkgever. Verder is het fijn dat je een groepje medetrainees hebt zodat je elkaar kunt helpen als dat nodig is. Bij SchaalX kun je ook altijd terecht voor vragen.

Toon alle 3 recensies

Onze traineeships

Digital Marketing

Over het traineeship

Digitale Communicatie Publieke Sector

Over het traineeship

Digital Design

Over het traineeship

Ben je benieuwd wat onze digital young professionals voor jouw
organisatie kunnen betekenen? Klik dan hier.