Zoek
Generic filters

Wij zijn SchaalX

SchaalX’ers zijn deskundig, ondernemend en nieuwsgierig. Wij helpen organisaties en kandidaten professioneel ontwikkelen in digital, marketing en communicatie. En daarvoor gaan we tot het uiterste, al meer dan 16 jaar met succes.

 

Wat doen we?

SchaalX helpt organisaties met het vinden, verbinden en verder brengen van digital-, marketing- en communicatieprofessionals voor vaste en interim posities van junior tot en met executive niveau.

We komen uit het vak en het is onze ambitie om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het vakgebied. Mede door onze digitale opleidingsprogramma’s en ons jaarlijkse digitale trendrapport bouwen we mee aan de kennis en ontwikkeling van professionals in het vakgebied.

 

Onze mensen

Erik de Vogel

Managing consultant SchaalX public

Josette Monfrooij

Kantoormanager

Victor Groothoff

Managing partner interim

Rik de Boer

Directeur

Ingrid Schipper

Managing partner

Anouk Doove

Recruiter

Char-Lee Nielen

Marketeer

Jan van Twillert

Consultant interimbemiddeling SchaalX public

Vivianne Breed

Senior consultant werving & selectie

Özlem Goenee

Recruiter interimbemiddeling SchaalX public

Ment Kuiper

Manager Programma's en Trainingen

Marieke van Heek

Managing Consultant SchaalX Digital Young Professionals

Maike Koster-Grupping

Consultant interimbemiddeling SchaalX public

Wil jij werken bij SchaalX?

Vind onze vacatures

Onze opdrachtgevers

Waar komen we vandaan?
2020

Eén SchaalX

Lees verder

Na 4 jaar succesvol samengewerkt te hebben, werden SCHAAL+ en SchaalX in 2020 één SchaalX. Hiermee zijn wij in staat een uniek aanbod richting de markt te brengen: werving & selectie, interim bemiddeling én training en ontwikkeling in marketing, communicatie en digital.

2020

Onze inmiddels beroemde Wall of Fame op kantoor.

Lees verder

Inmiddels zijn meer dan 75 digital young professionals in  onze Digtal Programma’s gestart. Wie door de uitgebreide selectie komt en start in een digital traineeship wordt vereeuwigd aan de muur.

2019

FD Gazellen Award

Lees verder

In 2019 waren wij één van de snelst groeiende bedrijven. Dit maakte ons FD Gazelle 2019

2019

Voor de derde keer excellent beoordeeld.

Lees verder

Voor de derde keer op rij werden we in 2019 door Thuiswinkel.org als Excellent gecertificeerd voor ons Digital Marketing Programma. Dat doet niemand ons na.

2019

BBQ SchaalX

Lees verder

Work hard, play hard. Samen met onze digital young professionals genoten we van een heerlijke barbecue en bijbehorende drinks.

2019

15 jaar SchaalX

Lees verder

Trots om na 15 jaar een sterk en herkenbaar merk te zijn in een veranderlijke arbeidsmarkt. Onafhankelijk, financieel gezond en altijd met de ambitie om uit te dagen. Dat moest natuurlijk gevierd worden!

2016

Verhuizing naar nieuw kantoor

Lees verder

Dat wat groeit, heeft ruimte nodig. In 2016 verhuisden wij daarom naar de Pythagoraslaan in Utrecht, waar we met maar liefst twee verdiepingen voldoende ruimte hebben voor onze consultants én onze digital young professionals.
Lekker centraal gelegen, goed bereikbaar en in een modern kantoor.

2016

Start eerste groep digital young professionals

Lees verder

Onder het label SCHAAL+ startte in 2016 ons eerste tribe digital young professionals. Samen begonnen we aan een avontuur wat inmiddels is uitgegroeid tot een mooi succesverhaal. Het was de basis voor onze Digital Programma’s. Om krachten verder te bundelen en kruisbestuiving te bevorderen is na 4 jaren met de launch van deze website de naam SCHAAL+ opgegaan in SchaalX.

2014

Hoera, 10 jaar SchaalX!

Lees verder

10 jaar oud alweer. Dat werd groots gevierd in bij Louwman & Parqui Exclusive Cars in The Wall.  

2009

Teambuilding in Lapland

Lees verder

Na de enorme groeispurt sinds 2004 tijd voor een over-the-top bedrijfsuitje. Alle collega’s reisden samen 4 dagen af naar Lapland om te o.a. skiën, sneeuwscooter en hondenslee te rijden en rendieren te zien in een fantastisch winters landschap.

2008

10.000e kandidaat schrijft zich in bij SchaalX

Lees verder

In 2008 schreef de 10.000e kandidaat zich bij ons in. Het is mede dankzij dit uitgebreide netwerk van kundige professionals in marketing, communicatie en digital dat wij in staat zijn de juiste match te maken tussen een organisatie en de beste kandidaat.

2008

SchaalX alweer 4 jaar oud

Lees verder

Tijd voor een groot feest voor medewerkers, freelancers en opdrachtgevers. Met o.a. inspirerende sprekers als Vincent Evers  stonden we stil bij ontwikkelingen in de arbeidsmarkt.

2007

Start Jobwerkt

Lees verder

In 2007 richtte SchaalX Jobwerkt op. Jobwerkt, de voorloper van onze SchaalX Digital Young Professionals, richtte zich op het leggen van de verbinding tussen jonge professionals en de arbeidsmarkt.

2007

SchaalX goes Berlin

Lees verder

Work hard, play hard was al vroeg ons motto. Met alle medewerkers enkele dagen naar Berlijn met op zaterdag een heuse Trabant safari.

2007

1000% groei voor SchaalX

Lees verder

In de periode 2004-2007 realiseerden we een groei van 992% en won SchaalX in 2007 de Young High Growth Award. Wat een heerlijke sprint was dat.

2005

Eerste verjaardag SchaalX

Lees verder

We maakten creatief gebruik van de X in onze naam en logo.

In 2005 bestonden wij één jaar. Reden voor taart en een unieke advertentie.

2004

Oprichting SchaalX

Lees verder

Op 1 april 2004 startten Rik de Boer en Bob van Es SchaalX. Hier ons, inmiddels retro, reliëf logo.