Wil jij zeker zijn van afwisseling en uitdaging in je baan?

Heb jij tussen de 2 en 4 jaar werkervaring in het marketing of communicatievak? Ben je klaar met routinewerk en dezelfde projecten elk jaar weer opnieuw opstarten? Wil je weer nieuwe kennis en ervaring opdoen bij organisaties in de publieke en/of commerciële sector? En nú investeren in je netwerk? Met het SchaalX medior professional programma ben je verzekerd van een uitdagende carrière!

Uitdaging en afwisseling in je carrière

Met het medior professional programma werk je voor verschillende organisaties in de publieke en/of commerciële sector. Elke opdracht is voor een bepaalde tijd waardoor je meerdere organisaties, perspectieven en werkwijzen kan ervaren. Door deze ervaring groei je als marketing of communicatie enorm en krijg je weer een frisse blik. Dé perfecte manier om erachter te komen waar jij het gelukkigst van wordt.

Maar, mét de zekerheid van een vast contract

Het wisselen van baan is vaak een lastige stap, die veel onzekerheden met zich mee brengt. Zeker als je bijvoorbeeld een huis wil kopen of net hebt gekocht. Als SchaalX medior professional krijg je de zekerheid van een vast contract.

Investeren in jouw groei, kennis en netwerk!

Up to date blijven met de nieuwste kennis is moeilijk in dit vak. Het gaat zó snel! Met het medior professional programma dompel je jezelf weer onder in de nieuwste digital marketing en/of communicatiekennis. En al deze kennis? Die kan je direct toepassen bij jouw opdrachtgever.

Ook op persoonlijk vlak ga je jezelf weer uitdagen. Je krijgt coaching on the job, gaat aan de slag met persoonlijk leiderschap en jouw wensen en ambities.

Én je gaat investeren in je netwerk. Want door vroeg in je carrière te investeren, kan je hier later in je carrière veel profijt van hebben. Tijdens het medior professional programma word je onderdeel van het SchaalX netwerk (+40.000 connecties). Kom je in contact met andere SchaalX professionals, leer je experts uit het vak kennen en breidt je je netwerk snel uit door te werken bij verschillende organisaties. Als SchaalX medior professional kies je dus naast baanzekerheid ook voor carrièrezekerheid. 

 

Wil jij verzekerd zijn van een uitdagende carrière?

Plan vrijblijvend een online kopje koffie in met Ingrid en ontdek hoe jij dit kunt aanpakken.

Past jouw profiel?

 • Heb je een relevante afgeronde hbo/ wo opleiding?
 • 2 tot 6 jaar werkervaring in marketing of communicatie?
 • Een uitgesproken ambitie jezelf te ontwikkelen, als vakspecialist en als mens?

Kan je alle vragen hierboven met ja beantwoorden? Dan ben je mogelijk een geschikte kandidaat voor het medior professional programma!

Wat bieden we jou?

Een vast contract voor 32-40 uur per week.
 Een marktconform salaris van € 3.500,- tot € 4.500,- per maand obv 40 uur.
  Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
   Elke maand een masterclassdag vergelijkbaar met een ontwikkelingsbudget van € 5.000,- per jaar.
   
Toegang tot onze online leeromgeving en een een persoonlijk leiderschapstraject.
  Onderdeel van het SchaalX netwerk.

Word net als Jeroen, Angela en Rens ook onderdeel van de medior professional groep

”Blijf in beweging. Juist nu.”

Alleen door nieuwe dingen te proberen kom je verder: je ontdekt wat je leuk vindt, waar je krachten liggen én waar je uiteindelijk misschien naartoe wilt. Nu ik de stap naar het SchaalX Professional programma heb gemaakt ervaar ik dat als een nieuwe energie en welkome verandering.

Jeroen Klaphake

SchaalX Professional

“Door mijn deelname aan het professionals programma wordt er voor genoeg afwisseling en uitdaging gezorgd”

De afwisseling en het werken bij verschillende opdrachtgevers is een hele goede stap om uit te vinden wat ik wil, wat bij me past, waar mijn krachten liggen en waar ik nu écht enthousiast van word.

Angela Spruit

SchaalX Professional

“Na mijn eerste paar jaar in het werkveld stond ik voor de vraag: ‘wat wil ik nu eigenlijk?’’

Ik koos voor het SchaalX Professional programma. Het nemen van een kijkje in de keukens van verschillende bedrijven, de vele nieuwe indrukken en het snel opdoen van veel ervaring spreekt mij enorm aan. De aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en begeleiding en de focus op het leren van én met elkaar zorgt ervoor dat ik veel en snel groei.

Rens van Leeuwen

SchaalX Professional

Wil jij ook verzekerd zijn van een uitdagende carrière?

Sollicitatieprocedure

 • Online kopje koffie

  Ben jij een marketing- of een communicatieprofessional en heb interesse in ons programma plan vrijblijvend een online kopje koffie met Ingrid!

 • Solliciteren

  Heb je interesse? Solliciteer dan direct!

 • (Online) kennismaking

  De volgende stap in het proces is een (online) kennismaking met ons! We gaan elkaar online ontmoeten én vertellen jou meer over het medior professional programma. Daarnaast zijn we natuurlijk benieuwd om meer te horen over jouw kennis, ervaring én motivatie.

 • Online capaciteiten- en drijfverentest

  Je wordt uitgenodigd om een online capaciteiten- en drijfverentest te doen. Op basis hiervan gaan we kijken naar jouw drijfveren en ambities.

 • Diepte interview

  Ben je de testen goed doorgekomen? Dan is de volgende stap een diepte interview. Aan de hand van de jouw antwoorden van de vorige ronde, gaan we in gesprek over jouw drijfveren en ambities.

 • Aanbod

  Je ontvangt van ons een aanbod om te gaan starten als medior professional. Hier staan geen verrassingen in want we vertellen je tijdens onze online kennismaking al precies wat je kunt verwachten. Wij vinden het belangrijk dat je weet waarvoor je kiest!

 • Welkom bij SchaalX!

  Gefeliciteerd! Je bent nu een échte SchaalX’er! En je kan weer aan de slag in een uitdagende en afwisselende functie.

Weten of het medior professional programma bij jou past?

 

Online kopje koffie?