Ken jij de digitale marketing- en communicatietrends van nu?

Als marketing- en communicatieprofessional wil je voorop lopen: innoveren, vooruitgang boeken en constant je strategie blijven verbeteren. Waar liggen voor jou nieuwe kansen? In Digital Trends vind je actuele trends en ontwikkelingen die verband houden met digital marketing en communicatie. Digital Trends biedt jou daarmee de kennis, inzichten en handvatten die je nodig hebt om digitaal te versnellen.

Digitale trends op het gebied van marketing communicatie

Op het gebied van o.a. digitale maatschappij, digitale context, digitale beleving en digitale mens(en).

Inspiratie en handvatten

Zo blijf jij voorop lopen op het gebied van de digitale ontwikkelingen marketing en communicatie.

Digital Trends
De digitale transitie in jouw voordeel.

Download Digital Trends

Voornaam(Vereist)

Over de auteur 

Ment Kuiper werkt al meer dan 30 jaar in (digitale) marketing en communicatierollen. Van strategie tot executie, van marketing tot crisiscommunicatie. Op basis van heel veel input, inzichten, gesprekken en eigen creativiteit en nieuwsgierigheid stelt hij jaarlijks “digital insights voor marketing en communicatie” op. Een document met de trends en ontwikkelingen in het vakgebied.

Ment versterkt het team van SchaalX als manager digitale programma’s & trainingen, waarbij hij verantwoordelijk is voor de inhoud en samenhang van de masterclasses en begeleiding biedt aan onze Young Digital Professionals.

Digital Trends