Mijn account
Zoek
Generic filters

Als marketing- en communicatieprofessional wil je voorop lopen: innoveren, vooruitgang boeken en constant je strategie blijven verbeteren. Waar liggen voor jou nieuwe kansen? In Digital Trends vind je actuele trends en ontwikkelingen die verband houden met digital marketing en communicatie. Het trenddocument biedt jou daarmee de kennis, inzichten en handvatten die je nodig hebt om digitaal te versnellen.

In 2022 lees je in Digital Trends over het thema de hybride maatschappij als basis voor digitale expansie.

De laatste digital marketing- en communicatietrends

Op het gebied van o.a. digital society, digital data, media usage, digital sharing, digital transformation, digital customer en digital leadership.

Praktische tips en handvatten

Zo blijf jij voorop lopen op het gebied van de digitale ontwikkelingen marketing en communicatie.

Download Trends 2022

Meer weten over ontwikkelingen specifiek voor het publieke domein?

Download de rollercoaster van digitale vooruitgang

Over de auteur 

Ment Kuiper werkt al meer dan 30 jaar in (digitale) marketing en communicatierollen. Van strategie tot executie, van marketing tot crisiscommunicatie. Op basis van heel veel input, inzichten, gesprekken en eigen creativiteit en nieuwsgierigheid stelt hij jaarlijks “digital insights voor marketing en communicatie” op. Een document met de trends en ontwikkelingen in het vakgebied.

Ment versterkt het team van SchaalX als manager digitale programma’s & trainingen, waarbij hij verantwoordelijk is voor de inhoud en samenhang van de masterclasses en begeleiding biedt aan onze Young Digital Professionals.

Over de auteur

Als manager programma’s & trainingen zet Ment zich in om marketeers en communicatiespecialisten naar een hoger niveau te brengen.