Mijn account
Zoek
Generic filters

Hi, ik ben Julia Jongbloed en recruitment coördinator bij SchaalX.

Als recruitment coördinator ben ik de verbindende factor tussen kandidaat en opdrachtgever.

Hoe creëer ik meerwaarde en ontzorging bij jou?

Ik weet de geschikte kandidaten te vinden, enthousiasmeren en te bewegen richting nieuwe
uitdagingen bij jou als opdrachtgevers van SchaalX. Daarnaast ondersteun ik de consultants door onze kandidatenpools up-to-date te houden en het recruitmentproces te optimaliseren. Hierdoor kunnen wij tijdig de juiste kandidate aan jou als opdrachtgevers voordragen.

Contact

Wil je jouw team uitbreiden en graag eens praten over het vinden van de geschikte (en vooral leuke) professionals? Of ben jij een marketing, communicatie of digital professional in de publieke sector en zoek je een nieuwe uitdaging? Mail mij via: julia.jongbloed@schaalx.nl