Mijn account
Zoek
Generic filters

Klaar om jouw digital marketing carrière een boost te geven?

Sta jij aan het begin van je digital marketing carrière én wil jij jouw ontwikkeling een boost geven? Beschik je over ambitie en drive en wil je jouw digitale kennis, praktische vaardigheden en skills verder ontwikkelen? Met het digital marketing traineeship van SchaalX lanceren wij jouw digitale carrière.

Lees verder

Tijdens een uniek masterclassprogramma spijkeren we je bij op onderwerpen als SEO, SEA, conversie optimalisatie, e-mailmarketing, voice marketing en marketing analytics. De kennis die je opdoet tijdens het traineeship breng je in de praktijk tijdens opdrachten bij verschillende organisaties . Ook tijdens je werk kun je trouwens op ons rekenen, wij zorgen namelijk voor namelijk voor coaching on the job.

Uniek traineeship van 1,5 jaar

Om de week volg je op vrijdag masterclasses over de meest actuele onderwerpen in digital marketing. In de anderhalf jaar dat je bij ons bent komt dat neer op meer dan 50 (!) masterclasses.

Verschillende opdrachten in digital marketing

Je bent in dienst van SchaalX en werkt aan verschillende digital marketing projecten bij onze opdrachtgevers. De projectduur varieert van ongeveer 6 tot 9 maanden.

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Met een programma voor persoonlijk leiderschap én coaching on the job is er naast het opdoen van digitale kennis ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Jouw eigen tribe

Elke SchaalX Digital Young Professional maakt deel uit van zijn eigen tribe; bij elkaar vind je inspiratie, back up en natuurlijk bouw je een hechte band op.

Work hard, play hard

Als je deelneemt aan ons programma moet je je voorbereiden op keihard werken. Máár, daar staan natuurlijk wel gezellige borrels, evenementen en ontspanning tegenover.

Contact

Neem contact op met Marieke van Heek voor meer informatie over het Digital Marketing traineeship.

Solliciteer direct Of check eerst de ervaring van anderen

Je komt op plekken waar je normaal nooit terecht zou komen.

John-Paul, Digital Marketing trainee uit tribe 5

Sfeerproeven

Onze young professionals aan
het woord

Sem

Digital Marketing Trainee, tribe 5

“Voor mij bracht het traineeship de perfecte mix tussen werken en ontwikkelen.”

Lees verder
Sem: 

“Voor mij bracht het traineeship de perfecte mix tussen werken en ontwikkelen. Het is mijn kans geweest om functies te bekleden waar ik als net afgestudeerde anders nooit de kans voor had gekregen.”

Wil jij meer weten over de ervaring van Sem met het traineeship? Dat lees je hier.

Carlijn

Digital Marketing trainee, tribe 5

“Je krijgt veel persoonlijke begeleiding en het traject legt de focus op persoonlijke ontwikkeling.”

Lees verder
Carlijn:

“Iedere twee weken kom je een dag voor: businesscourses, digital tooling, masterclasses en bootcamps.

Naast dit alles krijg je veel persoonlijke begeleiding en heeft het traject veel focus op persoonlijke ontwikkeling. Nu ben ik zo’n 2,5 maand verder in het traject van SchaalX en inmiddels aan de slag als Online Customer Journey Marketeer bij Vattenfall. Iedere dag ben ik bezig met het optimaliseren en ver-digitaliseren van de klantreis en krijg ik binnen de organisatie de kans om mijzelf verder te ontwikkelen.”

Lees hier het blog van Carlijn over haar deelname aan het traineeship.

John-Paul

Digital Marketing trainee, tribe 5

“Je komt op plekken waar je normaal nooit terecht zou komen.”

Lees verder
John-Paul:

“Je komt op plekken waar je normaal nooit terecht zou komen. Het klinkt cliché, maar het traineeship was echt één van mijn beste keuzes tot nu toe. Je krijgt te maken met uiteenlopende werkzaamheden en mag op verschillende plekken in organisaties starten. Dat zijn plekken waar je normaal niet terecht zou komen. Maar via SchaalX kom je er gewoon: je gaat er zitten en je gaat het doen. Ik zou wel willen zeggen: SchaalX geeft je de ingang, maar jij moet het bewijzen.”

Benieuwd naar het hele verhaal van John-Paul? Wij interviewden hem over het traineeship en de baan die hij nu heeft.

Toon alle 5 recensies

Celine

Digital Marketing trainee, tribe 3

“Ik kan relevante werkervaring en kennis opdoen en aan de lijve ontdekken welk soort organisatie het best bij mij past.”

Lees verder
Celine:

“Door mijn deelname aan het traineeship kan ik relevante werkervaring en kennis opdoen en aan de lijve ontdekken welk soort organisatie het best bij mij past.”

Benieuwd hoe Celine tijdens haar eerste opdracht voor een groot ziekenhuis het verschil maakte? Lees dan hier verder.

Kelly

Digital Marketing trainee, tribe 6

“Het digital traineeship is voor mij de perfecte opstap naar het werkende leven!”

Lees verder
Kelly:

“Het digital young professionals programma is voor mij het perfecte opstapje naar het werkende leven!

Ik doe niet alleen ervaring op bij verschillende grote organisaties, maar krijg ondertussen ook nog verschillende interessante en leerzame masterclasses op het gebied van marketing.”

Wil je een SchaalX digital young professional
worden? Lees hier meer…

Sollicitatieprocedure

 • Checkvragen

  We stellen je eerst een paar belangrijke checkvragen om te kijken of je past op het traineeship. Hier móét je aan voldoen om mee te mogen doen aan het traineeship.

  Voldoe je aan de criteria? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

 • Test van jouw digitaal talent

  Om jouw digital competenties te toetsen vragen we je om 3 online selectiegames te spelen. No worries, ze zijn leuk! Het zijn wel serieuze games én je krijgt ook de uitslag van de test in een rapport toegezonden.

 • CV

  Ben jij een écht digital talent die door de games heen is gekomen? Dan gaan we jouw cv en motivatie bekijken. We letten met name op jouw interesse én activiteiten tijdens en rondom je studieperiode.

 • Online kennismaking

  De volgende stap in het proces is een online kennismaking met ons! We gaan elkaar digitaal ontmoeten én vertellen jou meer over  het traineeship. Daarnaast zijn we natuurlijk benieuwd om meer te horen over jouw kennis, ervaring én motivatie.

 • Online capaciteitentest

  Je wordt uitgenodigd om een online capaciteitentest te doen. Met een afgeronde Bachelor of Master opleiding op zak verwachten we dat je glansrijk door deze selectieronde komt.

 • Selectiedag

  De laatste én leukste stap in de selectiedag. Je gaat samen met andere trainees aan de slag met een case én zult een 1-op-1 interview doen met een assessor.

 • Aanbod

  Je ontvangt van ons een aanbod om te gaan starten als Digital Young Professional. Dit is geen verrassing want we vertellen je tijdens onze online kennismaking al precies wat je kunt verwachten. Wij vinden het belangrijk dat je weet waarvoor je kiest!

 • Welcome to your tribe

  Gefeliciteerd! Je komt in de nieuwe tribe van trainees die van start gaat in het Digital Young Professional Traineeship. Let your career begin!

Contact

Neem contact op met Marieke van Heek voor meer informatie over onze digital traineeships.

Solliciteer direct Of check eerst de ervaring van anderen