Vind de beste communicatieprofessional voor jouw team, dankzij 20 jaar expertise

Met ruime ervaring in de publieke sector, kent SchaalX public de juiste professional voor jouw team. Voor interim én voor vast.

 

Je zoekt een communicatiespecialist de publieke sector

Een professional met de kennis, vaardigheden en maatschappelijke drijfveren die nodig zijn binnen de overheid, semi-overheid, zorg en onderwijs.

Die jouw team helpt te professionaliseren

De juiste professional is van onschatbare waarde voor jouw team. Kleine details maken het verschil. Met uitgebreide ervaring in communicatie voor de publieke sector zijn wij jouw expert in het vinden van de beste professional voor jouw team.

Met de juiste expertise in communicatie en digital

Ons netwerk bestaat uit professionals met actuele expertise in communicatie en digital. Van social media tot interne communicatie, van woordvoering tot digitale toegankelijkheid en van content tot campagnes: wij kennen de juiste specialist.

De best, gekwalificeerde professionals

Bij SchaalX spreek jij de beste mensen. We bouwen al 20 jaar aan ons netwerk van gekwalificeerde professionals. Iedere kandidaat die we aan je voorstellen is eerst door ons gescreend, geïnterviewd en gekwalificeerd bevonden.

Heb je nú iemand nodig? 

Binnen drie werkdagen stellen wij een selectie van geïnterviewde interim kandidaten aan je voor.

Netwerk van ruim 25.000 professionals

Ontzorging van aanvraag tot plaatsing van de juiste kandidaat

SNA-keurmerk om de inleenrisico's voor opdrachtgevers te beperken

Voor vast, detacheren én als zzp-inzet

Snel je team versterken?

Erik denkt graag met je mee. Bel hem direct, of plan een adviesgesprek in zijn agenda.

Plan een adviesgesprek

“Professioneel, flexibel en zeer ervaren.”

“Snappen wat bij mij, mijn team en de doelstelling van de job past”
SchaalX en ik kennen elkaar al jaren. We hebben allebei een voorliefde voor dit prachtige vak. SchaalX weet de juiste kandidaat te vinden, omdat ze oprecht geïnteresseerd zijn en snappen wat op dat moment bij mij, mijn team en de doelstelling van de job past.

Mariëlle Krouwel

Hoofd Merk- en Mediamanagement & Communicatie De Volksbank

“Professioneel, flexibel en zeer ervaren.”
De complexiteit van een organisatie als Staedion weten consultants van SchaalX moeiteloos te doorgronden en met goed advies vinden ze de juiste match. Zo staat er nu een sterk vast team communicatie, passend bij de organisatie. Ik vond het een bijzonder prettige samenwerking.

Marte Brouns

Interim Manager Communicatie Staedion

“De ervaren consultants zijn een echte ambassadeur op de arbeidsmarkt.”
De ervaren en snel schakelende consultants van SchaalX Public zijn voor Zadkine een echte ambassadeur op de arbeidsmarkt. Zij zijn in staat professionals uit andere (commerciële) branches succesvol te verbinden aan het onderwijs, waarmee we veel nieuwe kennis, inzichten en drive aan het team hebben kunnen toevoegen. Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig.

Alice Steenstra-Stam

Directeur Marketing en Communicatie Zadkine