Mijn account
Zoek
Generic filters

SchaalX public

Ben jij op zoek naar professionals met de kennis, vaardigheden en maatschappelijke drijfveren die nodig zijn in het publieke domein? Met SchaalX public richten wij ons op de bemiddeling van digital-, marketing- en communicatieprofessionals voor vaste functies en interim opdrachten in het publiek domein: overheid, semi-overheid, zorg en onderwijs. We bieden de expertise die deze organisaties en overheden nodig hebben om mee te veranderen met de (digitale) wereld om hen heen, dankzij inzet van de juiste professionals.

Snel en doeltreffend

Met meer dan 17 jaar ervaring begrijpen wij welke professional jouw team nodig heeft. Kandidaten die we aan je voorstellen zijn altijd eerst door ons geïnterviewd.

Wij zijn jouw sparringpartner

Onze consultants denken met je mee over de inhoud van de rol en professional die past binnen jouw organisatie.

Altijd de beste match

Met een rijk netwerk aan professionals en 16 jaar ervaring in recruitment kennen wij altijd de juiste persoon voor de functie.

Eén persoonlijk aanspreekpunt

We geloven in een warme benadering en koppelen daarom altijd één van onze consultants aan jou als persoonlijk aanspreekpunt.

Duurzame professionele groei

Wij kunnen jouw team ondersteunen met meer dan alleen de juiste professional. We bieden mogelijkheden voor training en ontwikkeling gericht op individuele professionals of teams.

Contact

Op zoek naar marketing, communicatie of digital professionals in het publieke domein? Neem contact met mij op, ik denk graag met je mee.

Bel mij terug Mail mij meer informatie

“De ervaren consultants zijn een echte ambassadeur op de arbeidsmarkt.”

Alice Steenstra - Stam, Zadkine

Als onderdeel van Partners in Communicatie zijn wij preferred supplier voor o.a. Rijksoverheid.

Meer informatie

Onze opdrachtgevers

Opdrachtgevers
aan het woord

Alice Steenstra-Stam

Directeur Marketing en Communicatie Zadkine

“De ervaren consultants zijn een echte ambassadeur op de arbeidsmarkt.”
Lees verder

“De ervaren consultants zijn een echte ambassadeur op de arbeidsmarkt.”

“In mijn rol als Directeur Marketing en Communicatie bij onderwijsinstelling Zadkine, maak ik graag gebruik van het advies en het gespecialiseerde netwerk van SchaalX public. Het afgelopen jaar heeft SchaalX public meerdere tijdelijke en vaste communicatie-, marketing- en digital vacatures in mijn team bemiddeld. De ervaren en snel schakelende consultants zijn voor Zadkine een echte ambassadeur op de arbeidsmarkt. Zij zijn in staat professionals uit andere (commerciële) branches succesvol te verbinden aan het onderwijs, waarmee we veel nieuwe kennis, inzichten en drive aan het team hebben kunnen toevoegen. Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig.”

Marte Brouns

Interim Manager Communicatie Staedion

“Van A tot Z een fijne ervaring. Professioneel, flexibel en zeer ervaren.”
Lees verder

“Van A tot Z een fijne ervaring. Professioneel, flexibel en zeer ervaren.”

“Als interim manager communicatie bij Staedion werkte ik met 3 interim adviseurs en één vaste medewerker. Ik stond voor de uitdaging om een geheel vast team te werven. Een manager en 3 ervaren adviseurs, geen gemakkelijke opdracht. Door samen te sparren over de accenten in de teamsamenstelling en door Eriks kennis van enerzijds de branche en anderzijds de markt van professionals hadden we snel een shortlist van stevige kandidaten. De complexiteit van een organisatie als Staedion weten Erik en zijn collega’s moeiteloos te doorgronden en met goed advies vinden ze de juiste match. Zo staat er nu een sterk vast team communicatie, passend bij de organisatie. Ik vond het een bijzonder prettige samenwerking.”

Onze werkwijze
Public

Hoe wij werken

 • Behoefte inventarisatie

  We maken persoonlijk kennis met de organisatie, zodat we jouw ambassadeur kunnen zijn en professionals goed en volledig kunnen informeren. Op basis hiervan stellen we samen met jou de vacature op.

 • Werving

  Wij gaan op zoek naar professionals die aansluiten bij jouw vacature. Dit doen we met behulp van onze uitgebreide database, door jouw vacature via onze kanalen breed te verspreiden en door de inzet van onze search consultants.

 • Sollicitatiegesprekken

  Persoonlijke interviews met kandidaten waarbij we diep ingaan op competenties, drijfveren en motivatie. Wij bieden jou een selectie van 3 tot 5 passende kandidaten, waaruit jij de keuze kan maken.

 • Evaluatie en blijvend advies

  Na plaatsing evalueren we onze samenwerking en blijven we voor je klaar staan als adviseur. We treden op als sparringpartner en helpen jou om als organisatie te blijven groeien op het gebied van digital, marketing en communicatie.

Contact

Op zoek naar de beste marketing, communicatie en digital professionals in het publieke domein? Erik helpt je verder.

Bel mij terug Ontvang meer informatie