Al 75 opdrachtgevers gingen je voor

Zoek je een slimme young professional die jouw team tijdelijk versterkt?

Met de meest actuele digital marketing- en communicatiekennis? Die snel impact maakt? Met een SchaalX Young Professional in je team, profiteer je van de vernieuwende blik en realisatiekracht van een up to date professional die om de week de meest actuele digital haalt bij experts in het vakgebied.

Direct inzetbaar in jouw team, als:

Online marketeer

Campagne marketeer

CRO specialist

Contentspecialist

Online communicatie specialist

 Interne communicatie specialist

Welke specialist zoek je?

Young marketeer

Meer informatie

Jonge communicatiespecialist

Meer informatie

Jonge communicatiespecialist publieke sector

Meer informatie

Employee experience specialist

Meer informatie

“Young professionals met ‘best in class’ digital skills.”

“De digital marketeers hebben een go-getter mentaliteit.”

Je komt met een idee en twee dagen later ligt er een format dat je verder kunt finetunen. Niet alleen levert de inzet van young digital marketeers Vattenfall digitale versnelling op in praktische zin; de aanwezigheid van de nieuwe generatie professionals brengt intern ook de nodige bewustwording op dat gebied. Het dwingt ons anders naar zaken te kijken.

Jorissa Neutelings

Voormalig Head of Innovation & IT, Vattenfall

“Young professionals met ‘best in class’ digital skills.”

De young digital professoinals van SchaalX voegen direct waarde toe aan mijn team en de organisatie, voor zowel de korte als de lange termijn, door het direct kunnen inzetten van hun ‘best in class’ digital skills en doordat ze met onderscheidende soft skills makkelijk inblenden in bestaande teams. Wat vervolgens al diverse malen heeft geleid tot een dienstverband bij ons als opdrachtgever.

Martijn Swijghuisen Reigersberg

Head of Campaigns, Social & Newsrooms ABN AMRO

“De nieuwste inzichten in het vak en een frisse blik op onze werkwijze.”

Werken met een jonge online communicatie specialist is bijzonder omdat zij de nieuwste inzichten in het vak meebrengt en een frisse blik heeft op onze werkwijze. Luxe om op deze manier de nieuwste inzichten uit het vak te horen, leren en meteen toe te passen. Dat heeft ons concrete resultaten opgeleverd, zoals een analyse van de navigatie van bezoekers op de website.

Trudy van den Oosten

Manager Marketing & Communicatie, Diakonessenhuis

Direct je team versterken?

Marieke helpt je graag verder. Bel haar direct, of plan gemakkelijk een vrijblijvend adviesgesprek van 15 minuten in haar agenda.