Zie jij het communicatievak ook zo snel digitaliseren? Met onderwerpen zoals digitale toegankelijkheid, inclusiviteit en digital analytics is er iedere dag wel iets nieuws te leren. Als professional wil je die ontwikkeling natuurlijk bijhouden: jij wil de laatste mogelijkheden kennen en voorop blijven lopen. Daar kan SchaalX je bij ondersteunen. Het is ons doel om het vakgebied te helpen vernieuwen en versnellen.

Eén van de manieren waarop we onze bijdrage leveren aan de vernieuwing en versnelling van het vakgebied, is ons aandeel in de nieuwe opleiding Digitale Communicatie van Van der Hilst!

Grote vraag naar professionals met kennis van digitale communicatie
Gezien de snelle ontwikkelingen in digitale communicatie, is het niet gek dat auteur Ment Kuiper de dynamiek in zijn laatste kennisdocument over digitale communicatie vergelijkt met een rollercoaster. Organisaties moeten stappen zetten om de snelle digitalisering bij te houden, met als gevolg dat de vraag naar professionals met kennis van digitale communicatie groot is. Dit motiveerde ons eerder al om te starten met een nieuw opleidingsprogramma waarmee we jonge digitale communicatieprofessionals met politiek bestuurlijke kennis opleiden en coachen om organisaties digitaal te helpen versnellen.

Opleiding digitale communicatie met Van der Hilst
Die kennis van het vormgeven van excellente opleidingsprogramma’s mochten we nu gebruiken om een bijdrage te leveren aan de nieuwe opleiding Digitale Communicatie van Van der Hilst. Samen ontwierpen we een programma waarbinnen alle ins- en outs van digitale communicatie aan bod komen. Naast een inhoudelijk programma kun je tijdens de opleiding ook rekenen op coaching van SchaalX manager digitale programma’s en trainingen; Ment Kuiper. Ben je als communicatieprofessional op zoek naar een update en handvatten om jouw digitale communicatie meer strategisch aan te pakken? Dan raden wij (van WC-eend) je deze opleiding absoluut aan.

 

Van der Hilst en SchaalX ontwikkelen opleiding digitale communicatie