Zoek
Generic filters

Onze digital design professionals staan klaar om digitale impact te maken in Digital User Experience.

Wij hebben digital design professionals die staan te springen om digitale impact te maken bij organisaties. Ze volgen een uniek ontwikkelprogramma en zijn tegelijkertijd direct inzetbaar bij organisaties. Digital design slaat de brug tussen mens en technologie en is een onmisbaar onderdeel van iedere bedrijfsstrategie. Goed UX design laat online producten en diensten aansluiten op de wens en gebruikskenmerken van de klant. Op die manier maken digital designers dagelijks het verschil tussen positieve en negatieve klantervaringen, wel of geen conversie en spelen ze een sleutelrol in klantbehoud.

Lees verder

Met het digital design programma realiseren wij instroom van professionele UX designers in het werkveld. Na een intensief selectieproces treden high potential digital design professionals bij SchaalX in dienst. Tijdens een uniek masterclassprogramma van één jaar verbreden zij hun kennis van actuele en onmisbare onderwerpen in digital/UX design. Tijdens het programma werken de design professionals 4,5 dag per week bij opdrachtgevers waar zij de opgedane kennis meteen in praktijk brengen. Na afloop van het programma treden veel digital design professionals in dienst bij hun opdrachtgever, zo borgen ze de kennis van UX design in de organisatie.

SchaalX verzorgt de persoonlijke ontwikkeling en ondersteunt de digital professionals met coaching on the job van specialisten op het gebied van UX design.

Directe instroom en inzetbaarheid

SchaalX digital young professionals gaan direct aan de slag om resultaat te laten zien én hebben voldoende skills om snel een bijdrage te leveren aan digitale design vraagstukken.

Borging van UX kennis binnen jouw organisatie

Na een jaar ronden de digital design professionals het programma af en treden velen in dienst bij hun opdrachtgever.

Ontzorging door begeleiding en coaching vanuit SchaalX

Onze digital young professionals worden begeleid en gecoacht vanuit SchaalX. Hiermee versnellen we hun ontwikkeling en ontzorgen we organisaties.

Actuele, design vakkennis

Het Digital Design Programma is opgebouwd uit verschillende thema’s als service design, interaction design, visual design, front end development, digital marketing, strategie, context en experimenteren.

Masterclasses voor collega's

Vooruitgang boek je zelden alleen. Daarom zijn collega’s van onze digital design professionals welkom bij de masterclasses die wij verzorgen.

Contact

Meer weten over onze digital design professionals? Neem dan contact op met Marieke.

Bel mij terug Mail mij meer informatie

Mijn team wordt rijker aan diversiteit en kennis.

Marco Moerman, Vattenfall

Onze opdrachtgevers aan
het woord

Marco Moerman

Vattenfall

“De scholing, persoonlijke ontwikkeling en begeleiding die geboden wordt tijdens het programma gaan terugvloeien in mijn team.”

Lees verder

“Mijn team wordt rijker aan diversiteit en kennis.”

De reden om voor SchaalX te kiezen is vanwege de passende begeleiding bij junior medewerkers. Hierdoor wordt mijn team rijker aan diversiteit en kennis. De scholing, persoonlijke ontwikkeling en begeleiding die geboden wordt tijdens het programma gaat terugvloeien in mijn team. Dit is voor mij zeer waardevol!

Joos Luteijn

OXXIO

“Onze young digital marketeer leverde direct resultaat.”

Lees verder

“Er werd direct resultaat geleverd.”

De young digital marketeer leverde binnen een paar weken resultaat en dat verraste ons. Het kennisniveau is hoog.

Hoe wij werken

De route naar digitale versnelling

 • Welke digitale expertise heb jij nodig?

  Waar heb je behoefte aan? Extra handen in interactieve, service of visual design? Een frisse blik van een young professional? Digitale vernieuwing en/of versnelling? Het kan allemaal met de Digital Young Professionals van SchaalX.

 • Match met digital young professional

  We matchen jou met één van onze zorgvuldig geselecteerde young professionals.

 • Kennismaking

  We stellen jullie aan elkaar voor en bespreken de samenwerking. Onze expert van KEEN Design is altijd bij dit gesprek aanwezig zodat hij vanaf de start van het project de Young Professional van de zijlijn goed kan begeleiden.

 • Start digital young professional

  Aan de slag. Samen zorgen we graag voor een goede, snelle onboarding van de Digital Young Professionals zodat je snel merkt welke impact de Young Professional kan maken.

 • Begeleiding en coaching on the job

  Onze expert van KEEN Design begeleidt de Digital Young Professional intensief. Hij heeft wekelijks contact om te horen hoe het gaat en schakelt snel op het moment dat de Digital Young Professional behoefte heeft aan specifieke kennis of een luisterend oor.

Neem contact met ons op

Marieke vertelt je graag meer over onze digital young professionals!

Bel mij terug Mail mij meer informatie