Mijn account
Zoek
Generic filters

Wil jij UX-kennis borgen in jouw team?

Wil je zorgen voor een continue focus op user experience? Met eigen UX-kennis in huis?

Zoek je daarvoor een UX designer?

Wil je werken met UX designers die dagelijks het verschil maken tussen positieve en negatieve klantervaringen? Die impact maken op jouw conversieratio’s en een sleutelrol spelen in klantbehoud?

Met de nieuwste kennis en vaardigheden

Jouw team profiteert van de laatste inzichten in UX design. Met een goed opgeleide UX designer vanuit ons UX Design Programma ben je altijd op de hoogte van nieuwe kennis en toepassingen.

Onder begeleiding van autoriteiten in het vakgebied

Een UX designer die wordt opgeleid door gerenommeerde opleidingspartners in het vakgebied brengt continu de laatste inzichten. Dankzij coaching-on-the-job draait jouw designer direct mee in jouw team.

Speciaal voor jou geselecteerd

Wil je ontzorgd worden bij het vinden van de best opgeleide UX designers? SchaalX verzorgt de werving & selectie van de beste UX designers uit de markt. Gedurende één jaar zijn ze bij ons in dienst en werken ze bij jouw organisatie. Na één jaar treden ze bij jou in dienst.

Bouw je eigen designteam voor een continue impact op user experience

Met een frisse blik en actuele UX design kennis verbeteren digital designers de user experience. Zorg voor de instroom van een UX designer in jouw team en maak gebruik van direct inzetbare UX design professionals.

Wil je sparren over jouw UX-behoefte?

Neem contact op met Marieke om jouw wensen te bespreken.

Plan 15 minuten sparren Direct in de agenda! Of stel eerst een vraag

De scholing, persoonlijke ontwikkeling en begeleiding die geboden wordt tijdens het programma vloeit direct terug in mijn team. Dit is voor mij zeer waardevol.

Marco Moerman, projectmanager online bij Vattenfall

Continue impact op user experience: zij gingen je voor

Continue impact op user experience en borging van UX-kennis en ervaring.

Wij selecteren jouw UX designer zorgvuldig op de skills en competenties die nodig zijn in jouw team. Dankzij een uniek masterclassprogramma in samenwerking met Keen Design brengen zij de nieuwste kennis van UX design en agile werken mee. Tijdens het programma is de UX designer in dienst bij SchaalX.

 • Coaching-on-the-job van SchaalX en Keen Design
 • Na afloop van programma bij jou in dienst
 • Borgt UX-kennis in jouw team

Een UX designer in jouw team?

 • Welke digitale expertise heb jij nodig?

  Waar heb je behoefte aan? Extra handen in interactieve, service of visual design? Een frisse blik van een young professional? Digitale vernieuwing en/of versnelling? Het kan allemaal met de UX designers van SchaalX.

 • Match met digital young professional

  We matchen jou met één van onze zorgvuldig geselecteerde digital professionals.

 • Kennismaking

  We stellen jullie aan elkaar voor en bespreken de samenwerking. Onze expert van KEEN Design is altijd bij dit gesprek aanwezig zodat hij vanaf de start van het project de UX designer van de zijlijn goed kan begeleiden.

 • Start digital young professional

  Aan de slag. Samen zorgen we graag voor een goede, snelle onboarding van de UX designer zodat je snel merkt welke impact jouw professional kan maken.

 • Begeleiding en coaching on the job

  Onze expert van KEEN Design begeleidt de UX designer intensief. Hij heeft wekelijks contact om te horen hoe het gaat en schakelt snel op het moment dat de digital professional behoefte heeft aan specifieke kennis of een luisterend oor.

Wil je sparren over jouw UX-behoefte?

Neem contact op met Marieke om jouw wensen te bespreken.

Plan 15 minuten sparren Of stel eerst een vraag