Vacatures voor marketeers

Ben jij marketeer en ben je op zoek naar jouw volgende baan of interim opdracht op het gebied van marketing? Bekijk dan actuele marketing vacatures. Met nieuwe marketingfuncties en een breed aanbod aan interim marketing opdrachten helpen we jou bij de volgende stap in je carrière.

Dankzij onze kennis uit het vakgebied begrijpen wij precies waar jij als brandmanager, customer experience specialist of crm-marketeer naar op zoek bent. Wij adviseren je graag over de juiste stap voor jouw carrière, ondersteunen je tijdens het sollicitatieproces en blijven daarna jouw sparringpartner. 

3 beschikbare vacatures weergegeven

Marketing communicatie Adviseur

  • Rotterdam
  • Interim en detachering
  • Vanaf 7 jaar werkervaring

Voor een advocatenkantoor in Rotterdam zijn we op zoek naar een interim marketingcommunicatie adviseur met ervaring in het opzetten en organiseren van events. Interesse? Reageer dan nu!

Reageer voor 29 september 2023

Communicatieadviseur

  • Dordrecht
  • Interim en detachering
  • Vanaf 5 jaar werkervaring

Heb jij affiniteit met de publieke gezondheid? Hou jij van aanpakken? Ben jij zelfstandig en breed inzetbaar? Reageer dan snel op deze vacature!

Reageer voor 26 september 2023

Trainee Digital Marketing (2-jarig traineeship)

  • Traineeships Young Professionals

Ben jij een ambitieuze, startende marketeer met een enorme passie voor digital marketing? En wil jij ontdekken welk bedrijf écht bij je past? Dan is het digital marketing traineeship van SchaalX iets voor jou!

Reageer voor 24 september 2023

Stel jobalert in

Wij kunnen je elke week de nieuwste vacatures mailen in jouw gewenste vakgebied.

Stel jobalert in

SchaalX staat voor diversiteit, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil kan maken bij iedere vacature die we publiceren.

Wij zijn SchaalX

Wij helpen organisaties vernieuwen en versnellen in marketing en communicatie. Met actuele vacatures in marketing helpen wij je bij het vinden van jouw nieuwe marketingfunctie op interim opdracht. Solliciteren via SchaalX betekent professionele begeleiding, zowel tijdens de sollicitatieprocedure als daarna.

Voor jou verzameld: dit is interessant voor marketeers

Marketingfacts

Marketingtalent op de arbeidsmarkt: Waarom ze kiezen en waarom ze blijven

Tips van jonge marketingprofessionals!

Carrière

Hoe haal jij het beste uit jezelf?

Tips voor het optimaliseren van je persoonlijke en professionele groei

Marketingfacts

De T-shape-marketeer, bestaat die nog?

De evolutie van marketeers