Vacatures voor marketeers

Ben jij marketeer en ben je op zoek naar jouw volgende baan of interim opdracht op het gebied van marketing? Bekijk dan actuele marketing vacatures. Met nieuwe marketingfuncties en een breed aanbod aan interim marketing opdrachten helpen we jou bij de volgende stap in je carrière.

Dankzij onze kennis uit het vakgebied begrijpen wij precies waar jij als brandmanager, customer experience specialist of crm-marketeer naar op zoek bent. Wij adviseren je graag over de juiste stap voor jouw carrière, ondersteunen je tijdens het sollicitatieproces en blijven daarna jouw sparringpartner. 

3 beschikbare vacatures weergegeven

Product Owner

  • Almere
  • Vaste functie
  • Vanaf 5 jaar werkervaring

Voor onze opdrachtgever Yakult Europe, zoeken we een product owner die de Europese werkmaatschappijen ondersteunt met het gebruik van hun WordPress website en op centraal niveau de site verder ontwikkelt i.s.m. een development bureau.

Reageer voor 08 mei 2024

Senior Marketing Communicatie Adviseur

  • Omgeving Utrecht
  • Interim en detachering
  • Vanaf 5 jaar werkervaring

Ben jij een ervaren interim marketingcommunicatie adviseur die graag hands-on aan de slag gaat? Dan is dit de functie voor jou!

Reageer voor 30 april 2024

Trainee Digital Marketing (2-jarig traineeship)

  • Traineeships Young Professionals

Ben jij een ambitieuze marketeer die onlangs is afgestudeerd? Daag jij jezelf graag uit en wil jij direct impact maken bij onze opdrachtgevers? Dan is een start als SchaalX digital marketeer iets voor jou! Je gaat direct impact maken bij toonaangevende opdrachtgevers én volgt het digital marketing traineeship van SchaalX.

Reageer voor 17 mei 2024

Stel jobalert in

Wij kunnen je elke week de nieuwste vacatures mailen in jouw gewenste vakgebied.

Stel jobalert in

SchaalX staat voor diversiteit, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil kan maken bij iedere vacature die we publiceren.

Wij zijn SchaalX

Wij helpen organisaties vernieuwen en versnellen in marketing en communicatie. Met actuele vacatures in marketing helpen wij je bij het vinden van jouw nieuwe marketingfunctie op interim opdracht. Solliciteren via SchaalX betekent professionele begeleiding, zowel tijdens de sollicitatieprocedure als daarna.

Voor jou verzameld: dit is interessant voor marketeers

Marketingfacts

Dit is de toekomst voor marketingrollen in een AI wereld

Dit is de toekomst voor marketingrollen in een AI wereld

Carrière

Een kijkje achter de schermen bij Ties Rademacher

Freelance professional aan het woord

Blogs

20 jaar SchaalX In de schijnwerpers: Susan Versteeg

Susan stelt zich aan je voor