Online Campagne Marketeer

Vervuld

Als Online Campagne Marketeer bij Coosto bedenk en coördineer jij de campagnes via de verschillende kanalen. Iets voor jou?

Samenvatting

Als Online Campagne Marketeer bij Coosto ben jij de drijvende kracht en de creatieve geest achter iedere campagne. Van idee en concept, tot livegang, analyse en optimalisatie. Jij weet als geen ander hoe je de doelgroep raakt. 
In deze rol ben jij in de lead en een team van gespecialiseerde collega’s ondersteunt jou waar nodig. Jij maakt een plan en bepaalt de doelstellingen; en dan is het ‘go time’. Jij hebt een coördinerende rol, waarbij je veel samenwerkt met de digital marketeer, de content marketeers, sales (account executives) en andere afdelingen (customer success managers). Daarnaast richt je verschillende  flows voor e-mailmarketing in. 

Coosto is een bedrijf dat veel aandacht heeft voor de medewerkers. Wil jij graag een volgende stap in jouw carrière maken op een plek waar je alle ruimte krijgt voor jouw ideeën en zowel de performance van de campagnes als jouw ontwikkeling centraal staan? 
 

Waar kom je te werken?

Coosto gelooft in de kracht van social media voor marketing, communicatie en digitaal klantcontact. Op dit moment hebben ze ruim 1500 klanten voor wie zij software ontwikkelen waarmee organisaties hun social media kunnen managen. Met Coosto publiceren bedrijven op social media, analyseren ze hun resultaten, bekijken ze hoe er over hun merk gesproken wordt en verzorgen ze hun webcare.

Als campagne marketeer krijg je een unieke kans om aan de slag te gaan bij een energieke en ondernemende organisatie. Je komt te werken in een van de snelst groeiende software bedrijven waarin je in een informele maar professionele sfeer samenwerkt met enthousiaste collega’s.

Je komt te werken in een energiek marketing en sales team van 13 personen waarin nauw met elkaar wordt samengewerkt. De standplaats is Eindhoven.

Wat ga je doen?

 • Je bedenkt samen met het marketing team campagnes voor Coosto op het gebied van branding, leadgeneratie en product features.
 • Je bedenkt welke kanalen worden ingezet en treedt op als projectmanager voor de uitrol van de campagnes waarbij je nauw samenwerkt met de digital markteer en content marketeers.
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van e-mailmarketing waarbij je via Pardot verschillende flows inricht. 
 • Je analyseert de resultaten van de campagnes. Daarnaast onderzoek je trends in de markt en de inzichten bij klanten. Deze informatie vertaal je naar nieuwe ideeën voor campagnes.
 • Je neemt de projectmanager rol aan op de evenementen waar Coosto aanwezig is, waarbij je onder andere bedenkt wat Coosto wil uitstralen en welke sprekers worden aangedragen.

Wat neem je mee?

 • Je beschikt over een afgeronde hbo- of wo-opleiding en je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als campagne marketeer/coördinator of een vergelijkbare functie.
 • Je hebt kennis en ervaring met social media advertising, Google Ads, e-mailmarketing, analytics en je hebt interesse in conversie, data en marketing automation.
 • Je bent een sterke projectmanager, bent sterk in het bewaken van de campagne planning en het afstemmen met diverse interne stakeholders.
 • Je bent innovatief en creatief en kan zowel een concept bedenken als dit vertalen naar omnichannel campagnes.
 • Je bent gefocust op het resultaat, waarbij je lef hebt om nieuwe dingen te proberen en de campagnes iedere dag wilt verbeteren.

Wat bieden we jou?

 • De functie van Online Campagne Marketeer betreft een fulltime functie voor 40 uur per week. 32 of 36 uur is bespreekbaar. 
 • Je komt te werken binnen een inspirerende werkomgeving met meer dan 100 collega’s, waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat en iedereen veel verantwoordelijkheid krijgt.
 • Je ontvangt, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, een salaris tussen de €2.777,- en €3.472,- per maand op basis van 40 uur.
 • Daarnaast ontvang je 26 vakantiedagen, vakantiegeld, betaalt Coosto je volledige pensioen, krijg je korting op je zorgverzekering en krijg je een laptop en andere IT-middelen om zowel op kantoor als thuis te kunnen werken.
 • Bij Coosto organiseren ze de leukste bedrijfsuitjes met #CoostoActive: skiën, deelname marathon Eindhoven, Virtual Reality gaming, yoga, kickboksen, karten, salsa-dansen, Strong Viking Run en pub quizzes. En als ze straks weer op kantoor zijn (dat naast het centraal station in Eindhoven ligt), hebben ze de gezelligste VRIJMIBO, pizza-sessies, hackathons, altijd een goed gevulde koelkast met (gezonde) snacks, en de meest fantastische Kerstparty in Eindhoven.

Hoe nu verder?

 • Graag ontvangen we voor vrijdag, 16 april 2021 jouw sollicitatie inclusief een recent cv en een krachtige motivatie.
 • Het eerste gesprek is via een videocall, waarbij ik (Vivianne) je alle ins en outs over de vacature kan vertellen.
 • Daarna volgen 2  gesprekken bij Coosto.
 • Indien je nog vragen hebt, bel dan gerust naar 06-14648542.

SchaalX staat voor diversiteit, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil kan maken bij iedere vacature die we publiceren.

Je wilt Online Campagne Marketeer worden, en nu?

Sollicitatieprocedure

 • Je solliciteert

  Ben jij enthousiast over de vacature? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie zoals omschreven in de vacaturetekst.

 • De kennismaking

  Is er een match tussen jouw profiel en de vacature? Dan nodigen we je uit om kennis met ons te komen maken.

 • Kennismaking met de opdrachtgever

  Wanneer wij op basis van de kennismaking denken dat de vacature juist is voor jou, stellen we je voor aan onze opdrachtgever en ga je bij diegene op gesprek.

 • De procedure

  Afhankelijk van de wens van de opdrachtgever volgt er een tweede en soms nog een derde gesprek waar jullie elkaar goed leren kennen. Een assessment kan ook deel uitmaken van de procedure.

 • Ondersteuning

  Heb je alle gesprekken positief doorlopen? Dan kan onze opdrachtgever jou een aanbod doen. Wij ondersteunen jou als SchaalX-professional bij het starten met je nieuwe baan én tijdens je dienstverband.