Helaas, er is nog geen datum voor de nieuwe Inhousedag.

Wil je wel alvast kennismaken en informatie ontvangen over de traineeship? Dan kan je deelnemen aan de online informatiesessie op 6 december van 14:00 tot 16:00.

Ontdekken of ons traineeship bij jou past?

Kom langs tijdens de Inhousedag!

Ben jij een ambitieuze, startende marketing of communicatie professional met een enorme passie voor digital? Wil jij je carrière een vliegende start geven? Met het Digital Marketing of Communicatie Traineeship van SchaalX kun je in 2 jaar tijd werkervaring opdoen, jouw kennis blijven ontwikkelen én jouw persoonlijk leiderschap verder ontwikkelen.

Al 140 trainees gingen je voor

Ben je benieuwd naar de verhalen van onze trainees? Hoe zij zich ontwikkeld hebben? En waar ze nu aan de slag zijn? Kom dan naar onze inhousedag op 6 december 2023 waarin we je alle ins en outs vertellen over ons traineeship & de sollicitatieprocedure.

Persoonlijk leiderschap, werken voor grote merken én het vak Digital Marketing en Communicatie 

In de afgelopen 6 jaar heeft SchaalX al 140 young professionals in de digital traineeships opgeleid tot een next level digital marketeer of communicatie specialist.

Al 7 jaar op een rij met excellent gecertificeerd traineeship

Minimaal 2 opdrachten bij toonaangevende bedrijven

45 masterclassdagen in 2 jaar traineeship

Er is nog geen nieuwe Inhousedag gepland. Wél is er 6 december van 14:00 tot 16:00 een online informatiesessie. Wil je daar bij zijn? Geef je dan snel op!

Linne van Donkelaar

linne.vandonkelaar@schaalx.nl
Deelnemen online informatiesessie Of solliciteer direct!

Programma van de Inhousedag

  • Mini masterclass –  benieuwd wat je gaat leren tijdens de masterclasses in het programma? Tijdens de Inhousedag krijg je alvast een voorproefje.
  • Meet & Greet managing partners – maakt kennis met het SchaalX team en de managing partners!
  • Ontdek welke organisatie bij je past – benieuwd naar de organisaties waar je voor kan werken? Maak kennis met een aantal organisaties!
  • Speeddaten met huidige trainees – hoe anderen het traineeship hebben ervaren? Hoor het van onze huidige trainees zelf!
  • Afsluitende borrel

Praktische informatie

Tijd: 11:00 – 16:00 (inclusief lunch)
Locatie: 
SchaalX Kantoor, Pythagoraslaan 101, Utrecht

Wil je meer weten over de verschillende traineeships?

Digital Marketing Traineeship

Digitale Communicatie Traineeship

Of solliciteer direct

Al 140 young professionals gingen je voor

“Voor mij bracht het traineeship de perfecte mix tussen werken en ontwikkelen.”

Het is mijn kans geweest om functies te bekleden waar ik als net afgestudeerde anders nooit de kans voor had gekregen. Voor mij bracht het traineeship de perfecte mix tussen werken en ontwikkelen. Wil jij meer weten over de ervaring van Sem met het traineeship? Dat lees je hier.

Sem

Digital Marketing Trainee

“Bijzonder om jezelf op zo’n jonge leeftijd al zo goed te leren kennen.”

Binnen de traineeships van SchaalX volgen we een module Persoonlijk Leiderschap. Hierbij gaan we aan de slag met onderwerpen als kwetsbaarheid, kernwaarden, je persoonlijke leerdoelen, je impact vergroten en het werken in teams. In mijn werk zie ik terug hoe waardevol dit is. Persoonlijke ontwikkeling vertaalt zich dan ook naar zakelijke ontwikkeling.

Tamara Notten

Digitale Communicatie trainee, tribe 8

”De masterclasses worden gegeven door mensen uit het vak”

Na mijn opleiding wilde ik wel gaan werken, maar ik voelde ook dat ik nog niet helemaal was uitgeleerd. Tijdens dit traineeship leer je alle ins en outs van digitale communicatie en hoe je dit kan toepassen. Wat ik zo leuk vind aan de masterclasses is dat ze worden gegeven door mensen uit het vak. Ze nemen je helemaal mee in hun expertise en je kan hun ook alles vragen.

Hilde Buls

Digitale Communicatie trainee