Ontdekken of ons traineeship bij jou past?

Kom langs tijdens de Inhousedag!

Ben jij een enthousiaste en ambitieuze marketing of communicatie professional? Zit je niet graag stil en houd je ervan om snel impact te maken? En wil jij je carrière een vliegende start geven? Met het Digital Marketing of Communicatie Traineeship van SchaalX ga je impact maken bij verschillende opdrachtgevers, verdiep je jouw vakkennis én ga je aan de slag met jouw persoonlijk leiderschap.

Persoonlijk leiderschap, werken voor grote merken én het vak Digital Marketing en Communicatie 
Al 140 trainees gingen je voor

Ben je benieuwd naar de verhalen van onze trainees? Waar ze nu aan de slag zijn? En hoe zij hun kennis inzetten bij de opdrachtgevers? Kom dan naar onze Inhousedag op 11 juni 2024 waarin we je alle ins en outs vertellen over ons traineeship & de sollicitatieprocedure.

Al 7 jaar op een rij met excellent gecertificeerd traineeship

Werken voor grote merken

45 masterclassdagen in 2 jaar traineeship

Benieuwd of ons traineeship jouw volgende stap is? Meld je snel aan!

Linne van Donkelaar

linne.vandonkelaar@schaalx.nl
Aanmelden Inhousedag Of solliciteer direct!

Programma van de Inhousedag

  • Mini masterclass –  benieuwd wat je gaat leren tijdens de masterclasses in het programma? Tijdens de Inhousedag krijg je alvast een voorproefje.
  • Meet & Greet managing partners – maakt kennis met het SchaalX team en de managing partners!
  • Ontdek welke organisatie bij je past – benieuwd naar de organisaties waar je voor kan werken? Maak kennis met een aantal organisaties!
  • Speeddaten met huidige trainees – hoe anderen het traineeship hebben ervaren? Hoor het van onze huidige trainees zelf!
  • Afsluitende borrel

Praktische informatie

Tijd: 11:00 – 16:00 (inclusief lunch)
Locatie: 
SchaalX Kantoor, Pythagoraslaan 101, Utrecht

Wil je meer weten over de verschillende traineeships?

Digital Marketing Traineeship

Digitale Communicatie Traineeship

Of solliciteer direct

Al 140 young professionals gingen je voor

“Voor mij bracht het traineeship de perfecte mix tussen werken en ontwikkelen.”

Het is mijn kans geweest om functies te bekleden waar ik als net afgestudeerde anders nooit de kans voor had gekregen. Voor mij bracht het traineeship de perfecte mix tussen werken en ontwikkelen. Wil jij meer weten over de ervaring van Sem met het traineeship? Dat lees je hier.

Sem

Digital Marketing Trainee

“Bijzonder om jezelf op zo’n jonge leeftijd al zo goed te leren kennen.”

Binnen de traineeships van SchaalX volgen we een module Persoonlijk Leiderschap. Hierbij gaan we aan de slag met onderwerpen als kwetsbaarheid, kernwaarden, je persoonlijke leerdoelen, je impact vergroten en het werken in teams. In mijn werk zie ik terug hoe waardevol dit is. Persoonlijke ontwikkeling vertaalt zich dan ook naar zakelijke ontwikkeling.

Tamara Notten

Digitale Communicatie trainee, tribe 8

”De masterclasses worden gegeven door mensen uit het vak”

Na mijn opleiding wilde ik wel gaan werken, maar ik voelde ook dat ik nog niet helemaal was uitgeleerd. Tijdens dit traineeship leer je alle ins en outs van digitale communicatie en hoe je dit kan toepassen. Wat ik zo leuk vind aan de masterclasses is dat ze worden gegeven door mensen uit het vak. Ze nemen je helemaal mee in hun expertise en je kan hun ook alles vragen.

Hilde Buls

Digitale Communicatie trainee