Mijn account
Zoek
Generic filters

Ready om een van de meest gewilde digital professionals worden?

 

Kom naar onze Inhousedag: SchaalX eXperience day!

Interesse in een traineeship bij SchaalX? Tijdens de SchaalX eXperience day maak je kennis met ons, het programma en huidige trainees. Kom erachter waarom al 108 andere young professionals je voor zijn gegaan en hoe ons traineeship jouw carrière kan lanceren. De Inhousedag is voor zowel het marketing- als het communicatie traineeship. 

Datum: donderdag 16 juni
Tijd: 11:00 – 16:00
Locatie: SchaalX Kantoor, Pythagoraslaan 101, Utrecht

Inclusief: 

 eXperience SchaalX 

Meet & Greet met managing partners

Speeddaten met huidige trainees 

Afsluitende borrel

Zien we je daar?

Schrijf je snel in via onderstaand formulier!

Naam(Vereist)
Max. file size: 64 MB.

“Voor mij bracht het traineeship de perfecte mix tussen werken en ontwikkelen.”

Het is mijn kans geweest om functies te bekleden waar ik als net afgestudeerde anders nooit de kans voor had gekregen. Voor mij bracht het traineeship de perfecte mix tussen werken en ontwikkelen. Wil jij meer weten over de ervaring van Sem met het traineeship? Dat lees je hier.

Sem

Digital Marketing Trainee, tribe 5

“Bijzonder om jezelf op zo’n jonge leeftijd al zo goed te leren kennen.”

Binnen de traineeships van SchaalX volgen we een module Persoonlijk Leiderschap. Hierbij gaan we aan de slag met onderwerpen als kwetsbaarheid, kernwaarden, je persoonlijke leerdoelen, je impact vergroten en het werken in teams. In mijn werk zie ik terug hoe waardevol dit is. Persoonlijke ontwikkeling vertaalt zich dan ook naar zakelijke ontwikkeling.

Tamara Notten

Digitale Communicatie trainee, tribe 8

”De masterclasses worden gegeven door mensen uit het vak”

Na mijn opleiding wilde ik wel gaan werken, maar ik voelde ook dat ik nog niet helemaal was uitgeleerd. Tijdens dit traineeship leer je alle ins en outs van digitale communicatie en hoe je dit kan toepassen. Wat ik zo leuk vind aan de masterclasses is dat ze worden gegeven door mensen uit het vak. Ze nemen je helemaal mee in hun expertise en je kan hun ook alles vragen.

Hilde Buls

Digitale Communicatie trainee, tribe 8