Zoek
Generic filters

Wil jij impact maken in user experience design?

Heb jij één tot drie jaar ervaring als digital designer en ben je op zoek naar verdieping, inspiratie en een manier om je professioneel verder te ontwikkelen? Tijdens ons 12 maanden durende traineeship voor Digital Design Professionals, in samenwerking met Keen Design, ontwikkel jij je tot een gewilde UX designer.

Lees verder

Je treedt in dienst bij SchaalX en volgt om de week masterclasses over de meest actuele onderwerpen op het gebied van digital design. Ondertussen ga je werken bij een organisatie waar je al jouw nieuw opgedane kennis meteen in praktijk brengt. Ons traineeship richt zich op diverse aspecten van digital design: service design, interaction design en visual design. Jij bepaalt hoe je jouw profiel verder wilt verdiepen of verbreden en jouw coach begeleidt jou om dit direct in praktijk te brengen.

Uniek ontwikkelprogramma van 12 maanden

Om de week volg je masterclasses over de meest actuele onderwerpen in digital design. De overige dagen werk je bij een opdrachtgever waar je jouw kennis van digital design in de praktijk toepast.

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Met een programma voor persoonlijk leiderschap én coaching on the job is er naast het opdoen van digitale kennis ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Jouw digital design tribe

Elke SchaalX Digital Young Professional maakt deel uit van zijn eigen tribe; bij elkaar vind je inspiratie, back up en natuurlijk bouw je een hechte band op.

Work hard, play hard

Als je deelneemt aan onze programma’s moet je je voorbereiden op keihard werken. Máár, daar staan natuurlijk wel gezellige borrels, evenementen en ontspanning tegenover

Grote kans op een baan

Wanneer je in 12 maanden het programma hebt doorlopen, beschik je over veel actuele design kennis. Je hebt je als professional verder ontwikkeld waarmee je je carrière een boost hebt gegeven. De kans op een baan bij een van onze opdrachtgevers is groot.

Contact

Neem contact op met Marieke van Heek voor meer informatie over ons digital design programma.

Solliciteer direct Volg ons op Instagram

Als young professional is dit een geweldige manier om ervaring op te doen in het werkveld en een boost voor je persoonlijke ontwikkeling als ontwerper.

Jesse, Digital Design trainee

Sfeerproeven

Onze trainees aan
het woord

Jesse

Digital Design Trainee

Nog geen seconde spijt gehad van mijn keuze voor het Digital Design Traineeship van SchaalX!

Lees verder

Nog geen seconde spijt gehad van mijn keuze voor het Digital Design Traineeship van SchaalX!

Als young professional is dit een geweldige manier om ervaring op te doen in het werkveld en een boost voor je persoonlijke ontwikkeling als ontwerper.

Bij de masterclasses en trainingen ga je zowel met je hard-skills als soft-skills aan de slag. Een paar onderwerpen die langs komen zijn UX in Agile, Visual Design, Werken met Design Systems, maar ook Teamdynamiek, Presenteren en Stakeholder Management. Dat wat je bij de masterclasses en trainingen leert kun je vervolgens goed toepassen bij je opdrachtgever.

Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en hier werk je samen aan met je coach. Je stelt ontwikkeldoelen op en toetst die gedurende het jaar door middel van 360 graden feedback van je collega’s bij je opdrachtgever.

Nog geen seconde spijt gehad van mijn keuze voor het Digital Design Traineeship van SchaalX!

Willemijn

Digital Young Marketing Professional, tribe 6

Naast dat ik nu veel weet over digital marketing, heb ik ook mijzelf als young professional ontdekt.

Lees verder

Naast dat ik nu veel weet over digital marketing, heb ik ook mijzelf als young professional ontdekt.

Ik heb voor het Digital Marketing Traineeship bij SchaalX gekozen, omdat ik als startende een kijkje in de keuken wilde nemen bij verschillende bedrijven. Tegelijkertijd wilde ik meer leren over digital marketing.

Ik heb veel geleerd door de inhoudelijke colleges, maar ook zeker door de mentorconstructie die het traineeship biedt. Ik vond het prettig om te sparren en hulp te krijgen bij alle veranderingen waar je als young professional tegenaan loopt. Naast dat ik nu veel weet over digital marketing, heb ik ook mijzelf als young professional ontdekt.

Emma

Digital Young Marketing Professional, tribe 7

Ik ben nu bijna halverwege mijn traineeship en heb al veel geleerd!

Lees verder

Ik ben nu bijna halverwege mijn traineeship en heb al veel geleerd!

Gedurende het traineeship ben je werkzaam bij verschillende werkgevers en heb je om de week een masterclass waarin je nieuwe dingen leert. Elke masterclass heeft een ander onderwerp, gerelateerd aan marketing, waardoor je uiteindelijk T-shaped wordt opgeleid. De nieuwe kennis kun je meteen toepassen bij je werkgever. Verder is het fijn dat je een groepje medetrainees hebt zodat je elkaar kunt helpen als dat nodig is. Bij SchaalX kun je ook altijd terecht voor vragen.

Toon alle 4 recensies

Kelly

Digital Young Marketing Professional, tribe 6

Het digital traineeship is voor mij de perfecte opstap naar het werkende leven!

Lees verder

Het digital young professionals programma is voor mij het perfecte opstapje naar het werkende leven!

Ik doe niet alleen ervaring op bij verschillende grote organisaties, maar krijg ondertussen ook nog verschillende interessante en leerzame masterclasses op het gebied van marketing.

Je wil digital designer worden bij
SchaalX. En nu?

Sollicitatieprocedure

 • Checkvragen

  We stellen je eerst een paar belangrijke checkvragen om te kijken of je past op het traineeship. Hier móét je aan voldoen om mee te mogen doen aan het traineeship.

  Voldoe je aan de criteria? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

 • Test jouw digitaal talent

  Om jouw digital competenties te toetsen vragen we je om 3 online selectiegames te spelen. No worries, ze zijn leuk! Het zijn wel serieuze games én je krijgt ook de uitslag van de test in een rapport toegezonden.

 • CV & Portfolio

  Ben jij een écht digital talent die door de games heen is gekomen? Dan gaan we jouw cv en portfolio bekijken. Met name jouw portfolio is belangrijk, we zien graag een mooi overzicht van jouw design projecten.

 • Online kennismaking

  De volgende stap in het proces is een online kennismaking met ons! We gaan elkaar digitaal ontmoeten én vertellen jou meer over  het traineeship. Daarnaast zijn we natuurlijk benieuwd om meer te horen over jouw kennis, ervaring én motivatie.

 • Interview met een expert

  De laatste stap is een interview met Hans Kemp, onze Digital Design expert. Hans is vooral heel nieuwsgierig om met jou te sparren over het vak én te horen wat jij al gedaan hebt in Digital Design.

 • Aanbod

  Je ontvangt van ons een aanbod om te gaan starten als Digital Young Professional. Let your career begin.

   

 • Welcome to your tribe

  Gefeliciteerd! Je komt in de nieuwe tribe van trainees die van start gaat in het Digital Young Professional Traineeship. Let your career begin!

Contact

Neem contact op met Marieke van Heek voor meer informatie over onze traineeships.

Vanwege grote interesse in het Digital Design traineeship is het t/m januari niet mogelijk om te solliciteren. Toch op de hoogte blijven? Volg ons dan op social!

Solliciteer direct