Geweldig nieuws! Ons Digitale Marketing Programma heeft opnieuw het felbegeerde Excellent-certificaat van Thuiswinkel.org ontvangen. Voor het zesde jaar op rij mogen we ons als absolute koploper in de branche kronen. En wat dit extra bijzonder maakt? SchaalX is het enige niet-opleidingsinstituut in Nederland dat deze erkenning heeft verdiend. Hoe we dit hebben gekregen? Lees snel verder! 

Hoe we voor de 6e keer op een rij weer voor elkaar hebben gebokst? Door een grondige audit van ons traineeship door Thuiswinkel.org, waarbij we opnieuw hoog scoorden. Oscar Diele, CEO van Flinders en tevens Bestuurslid van Thuiswinkel beschreef onze inzending als volgt: ‘’Veel lof en waardering voor deze inzending, een beter traineeship is er niet.”

 

”Een beter traineeship is er niet.” 

Oscar Diele, Bestuurslid Thuiswinkel en CEO van Flinders

 

Wat maakt ons traineeship in Digitale Marketing zo speciaal? Het biedt organisaties de kans om jonge professionals met actuele vakkennis en een frisse, innovatieve kijk op het vakgebied aan te trekken. Onze deelnemers krijgen tweewekelijkse masterclasses van experts en zetten deze kennis meteen om in meetbare resultaten op de werkvloer.

Rik de Boer, CEO van SchaalX, benadrukt de waarde van deze erkenning: “We zijn ontzettend trots dat we al voor het zesde jaar op rij het predicaat ‘Excellent’ mogen voeren, als enige in Nederland. Dit succes is te danken aan onze constante focus op innovatie, zowel in vakkennis als persoonlijke ontwikkeling.”

 

 

Wat betekent dit voor jou? Dat we niet alleen marktleider zijn, maar ook onbetwist aan de top staan op het gebied van digitale marketing kennis in Nederland. We kijken ernaar uit om te blijven groeien en innoveren. Want bij SchaalX willen we blijven excelleren en vooruitlopen met de meest actuele digitale kennis. Zodat jij en jouw team kan profiteren van de vernieuwende blik en realisatiekracht van een up to date professional.

Benieuwd naar het volledige rapport van Thuiswinkel.org? Bekijk hem hier!

 

Young Marketeers

Wil jij ook een best gekwalificeerde young marketeer in jouw team? 

Deze young marketeers zijn direct inzetbaar.

Plan een adviesgesprek Of bekijk al onze professionals
Nu beschikbaar Guillaume
Young digital marketeer
Jet
Young digital marketeer

Digital Marketing Programma: voor de 6e keer met excellent beoordeeld