Professionals in marketing, communicatie en digital die detachering of deta-vast overwegen kunnen bij SchaalX terecht voor mooie opdrachten. Welke voordelen heeft detachering via SchaalX? Die hebben we voor jou op een rijtje gezet!

1. De voordelen van werknemerschap
Een groot voordeel is dat je als werknemer aan de slag gaat, dus zonder alle financiële en administratieve ‘rompslomp’ die een freelancer wel heeft. Je hoeft je niet in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en hoeft geen losse verzekeringen af te sluiten, aangezien je via SchaalX als werknemer verzekerd bent voor bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid. Je komt voor de duur van de opdracht in dienst bij SchaalX, wat direct nog een voordeel is: je krijgt (hopelijk) leuke collega’s bij je opdrachtgever, maar ook wij bij SchaalX worden jouw collega’s!

2. Recht op een ww-uitkering
Een ander voordeel is dat je je recht op ww-uitkering behoudt. Dit recht heb je niet als freelancer. Mocht jouw opdracht dus eindigen na bijvoorbeeld 4 maanden, geen paniek. Uiteraard hopen we dat we een nieuwe klus voor je hebben, maar mocht dit niet het geval zijn, dan maak je (weer) aanspraak op je ww-uitkering.

3. Extra begeleiding en ontwikkelmogelijkheden
Aangezien je onze directe collega wordt, zullen wij er vanuit SchaalX alles aan doen om jou zo goed mogelijk te begeleiden bij je opdrachten. Je kunt gebruik maken van onze kennis, kunt ons altijd bereiken als je ergens tegenaan loopt en we denken actief met je mee over de vervolgstappen in jouw carrière. Daarnaast kun je bouwen aan jouw professionele ontwikkeling met interessante masterclasses van ons zusje SCHAAL+.

4. Opstap naar een vaste functie
Steeds vaker zien we de deta-vast constructie. Het ‘startproces’ is vaak veel sneller dan een werving en selectie traject, dus dit geeft jou en de opdrachtgever snel zekerheid. Jullie hebben de tijd om al werkend aan elkaar te wennen en samen te beslissen of er een goede match is. Zijn jullie beide positief? Dan kun je hierna bij de opdrachtgever vast in dienst treden.

5. Voordelen van het ondernemerschap, niet de angsten
Detachering is een fijne tussenstap om alvast te proeven aan het ondernemerschap. Kijkjes in meerdere keukens nemen, veel afwisseling, geen eindeloze inwerkprogramma’s, maar direct resultaten kunnen leveren, een bepaalde mate van vrijheid en je bent altijd erg welkom aangezien er een gat in het team is gevallen of er zijn snel extra handjes nodig. De angsten van het ondernemerschap, zoals geen inkomen, acquisitie en financiële- en administratieve moeilijkheden blijven je bespaard.

6. Netwerk bouwen
Kortere opdrachten bij meerdere bedrijven, veel afwisseling en dus meerdere contacten. Detachering, is ontzettend handig om snel een groot netwerk op te bouwen. Je spreekt veel collega’s, maar je ‘gebruikt’ ook het grote netwerk van SchaalX.

7. Extra begeleiding
Aangezien je onze directe collega wordt, zullen wij er vanuit SchaalX alles aan doen om jou zo goed mogelijk te begeleiden bij je opdrachten. Je kunt gebruik maken van onze kennis, kunt ons altijd bereiken als je ergens tegenaan loopt en we denken actief met je mee over de vervolgstappen in jouw carrière.

Ben je overtuigd dat detachering iets is voor jou? Of ben je nog op zoek naar specifieke informatie? Dan kun je ons altijd mailen, want we kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. En wie weet kun je binnenkort wel via ons starten aan een hele leuke opdracht!

Dit zijn de voordelen van detachering via SchaalX