Vind de beste professional voor jouw team, dankzij 20 jaar expertise

Voor wie graag succesvol is, zijn de juiste mensen van cruciaal belang. Daarom word je bij je zoektocht naar een nieuwe marketing- of communicatiespecialist ontzorgd door een ervaren consultant met vakkennis.

 

Jouw bureau voor de beste, gekwalificeerde professionals

SchaalX is gespecialiseerd in de bemiddeling van professionals in marketing, communicatie en digital. Met jarenlange ervaring ontzorgen wij jou bij het vinden van bijvoorbeeld:

  Online marketeers

  Interne communicatieadviseurs

  B2B marketeers

  Senior communicatieadviseurs

   Contentspecialisten

  Campagne managers

  Teamlead in Marketing & Communicatie

 

En tal van andere marketing-, communicatie- en digital professionals.

Snel je team versterken?

Ingrid denkt graag met je mee. Bel haar direct, of plan een vrijblijvend adviesgesprek.

Plan een adviesgesprek

Jouw persoonlijke sparringpartner

We geloven in een warme benadering, daarom schakel je bij SchaalX altijd met één van onze consultants als persoonlijk aanspreekpunt.

Onze ervaren consultants denken met je mee over de volle breedte van het proces. Van de inhoud van de rol, tot de persoonlijkheid die past binnen jouw organisatie én ontwikkelingsmogelijkheden waarmee jouw nieuwe teamlid doorlopend up-to-date blijft.

Gegarandeerd de juiste professional voor jouw team

Met ruim 20 jaar ervaring begrijpen wij precies welke professional jouw team nodig heeft. Jij wordt ondersteund door een consultant die de organisatiebehoefte weet te doorgronden en de benodigde expertise in marketing- en communicatie heeft om kandidaten te challengen op belangrijke onderwerpen.

Jij besteedt alleen tijd aan de absolute parels. Als je in gesprek gaat met een kandidaat, is die áltijd eerst door ons geïnterviewd en gekwalificeerd.

Snel en zorgeloos de beste kandidaat

Bij de zoektocht naar een nieuw teamlid, is vaak haast geboden. Om het behalen van je doelstellingen te garanderen en collega’s minimaal te belasten, wil je zo snel mogelijk kennismaken met een geschikte kandidaat.

Wij begrijpen dat. Daarom stellen we alles in het werk om jouw capaciteitsbehoefte snel én doeltreffend te vervullen. Dankzij ons netwerk van 25.000 professionals, weten we daarnaast ook waar we diegene kunnen vinden.

Snel je team versterken?

Ingrid denkt graag met je mee. Bel haar direct, of plan een vrijblijvend adviesgesprek.

“SchaalX voelt zeer goed aan welke persoon bij de opdrachtgever past.”

“Je wordt oprecht ontzorgd en er wordt goed naar je geluisterd.”
SchaalX heeft goed geluisterd naar onze behoefte. De duizendpoot, die iedereen natuurlijk zoekt, wisten zij voor ons te vinden. Er was ook meteen een match met onze cultuur. Als opdrachtgever word je oprecht ontzorgd en er wordt goed geluisterd naar wat je zoekt.

Esther Polak

Univé

“Professioneel, flexibel en zeer ervaren.”
De complexiteit van een organisatie als Staedion weten consultants van SchaalX moeiteloos te doorgronden en met goed advies vinden ze de juiste match. Zo staat er nu een sterk vast team communicatie, passend bij de organisatie. Ik vond het een bijzonder prettige samenwerking.

Marte Brouns

Staedion

“SchaalX voelt zeer goed aan welke persoon bij de opdrachtgever past.”

Na een zeer plezierig gesprek heeft SchaalX vol gas gegeven. Ze schakelen zeer snel en kwamen al na enkele weken met uitstekende kandidaten. Wij hebben al snel de juiste kandidaat aan boord gehaald. Mooi om te zien dat deze kandidaat iemand is die afwijkt t.o.v. het search profiel. SchaalX kijkt verder dan alleen het functieprofiel en voelt zeer goed aan welke persoon past bij de opdrachtgever.

Peter Terpstra

PLUS Retail

Benieuwd naar onze werkwijze?

De route naar jouw nieuwe professional

 • Behoefte inventarisatie

  We maken persoonlijk kennis met de organisatie, zodat we jouw ambassadeur kunnen zijn en professionals goed en volledig kunnen informeren. Op basis hiervan stellen we samen met jou de vacature op.

 • Werving

  Wij gaan op zoek naar professionals die aansluiten bij jouw vacature. Dit doen we met behulp van onze uitgebreide database, door jouw vacature via onze kanalen breed te verspreiden en door de inzet van onze search consultants.

 • Sollicitatiegesprekken

  Persoonlijke interviews met kandidaten waarbij we diep ingaan op competenties, drijfveren en motivatie. Wij bieden jou een selectie van 3 tot 5 passende kandidaten, waaruit jij de keuze kan maken.

 • Evaluatie en blijvend advies

  Na plaatsing evalueren we onze samenwerking en blijven we voor je klaar staan als adviseur. We treden op als sparringpartner en helpen jou om als organisatie te blijven groeien op het gebied van digital, marketing en communicatie.

Snel je team versterken?

Meer informatie over onze dienstverlening? Ingrid helpt je graag verder.

Plan een adviesgesprek