Vacatures in communicatie

Als ambitieuze communicatieprofessional vind je bij SchaalX de meest actuele communicatiefuncties. Door meer dan 16 jaar ervaring in het vakgebied kennen wij de hele markt én het vak. Wij bemiddelen voor jou in onder andere corporate communicatie, woordvoering, PR, events en interne communicatie, zowel voor profit als non-profit bedrijven.

Wij bemiddelen voor jou in onder andere corporate communicatie, woordvoering, PR, events en interne communicatie, zowel voor profit als non-profit bedrijven. Solliciteren via SchaalX betekent professionele begeleiding, zowel tijdens de sollicitatieprocedure als daarna. Wij adviseren jou gedurende de sollicitatieprocedure en blijven ook daarna jouw sparringparnter.

2 beschikbare vacatures weergegeven

Senior Communicatieadviseur

  • Den Haag
  • Interim en detachering
  • Vanaf 8 jaar werkervaring

Ben jij de ervaren Communicatieadviseur die wij zoeken voor een cruciale rol in de implementatie van het nieuwe Wetboek van Strafvordering bij de politie? Reageer snel!

Reageer voor 04 oktober 2023

Communicatie Adviseur

  • De Meern
  • Vaste functie
  • Vanaf 4 jaar werkervaring

Ben je op zoek naar een brede allround corporate communicatie functie in een internationale en mensgerichte organisatie? Dan is dit jouw volgende baan, reageer snel. 

Reageer voor 06 oktober 2023

Stel jobalert in

Wij kunnen je elke week de nieuwste vacatures mailen in jouw gewenste vakgebied.

Stel jobalert in

SchaalX staat voor diversiteit, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil kan maken bij iedere vacature die we publiceren.

Wij zijn SchaalX

Wij helpen organisaties bij het vinden, verbinden en verder helpen van professionals in marketing, communicatie en digital. Solliciteren via SchaalX betekent professionele begeleiding, zowel tijdens de sollicitatieprocedure als daarna!

Dit is interessant voor communicatieprofessionals

Marcom kennis

Crisis zet communicatie op de kaart in het publieke domein

Erik de Vogel

Door young professionals

Tekst Avonturen met ChatGPT

Door jonge communicatie specialist Lieke

Blogs

Young Professionals van SchaalX geven praktisch communicatie advies aan NGO ‘Buddy to Buddy’

Bootcamp