Product Marketeer

Vervuld
Victor Groothoff

Voor elke interim uitdaging

E-mail Victor Groothoff Bel Victor Groothoff

Wil jij als interim product marketeer deze zakelijke dienstverlener helpen met de laatste fase van ontwikkeling t/m het launchen van een nieuwe dienstverlening naar haar klanten toe? Reageer dan nu!

Samenvatting

In verband met doorgroei van de huidige product marketeer naar een andere rol is er tijdelijk plek vrijgekomen voor een interim product marketeer. En dit net in een hele leuke en spannende fase. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een nieuwe dienstverlening die eerst intern en vervolgens extern wordt geintroduceerd. Jij kan hier een waardevolle bijdrage aan leveren om dit tot een groot succes te maken.

Heb je ervaring in de zakelijke dienstverlening met opzetten en introduceren van nieuwe proposities e/o producten, ben je beschikbaar per 1 december en heb je ruimte voor gemiddeld 36 uur per week, reageer dan direct via de solliciteer-button!

Waar kom je te werken?

Onze opdrachtgever is een zakelijke dienstverlener in omgeving Utrecht.

De product marketeer rapporteert aan de manager Marketing & Communicatie. Je hebt inhoudelijke afstemming met interne professionals over de inhoud van het huidige dienstenportfolio, de match met de klantbehoefte en ontwikkelingen in wet- en regelgeving en brengt zelfstandig en proactief verbetervoorstellen voor de business aan en realiseert deze. Je staat in nauw contact met zowel het team Marketing & Communicatie, als met het sr management en Sales over vernieuwing van bestaande en nieuwe diensten. 

Wat ga je doen?

 • Je komt op basis van je marktinzicht en kennis van digitalisering van diensten zelfstandig met verbetervoorstellen, passend binnen het dienstenportfolio, van nog te ontwikkelen en te verbeteren diensten. 
 • Je voert zelfstandig en professioneel binnen planning, tijd en budget gerichte verbetertrajecten uit. Hierin ben je naast de regisseur ook vaak de projectleider. Resultaat van dit traject is draagvlak(intern en extern), herkenbaarheid en het vergroten van de omzet. Dit doe je door goed stakeholdermanagement en de juiste organisatiesensitiviteit. 
 • Je draagt zorgt voor een marketingplan en de succesvolle realisatie ervan om de nieuwe of verbeterde diensten succesvol in de markt te zetten, zowel b-to-b als b-to-c; dit gebeurt in nauwe samenwerking met het Marketing Communicatie team en het MT Operations.
 • Je zorgt jaarlijks voor een gedragen roadmap en adviseert het management in keuzes op het gebied van productontwikkeling voor het komende jaar en realiseert de afgesproken doelstellingen per jaar.
 • Je monitort en adviseert de professionals in het gebruik van herkenbare dienstverlening en zorgt voor verdieping in samenhang van onze dienstenportfolio.

Wat neem je mee?

 • Je hebt meer dan 8 jaar aantoonbare ervaring met product-, propositie e/o portfolio management in de zakelijke dienstverlening. 
 • Daarnaast breng je dus ervaring mee met digitale dienstverlening, productintroducties en b-to-c marketing. 
 • Je bezit uitstekende organisatorische kwaliteiten, oog voor detail en bent gewend zelfstandig te werken.
 • HBO/WO werk- en denkniveau; commerciële achtergrond. 

 

Wat bieden we jou?

 • Als interim product marketeer ga je een mooie uitdagende opdracht voor 36 uur per week aan voor minimaal 3 maanden met grote kans op verlenging.
 • Gewenste startdatum: 1 december
 • Wij kunnen zzp'ers een tarief bieden van maximaal EUR 80,00 per uur inclusief reiskosten, exclusief BTW.
 • Je kunt deze opdracht ook uitvoeren op detacheringsbasis. Bijvoorbeeld als je 'in between jobs' zit, of graag opdrachten wilt doen zonder zzp-er te zijn. Dit betekent dat je voor de duur van de opdracht in dienst komt bij SchaalX en de werkzaamheden uitvoert op locatie van de opdrachtgever. Het salaris hangt af van jouw ervaring en de totaal te vergoeden reiskosten. 

Hoe nu verder?

Graag ontvangen wij uiterlijk maandag 22 november vóór 14.00 jouw sollicitatie via de website met een recent cv inclusief een goede motivatie waarom jij denkt dat jij goed aansluit op deze opdracht.

SchaalX staat voor diversiteit, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil kan maken bij iedere vacature die we publiceren.

Victor Groothoff

Voor elke interim uitdaging

E-mail Victor Groothoff Bel Victor Groothoff

Je wilt Product Marketeer worden, en nu?

Sollicitatieprocedure

 • Je solliciteert

  Ben jij enthousiast over de vacature? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie zoals omschreven in de vacaturetekst.

 • De kennismaking

  Is er een match tussen jouw profiel en de vacature? Dan nodigen we je uit om kennis met ons te komen maken.

 • Kennismaking met de opdrachtgever

  Wanneer wij op basis van de kennismaking denken dat de vacature juist is voor jou, stellen we je voor aan onze opdrachtgever en ga je bij diegene op gesprek.

 • De procedure

  Afhankelijk van de wens van de opdrachtgever volgt er een tweede en soms nog een derde gesprek waar jullie elkaar goed leren kennen. Een assessment kan ook deel uitmaken van de procedure.

 • Ondersteuning

  Heb je alle gesprekken positief doorlopen? Dan kan onze opdrachtgever jou een aanbod doen. Wij ondersteunen jou als SchaalX-professional bij het starten met je nieuwe baan én tijdens je dienstverband.

Anderen bekeken ook

Toon alle vacatures

Trainee Digital Marketing (2-jarig traineeship)

 • Traineeships Young Professionals

Ben jij een ambitieuze marketeer die onlangs is afgestudeerd? Daag jij jezelf graag uit en wil jij direct impact maken bij onze opdrachtgevers? Dan is een start als SchaalX digital marketeer iets voor jou! Je gaat direct impact maken bij toonaangevende opdrachtgevers én volgt het digital marketing traineeship van SchaalX.

Reageer voor 29 september 2024