Campagne Marketeer

Vervuld
Marieke van Heek

Voor elke young professional uitdaging

E-mail Marieke van Heek Bel Marieke van Heek

Ben jij een pragmatische én resultaatgerichte campagne marketeer die graag een brede marketing verantwoordelijkheid heeft over diverse kanalen? Waarin je ook je creativiteit in content kwijt kunt? Reageer dan vandaag nog.  

Samenvatting

Als campagne marketeer voer je de regie over alle marketingkanalen van onder andere de merken Zorgvisie en Skipr. Van advertising tot e-mailmarketing én nieuwsbrieven. Samen met de Senior Marketeer die zich richt op de strategie, pricing én partnersamenwerkingen zorg je ervoor dat onder andere bestuurders én management in de zorg bereikt worden én actief gebruik maken van de producten van Zorgvisie en Skipr.

Waar kom je te werken?

Bohn Stafleu van Loghum (BSL) is het grootste media- en learningbedrijf voor de Nederlandse gezondheidszorg. BSL levert betrouwbare vakinformatie voor professionals in de zorg. Van educatieve uitgaven en diensten voor opleidingen, bij- en nascholing tot vakinformatie en ondersteunende software- en tooling. Van los product tot bundel, digitaal of print tot congressen en evenementen. BSL biedt voor elke informatiebehoefte en leerstijl een passende oplossing. Sterke merken van BSL zijn onder meer Zorgvisie, Skipr, Nursing, Zorg+Welzijn en Kinderopvang Totaal.  

Wat ga je doen?

Jouw belangrijkste bijdrage is om onder andere de producten van Zorgvisie en Skipr te promoten met online marketing. Producten zijn bijvoorbeeld nieuwsbrieven, tijdschriften, platformen en events. Je houdt je bezig met onder andere: 

 • Goede vindbaarheid van de producten van Zorgvisie en Skipr (SEO/SEA) 
 • Ontwikkeling van multi channel (lead) campagnes 
 • Ontwikkeling van advertising campagnes via diverse online kanalen (social, google adwords) 
 • In samenwerking met het team Data & Insights ontwikkel je uitnodigende e-mailcampagnes en monitort de resultaten 
 • Je draagt bij aan de ontwikkeling van een onderscheidende contentmarketing strategie passend binnen de merkstrategie en -positionering van de merken 
 • Je optimaliseert de campagnes door analyse en uitvoering van verbeteringen van de complete customer journey (van conversie, onboarding, klantcommunicatie tot retentie) 
 • Je draagt jouw marketingexpertise bij in salesactiviteiten, bijvoorbeeld de invulling van partnerships

Als campagne markteer ben je onderdeel van het marketing- en salesteam van Bohn Stafleu van Loghum bestaande uit zo’n 30 professionals. Je rapporteert aan één van de twee Marketing Managers. De teams bestaan uit de disciplines e-commerce, marketing intelligence, sales, customer care/traffic en performance marketing. Voor de merken Zorgvisie en Skipr werk je nauw samen met de Senior Marketeer die deze merken onder de hoede heeft. Daarnaast werk je ook nauw samen met de redacties, uitgevers en eventprofessionals die mediaplatformen, magazines, e-learnings, boeken, nieuwsbrieven en congressen ontwikkelen voor zorgmanagers en -bestuurders. Je werkt met name op de merken Zorgvisie en Skipr, maar wordt ook ingezet op merken binnen andere doelgroepen van de zorgsector.  

Wat neem je mee?

Jij bent 

 • Een proactieve, resultaatgerichte en creatieve T-shaped (brede) Marketeer met een hands-on mentaliteit 
 • In staat om planmatig en zelfstandig te werken 
 • Gedreven om een performance-based en data driven marketing neer te zetten 

Je hebt 

 • Een marketingopleiding én minimaal HBO werk- en denkniveau 
 • Relevante werkervaring in online marketing, met name op het gebied van performance marketing 
 • Affiniteit met creatieve content marketing én social media 
 • Een eigen visie én idee over online marketing én hoe deze te verbeteren 
 • Kennis van Google Analytics, searchmarketing, testing- en marketing automation tools en Google Tag Manager 
 • Ervaring met WordPress en kennis van Photoshop is een pre 
 • Een voorkeur voor werken in een innovatieve en dynamische omgeving en samenwerken in resultaatgerichte, datagedreven en multidisciplinaire teams. 

Wat bieden we jou?

BSL streeft naar een organisatie waarin iedereen zich betrokken, gewaardeerd en veilig voelt. En is ervan overtuigd dat een diverse en inclusieve organisatie persoonlijke ontwikkeling en creativiteit stimuleert, en zorgt voor groei en innovatie. Op het moderne kantoor in Houten werkt BSL met ongeveer 150 collega's. Iedere collega is voorzien van een werkplek met standaard dubbele beeldschermen en zit/sta bureaus. Er is een bedrijfsrestaurant en een ontspanningsruimte waar je je even kunt uitdagen voor een potje tafeltennis of darten. Het kantoor ligt op loopafstand van twee treinstations, bussen stoppen voor de deur en ook de auto parkeer je gratis voor de deur. 
Naast de arbeidsvoorwaarden uit de cao voor het Uitgeverijbedrijf  kun je rekenen op een marktconforme beloning en verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden: 

 • Een 36-urige werkweek (als fulltimer) 
 • De mogelijkheid om extra vakantiedagen op te bouwen 
 • Een ruime pensioenregeling bij het Pensioenfonds van de Grafische bedrijven 
 • Opleidingen, trainingen en mogelijkheden tot coaching 
 • Een reiskostenregeling 
 • Vijf dagen betaald zorgverlof per jaar 

Werktijden zijn flexibel en je kunt met de laptop en mobiele telefoon die we je ter beschikking stellen twee dagen per week thuiswerken als dat beter uitkomt. 
 

Hoe nu verder?

Is de baan als campagne marketeer bij BSL op jouw lijf geschreven? Solliciteer nu met een up to date cv en een korte krachtige motivatie.
 

SchaalX staat voor diversiteit, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil kan maken bij iedere vacature die we publiceren.

Marieke van Heek

Voor elke young professional uitdaging

E-mail Marieke van Heek Bel Marieke van Heek

Je wilt Campagne Marketeer worden, en nu?

Sollicitatieprocedure

 • Je solliciteert

  Ben jij enthousiast over de vacature? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie zoals omschreven in de vacaturetekst.

 • De kennismaking

  Is er een match tussen jouw profiel en de vacature? Dan nodigen we je uit om kennis met ons te komen maken.

 • Kennismaking met de opdrachtgever

  Wanneer wij op basis van de kennismaking denken dat de vacature juist is voor jou, stellen we je voor aan onze opdrachtgever en ga je bij diegene op gesprek.

 • De procedure

  Afhankelijk van de wens van de opdrachtgever volgt er een tweede en soms nog een derde gesprek waar jullie elkaar goed leren kennen. Een assessment kan ook deel uitmaken van de procedure.

 • Ondersteuning

  Heb je alle gesprekken positief doorlopen? Dan kan onze opdrachtgever jou een aanbod doen. Wij ondersteunen jou als SchaalX-professional bij het starten met je nieuwe baan én tijdens je dienstverband.

Anderen bekeken ook

Toon alle vacatures

Trainee Digital Marketing (2-jarig traineeship)

 • Traineeships Young Professionals

Ben jij een ambitieuze marketeer die onlangs is afgestudeerd? Daag jij jezelf graag uit en wil jij direct impact maken bij onze opdrachtgevers? Dan is een start als SchaalX digital marketeer iets voor jou! Je gaat direct impact maken bij toonaangevende opdrachtgevers én volgt het digital marketing traineeship van SchaalX.

Reageer voor 29 september 2024