Mijn account
Zoek
Generic filters

Digital Marketeer

Ineke Journee

Senior consultant SchaalX Public

E-mail Ineke Journee Bel Ineke Journee
Solliciteer direct

Heb jij altijd al willen werken binnen een onderwijsinstelling als ervaren digital professional? Dan is deze tijdelijke opdracht wellicht iets voor jou.

Samenvatting

Voor onze opdrachtgever, de Hogeschool Utrecht, zijn wij op zoek naar een ervaren Digital professional.

Maak jij je snel wegwijs in een gecompliceerd landschap van digitale marketingsystemen? En heb jij ervaring met Agile en Scrum werken?

Dan hebben wij een leuke, uitdagende opdracht voor je als je het leuk vindt om mee te helpen aan de ontwikkeling van de Digital Experience van de Hogeschool Utrecht.

 

Waar kom je te werken?

Hogeschool Utrecht (HU) begeleidt studenten en professionals. Zo’n 35.000 studenten volgen onze opleidingen, in Utrecht en Amersfoort. We zijn een lerende organisatie. Daarmee bedoelen we dat we het leren van studenten en medewerkers faciliteren én dat we van onze medewerkers verwachten dat ze willen blijven leren. Goede onderlinge samenwerking staat bij ons voorop. We halen er met elkaar uit, wat er in zit. Met hoogwaardig onderwijs en onderzoek werken we aan innovatie en professionalisering van de beroepspraktijk en aan de persoonlijke ontwikkeling van talent. Daarmee dragen we bij aan de sociale, culturele en economische ontwikkeling van een open, rechtvaardige en duurzame samenleving.

De HU leidt gemotiveerde studenten op van 17 tot 67 jaar. Het gaat dus niet alleen om instromers op de arbeidsmarkt, maar ook om mensen die al werken en hun kennis en vaardigheden willen actualiseren, verbreden of verdiepen. De maatschappij heeft immers behoefte aan professionals die zich blijven(d) scholen. We hebben een breed opleidingsaanbod dat vrijwel alle (beroeps)sectoren bestrijkt en zijn één van de grootste aanbieders van post-initieel onderwijs en masterstudies.

Wat ga je doen?

Je werkt vanuit een User Centered Design en verschillende Customer Journeys aan technische verbeteringen in de Digital Experience. Dat doe je door

 • het verzamelen en analyseren van data. Die gebruik je voor het verbeteren van processen en systemen.
 • Jij verzorgt het functioneel beheer van de online tools, zoals SiteCore (CMS) en vertaalt de gebruikerswensen naar concrete digitale mogelijkheden.
 • In deze rol ben je de schakel tussen Marketing & Communicatie, IT en externe leveranciers. Jij stapt makkelijk in op verschillende niveaus en communiceert duidelijk.

Wat neem je mee?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Ervaring met marketingsysteemimplementaties als klant en/of bureau/digital agency;
 • 3 tot 5 jaar ervaring in een digitale werkomgeving.
 • Om de functie goed uit te kunnen voeren, moet je kennis en ervaring hebben met digitale marketing systemen zoals SiteCore (CMS), Salesforce (CRM) en Google Marketing Platform (of vergelijkbaar).
 • Het gaat je daarnaast helpen wanneer je kennis hebt van SEO en Scrummaster bent. Het is voor jou geen probleem om je een nieuw systeem snel eigen te maken.
 • Je kunt overweg met de MS office-pakketten Outlook, Word, Excel en PowerPoint om je eigen werk te structureren.
 • Jij bent organisatiesensitief, wat betekent dat je de (informele) structuur van de organisatie herkent en de organisatiedoelen weet. En je bewust bent van jouw invloed daarop.
 • Je hebt een goed inlevingsvermogen in verschillende doelgroepen en een flexibele houding. Stress heeft geen grip op jou!
 • Je bent in staat meerdere ballen in de lucht te houden door je werk goed te organiseren.

Wat bieden we jou?

Deze interim opdracht bij de Hogeschool Utrecht  is voor 32 uur per week.
Periode: z.s.m tot maart 2022. Werken zal deels vanuit huis/locatie zijn.
Deze opdracht kan zowel op freelance basis als op basis van detachering worden ingevuld. In geval van detachering ontvang je van ons een contract voor de duur van de opdracht en een marktconform maandsalaris, afhankelijk van jouw ervaring en kennis.

 

Hoe nu verder?

Voldoe jij aan de bovengenoemde criteria en wil jij deze opdracht uitvoeren?

Reageer dan vóór woensdag 24 november 12.00 uur via de button op deze pagina met de volgende gegevens:
Een recent cv en relevante werkervaring van máximaal 3 pagina's.
Een op de opdracht gerichte korte krachtige motivatie.
 

SchaalX staat voor diversiteit, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil kan maken bij iedere vacature die we publiceren.

Je wilt Digital Marketeer worden, en nu?

Sollicitatieprocedure

 • Je solliciteert

  Ben jij enthousiast over de vacature? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie zoals omschreven in de vacaturetekst.

 • De kennismaking

  Is er een match tussen jouw profiel en de vacature? Dan nodigen we je uit om kennis met ons te komen maken.

 • Kennismaking met de opdrachtgever

  Wanneer wij op basis van de kennismaking denken dat de vacature juist is voor jou, stellen we je voor aan onze opdrachtgever en ga je bij diegene op gesprek.

 • De procedure

  Afhankelijk van de wens van de opdrachtgever volgt er een tweede en soms nog een derde gesprek waar jullie elkaar goed leren kennen. Een assessment kan ook deel uitmaken van de procedure.

 • Ondersteuning

  Heb je alle gesprekken positief doorlopen? Dan kan onze opdrachtgever jou een aanbod doen. Wij ondersteunen jou als SchaalX-professional bij het starten met je nieuwe baan én tijdens je dienstverband.