Content Marketeer

Vervuld

Als interim Content Specialist draag je bij aan de missie van deze wereldberoemde retailer om een beter dagelijks bestaan te creëren voor zoveel mogelijk mensen. Hoe? Door met jouw content de beste ervaring op de social media kanalen te bieden aan hun klanten.

Samenvatting

Als interim Content Specialist draag je bij aan de missie van deze wereldberoemde retailer om een beter dagelijks bestaan te creëren voor zoveel mogelijk mensen. Je coördineert commerciële campagnes die met name gericht zijn op social media kanalen en verzamelt, creëert en plaatst content voor onze website, nieuwsbrief en social media kanalen, aansluitend bij onze doelstellingen en doelgroepen (paid en organisch).

Ben jij per direct beschikbaar voor minimaal 36 uur per week voor deze toffe opdracht bij een wereldberoemde retailer? Reageer dan direct! 

Waar kom je te werken?

Onze opdrachtgever is een van de grootste retailers ter wereld met vestigingen over de hele wereld. Je werkt in deze rol voor het Nederlandse kantoor. Als Content Specialist maak je deel uit van het Marketing Communicatie team binnen de afdeling Marketing.
 

Wat ga je doen?

Je coördineert commerciële campagnes die met name gericht zijn op social media kanalen.
Je verzamelt, creëert en plaatst content voor onze website, nieuwsbrief en social media kanalen, aansluitend bij onze doelstellingen en doelgroepen (paid en organisch).
Je zorgt ervoor dat alle content aansluit bij onze contentstrategie en actief bijdraagt aan de zichtbaarheid bij relevante doelgroepen.
Je bent verantwoordelijk voor contentbeheer.
Je monitort geplaatste uitingen, levert input voor de maandelijkse online rapportage en bent in staat om inzichten te vertalen naar concrete acties voor een nog beter resultaat.
Je bewaakt de social media strategie en – planning.
Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat neem je mee?

 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als content e/o social mediaspecialist en weet wat er speelt!
 • Minimaal hbo- werk & denkniveau
 • Je hebt een goede pen, schrijft makkelijk, hebt oog voor detail
 • Je bent zelfstandig, initiatiefrijk, enthousiast en je hebt zin om je kennis en vaardigheden bij ons verder te ontwikkelen.
 • Stressbestendig en goede projectmanagement skills

Wat bieden we jou?

 • Een opdracht voor drie maanden met optie op verlenging; de start van de opdracht is z.s.m. 
 • Een opdracht voor 36-40 uur per week (waarvan minimaal 3 dagen per week op kantoor in Haarlem).
 • Voor deze opdracht kunnen we een zzp-tarief bieden van 60,00 per uur inclusief reiskosten, exclusief btw.
 • Je kunt deze opdracht uitvoeren op zzp-basis of op detacheringsbasis; bijvoorbeeld als je 'in between jobs' zit, of graag opdrachten wil doen zonder zzp'er te zijn. Dit betekent dat je voor de duur van de opdracht in dienst komt bij SchaalX en de werkzaamheden uitvoert op locatie van de opdrachtgever. We bieden je een marktconform salaris. Het salaris hangt af van jouw ervaring en de te vergoeden reiskosten.

Hoe nu verder?

Zie jij jezelf terug in bovenstaande interim vacature? Reageer dan voor maandag 21 november 10.00 via de 'Solliciteer direct' button onder deze tekst. Doe dit met een recent cv en een korte motivatie waarin duidelijk de gevraagde ervaring en kennis naar voren komt.

SchaalX staat voor diversiteit, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil kan maken bij iedere vacature die we publiceren.

Je wilt Content Marketeer worden, en nu?

Sollicitatieprocedure

 • Je solliciteert

  Ben jij enthousiast over de vacature? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie zoals omschreven in de vacaturetekst.

 • De kennismaking

  Is er een match tussen jouw profiel en de vacature? Dan nodigen we je uit om kennis met ons te komen maken.

 • Kennismaking met de opdrachtgever

  Wanneer wij op basis van de kennismaking denken dat de vacature juist is voor jou, stellen we je voor aan onze opdrachtgever en ga je bij diegene op gesprek.

 • De procedure

  Afhankelijk van de wens van de opdrachtgever volgt er een tweede en soms nog een derde gesprek waar jullie elkaar goed leren kennen. Een assessment kan ook deel uitmaken van de procedure.

 • Ondersteuning

  Heb je alle gesprekken positief doorlopen? Dan kan onze opdrachtgever jou een aanbod doen. Wij ondersteunen jou als SchaalX-professional bij het starten met je nieuwe baan én tijdens je dienstverband.

Anderen bekeken ook

Toon alle vacatures

Trainee Digital Marketing (2-jarig traineeship)

 • Traineeships Young Professionals

Ben jij een ambitieuze marketeer die onlangs is afgestudeerd? Daag jij jezelf graag uit en wil jij direct impact maken bij onze opdrachtgevers? Dan is een start als SchaalX digital marketeer iets voor jou! Je gaat direct impact maken bij toonaangevende opdrachtgevers én volgt het digital marketing traineeship van SchaalX.

Reageer voor 29 september 2024