Assistent Opleidingen

Vervuld
Marieke van Heek

Managing Consultant SchaalX

E-mail Marieke van Heek Bel Marieke van Heek

Ben je een kei in het plannen van veel verschillende activiteiten? En weet je tegelijkertijd ook alle betrokkenen tijdig te informeren? Terwijl je tussendoor onze online leeromgeving bijwerkt? Dan is de baan als assistent opleidingen op jouw lijf geschreven.

Samenvatting

Je houdt ervan om lekker je handen uit de mouwen te steken en onze programma manager Ment Kuiper te ontlasten als het gaat om regelen en organiseren van opleidingsdagen. Ment Kuiper ontwikkelt onze ontwikkelprogramma’s voor Young Digital Professionals. Dat betekent dat er zo’n 150 opleidingsdagen (masterclasses) op jaarbasis gepland moeten worden én dat worden er steeds meer. Als assistent opleidingen zorg je dat alle dagen gepland worden, dat alle docenten geïnformeerd zijn én dat ook onze online leeromgeving is bijgewerkt. En er komen nog veel meer hand en spandiensten bij kijken die jij moeiteloos oppakt, zoals bijvoorbeeld externe inschrijvingen op de masterclasses of het op de hoogte houden van onze trainees over wijzigingen. Je bent de spil in de organisatie van opleidingen en dat vind je heerlijk. Herkenbaar? Dan is deze rol als assistent opleidingen iets voor jou. We zijn benieuwd naar jou enthousiaste en ondernemende aanpak. Ga je ervoor?

Waar kom je te werken?

SchaalX is al 17 jaar specialist in bemiddeling van  marketing & communicatieprofessionals. Rik de Boer is in 2004 gestart met SchaalX omdat hij ervan overtuigd was dat bemiddeling ‘anders kon’. En zo zitten wij er nog steeds in. Wij willen organisaties laten groeien door expertise in marketing, communicatie en digital. Onze kandidaten, digital traineeships en incompany trainingen dragen bij aan extra kennis en inzichten.

Met een team van 18 professionals werken wij vanuit onze eigentijdse, gezellige kantoor in Utrecht. We hebben hart voor de stad Utrecht en kunnen heerlijk met elkaar lachen om tijdens een Utregtse Bingo van het hilarische duo Coby & To! Natuurlijk heb je vanuit ons kantoor zicht op de DOM. En we steunen het Utrechts Landschap om ook onze bijdrage te leveren aan ‘groen’ in en om Utrecht.

We zijn gedreven en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. We kunnen ons werk prima vanuit huis doen, maar komen graag naar kantoor voor een goede kop koffie of overleg in onze knusse huiskamer. Op vrijdag middag maken onze young professionals de tafel in de huiskamer leeg voor het spelen van bierpong tijdens de VRIJMIBO!

Wil je meer van de sfeer bij ons proeven? Kom gerust langs voor een goede kop koffie!

Wat ga je doen?

•    Plannen én organiseren van opleidingsdagen
•    Contact met docenten en trainees
•    Verzamelen lesmateriaal
•    Up-to-date houden van de online leeromgeving
•    Hand- en spandiensten zoals facturatie, printen van certificaten

Je werkt direct samen met Ment Kuiper, onze programma manager. Ment Kuiper is het ‘brein’ achter onze ontwikkelprogramma’s voor Young Digital Professionals. We bieden twee ontwikkelprogramma’s aan (Digitale Marketing & Digitale Communicatie) met daarin een aantal specialisaties. De ontwikkelprogramma’s worden doorlopen door verschillende groepen trainees. Iedere week op vrijdag is er een Masterclass. Jij zorgt ervoor dat dit tot in de puntjes geregeld is. Dat de docent geïnformeerd is en precies weet wanneer zijn/haar masterclass gepland is. Dat afgestemd is of er on- of offline gewerkt wordt. Dat alle lesprofielen beschikbaar zijn in onze online leeromgeving. En er komen nog meer dingen bij kijken zoals facturatie, printen van certificaten, inlijsten van foto’s. Het lijstje is vast nog niet compleet maar dat vind jij niet erg. Je ziet vanzelf welke dingen wij nu vergeten zijn en pakt deze proactief op. Je hebt het al geregeld voor Ment het kan vragen. 

Wat neem je mee?

– HBO werk- en denkniveau 
– Aantoonbare werkervaring in een ondersteunende rol zoals assistent of secretaresse
– Affiniteit met opleiden & ontwikkelen
– Excellente regel en coördinatie skills 
– Kennis en ervaring van video- en fotobewerking is een pré
– Een ondernemende en proactieve houding
– Een goed humeur 
– Referenties die laten zien dat je een loyale en betrouwbare regelaar bent
– Vloeiend Nederlands in woord en geschrift
 

Wat bieden we jou?

First things first
– Flexibele werktijden die voor een groot deel zelf te plannen zijn
– Een werkweek van 24-28 uur 
– Een passend salaris 
– 22 vakantiedagen per jaar (met een extra bonusdag per Q als je niet ziek bent)

Daarnaast krijg je nog veel meer:
–    Een goede werkplek, zo staan er goede bureaustoelen bij ons en staan er op ieder bureau laptopstandaards. Wij horen graag welke middelen je nodig hebt om prettig te kunnen werken (denk aan een ergonomische muis of extra scherm)
–    Een goede kop koffie (of thee) 
–    Een gezellig team van collega’s en young professionals
–    Vrijdagmiddagborrels met alle collega’s en young professionals van SchaalX 
–    Onvergetelijke momenten zoals Utregse Bingo, pubquiz, BBQ en kerstfeest 
 

Hoe nu verder?

Is dit jouw baan? Reageer dan voor 17 december door te solliciteren op deze functie.

Wil je meer weten over deze functie of heb je nog vragen? Laat het gerust weten en bel, app of mail Marieke van Heek. Zij is bereikbaar op 06-47322934 of marieke.vanheek@schaalx.nl

SchaalX staat voor diversiteit, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil kan maken bij iedere vacature die we publiceren.

Marieke van Heek

Managing Consultant SchaalX

E-mail Marieke van Heek Bel Marieke van Heek

Je wilt Assistent Opleidingen worden, en nu?

Sollicitatieprocedure

 • Je solliciteert

  Ben jij enthousiast over de vacature? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie zoals omschreven in de vacaturetekst.

 • De kennismaking

  Is er een match tussen jouw profiel en de vacature? Dan nodigen we je uit om kennis met ons te komen maken.

 • Kennismaking met de opdrachtgever

  Wanneer wij op basis van de kennismaking denken dat de vacature juist is voor jou, stellen we je voor aan onze opdrachtgever en ga je bij diegene op gesprek.

 • De procedure

  Afhankelijk van de wens van de opdrachtgever volgt er een tweede en soms nog een derde gesprek waar jullie elkaar goed leren kennen. Een assessment kan ook deel uitmaken van de procedure.

 • Ondersteuning

  Heb je alle gesprekken positief doorlopen? Dan kan onze opdrachtgever jou een aanbod doen. Wij ondersteunen jou als SchaalX-professional bij het starten met je nieuwe baan én tijdens je dienstverband.