Inspiratie voor vernieuwing en versnelling

Even uit de waan van de dag én geïnspireerd worden met andere ideeën en inzichten. Zodat jij én jouw team deze morgen kunnen toepassen in de praktijk.  Een sessie die is afgestemd op de wensen en behoeften van jou én jouw team. Deze organisaties ging jouw voor;

Voor welke inspiratie kun je bij SchaalX terecht?

Voor alle vernieuwingen op het gebied van digitale marketing én communicatie. We blijven tenslotte trouw aan ons vak. Ment Kuiper, trendwatcher én expert bij SchaalX, kijkt voor ieder specifieke organisatie welke expertise gewenst is. Samen met zo’n 30 kennisexperts uit het vak, is SchaalX in staat om altijd de nieuwste, verrassende inzichten te geven. Denk aan bijvoorbeeld:

Impact digitale ontwikkelingen op marketing en communicatie

Trends en ontwikkelingen voor marketing in de zorg

De 6 succesfactor in cross marketing strategie

Trends en ontwikkelingen in communicatie

Bootcamp

De SchaalX Bootcamp is een leuke en originele manier om een frisse kijk op jouw vraagstuk te krijgen. In een dag werken de young marketeers én jonge, online communicatie specialisten van SchaalX aan een nieuwe kijk en oplossing voor jouw vraagstuk. Aan het eind van de dag presenteren de groepen hun verrassende ideeën.

Over Ment
Ment Kuiper is bedrijfskundige en marketeer. De afgelopen jaren succesvol geweest in het begeleiden van marketing en communicatieprofessionals in het verbeteren van de eigen performance. Geestelijk vader en ontwikkelaar van het gedachtegoed van NextAcademy (in samenwerking met onder andere Arko van Brakel en Lectric).

Ment is inspirator, deskundige, coach, auteur, dagvoorzitter en spreker.

Wil je meer weten?

Meer informatie over de mogelijkheden voor training en ontwikkeling in jouw team? Rik vertelt je graag meer.

Bel mij terug

De nieuwste inzichten in het vak en een frisse blik op onze werkwijze.

Trudy van den Oosten, Hoofd Communicatie Diakonessenhuis