Bootcamp voor een frisse kijk

De SchaalX Bootcamp is een leuke en originele manier om een frisse kijk op jouw vraagstuk te krijgen. In een dag werken de young marketeers én jonge, online communicatie specialisten van SchaalX aan een nieuwe kijk en oplossing voor jouw vraagstuk. Aan het eind van de dag presenteren de groepen hun verrassende ideeën. Deze klanten hebben mogen ervaren hoe verfrissend onze young professionals ook voor jou kunnen zijn;

 

Met welk vraagstuk kun je bij SchaalX terecht?

Voor alle vernieuwingen op het gebied van digitale marketing én communicatie. We blijven tenslotte trouw aan ons vak. Onze bezielende leiding van Ment Kuiper, trendwatcher én expert bij SchaalX, zijn onze young professionals in staat om jou te verrassen met een nieuw perspectief op jouw vraagstuk. Als digital natives met actuele kennis over digitale marketing en communicatie zijn onze young professionals bij uitstek de juiste doelgroep om een frisse kijk te bieden.

Denk aan bijvoorbeeld:

Een nieuwe positionering van een product of dienst

Een nieuwe digitale marktbenadering

Ontwikkeling van een customer journey

Ontwikkeling van een social campagne

 

Over onze Young Professionals
Onze Young Professionals hebben minimaal HBO werk- en denkniveau én hebben aantoonbare ambitie en passie voor het digitale marketing en communicatievak. Zij worden door SchaalX opgeleid tot de beste professionals in digitale marketing en communicatie vanuit ons Digital Traineeship dat met excellent is beoordeeld door e-Academy. Gedurende het traineeship werken zij op projecten in digitale marketing en communicatie voor onze opdrachtgevers. Zij beschikken hiermee over actuele kennis en vaardigheden voor een vernieuwend perspectief.

Over Ment
Ment Kuiper is bedrijfskundige en marketeer. De afgelopen jaren succesvol geweest in het begeleiden van marketing en communicatieprofessionals in het verbeteren van de eigen performance. Geestelijk vader en ontwikkelaar van het gedachtegoed van NextAcademy (in samenwerking met onder andere Arko van Brakel en Lectric).

Ment is inspirator, deskundige, coach, auteur, dagvoorzitter en spreker.

Wil je meer weten?

Meer informatie over de mogelijkheden voor training en ontwikkeling in jouw team? Marieke vertelt je graag meer.

Bel mij terug

De nieuwste inzichten in het vak en een frisse blik op onze werkwijze.

Trudy van den Oosten, Hoofd Communicatie Diakonessenhuis