LinkedIn is hét online netwerkplatform. Of je nou solliciteert op een nieuwe functie, of gevonden wordt door een recruiter: je profiel is jouw online visitekaartje. Grote kans dat een werkgever na het ontvangen van jouw sollicitatiebrief ook even op je LinkedIn profiel kijkt. Wil jij weten hoe je goed overkomt op LinkedIn en welke stappen kun je zetten om beter gevonden te worden door recruiters? Neem je profiel dan onder de loep met onze LinkedIn tips.

Op LinkedIn wil je zo interessant en relevant mogelijk zijn voor andere gebruikers én potentiele werkgevers. Dat begint met het creëren van een sterk profiel. Weet jij alles over een goede eerste indruk, het juist vermelden van je werkervaring, het toevoegen van zoekwoorden en het gebruik van de juiste URL? Dan hoef je niet verder te lezen. Kun je nog wel wat tips gebruiken voor het professionaliseren van jouw LinkedIn profiel? Download dan gemakkelijk onze tips voor LinkedIn!

 

Bekijk de checklist

Zoek je een vaste functie of interim opdracht in marketing, communicatie of digital? Bekijk onze actuele vacatures of schrijf je in als kandidaat.

Tips voor een professioneel LinkedIn profiel