Werving- selectie en ontwikkelbureau SchaalX en user experience design bureau Keen Design intensiveren hun samenwerking om een unieke oplossing te bieden voor de explosief groeiende vraag naar digital design professionals. Een speciaal kennisprogramma voor young digital design professionals, gecombineerd met ontwikkelingsmogelijkheden zoals kennissessies en masterclasses voor design teams binnen marketingorganisaties maakt UX Design vanaf nu bereikbaar voor iedere organisatie.

Design speelt een belangrijke rol in het creëren van de juiste gebruikerservaring. De ontwikkeling van digital design in organisaties professionaliseert in hoog tempo. Om organisaties te ondersteunen in deze ontwikkeling biedt de samenwerking tussen SchaalX en Keen Design een op maat gemaakt kennisprogramma voor young design professionals gericht op de meest actuele kennis op het gebied van digital design, aangevuld met masterclasses voor soft skills en persoonlijk leiderschap.

De intensivering in de samenwerking betekent dat Keen Design nauwer betrokken wordt bij de inhoud van het programma en bij de inhoudelijke coaching van de young design professionals. Dit zorgt voor een uniek aanbod aan de markt. Opdrachtgevers krijgen toegang tot directe inzetbaarheid van deze unieke young design professionals. Zij zijn goed opgeleid, breed ontwikkeld en bomvol up-to-date kennis zodat ze direct mee kunnen draaien in een organisatie. Tevens worden ze vanuit het programma intensief begeleid.

Rik de Boer, directeur van SchaalX is zeer enthousiast over de nieuwe samenwerking: “Door de intensieve samenwerking, waarbij Keen Design inhoudelijk verantwoordelijk wordt voor ons Digital Design Programma, zijn we in staat het programma nog relevanter en actueler te houden om op die manier bij te dragen in de ontwikkeling van young professionals en in de ontwikkeling van digital design in organisaties.”

Ook Iwan Cuijpers, directeur van Keen Design is zeer positief: “Wij zijn erg blij met het vertrouwen dat we van SchaalX krijgen. We dragen graag zorg voor de inhoud van het SchaalX programma met onze diepe kennis van en ervaring in het UX vakgebied. Een prettige samenwerking die we met plezier versterken!”

Vanuit haar rol als werving- selectie en ontwikkelbureau zet SchaalX in toenemende mate, naast het werven en selecteren, in op het ontwikkelen van professionals in de markt. De samenwerking met Keen Design maakt het mogelijk om organisaties beter te ondersteunen bij de ontwikkeling van digital design. Naast het Digital Design Programma biedt SchaalX incompany trainingen om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van digital design in organisaties.

Over Keen Design
Keen Design is een gespecialiseerd UX Design bureau. Met jarenlange ervaring op het gebied van UX Design en een breed portfolio aan opdrachtgevers bieden zij oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken, waarbij het denken vanuit de klant altijd centraal staat. Hun intensieve kennis van UX Design vertalen zij o.a. naar een uitdagend en vernieuwend kennisprogramma voor design professionals.

Over SchaalX
SchaalX is al vijftien jaar specialist in executive search, werving & selectie en interim bemiddeling van digital-, marketing- en communicatieprofessionals. SchaalX Digital Young Professionals selecteert en ontwikkelt young professionals in digital marketing, digital communicatie en digital design. Zij worden ingezet bij organisaties die zich richten op digitalisering en tijdens de gehele inzet ondersteund door SchaalX.

Het Digital Design programma en daarmee de inzetbaarheid van young design professionals zijn per direct beschikbaar voor organisaties in de markt.

Intensievere samenwerking SchaalX en Keen Design