In de dynamische wereld van interim opdrachten is het essentieel om snel en doeltreffend in te spelen op relevante vacatures. Bij SchaalX begrijpen we dat de sleutel tot succes ligt in het matchen van enthousiaste kandidaten met de juiste opdrachten. Daarom willen we jou aanmoedigen om een alert aan te maken via onze website. Hierdoor ontvang je direct de vacatures die aansluiten bij jouw expertise in je mailbox.

Zorg dat je een alert aanmaakt via onze website, zodat je de voor jou relevante vacatures in je mailbox ontvangt. Het SchaalX-team zet bijna altijd iedere interim vacature actief uit, omdat we dan de meest enthousiaste kandidaten krijgen die interesse hebben.

Daarnaast is het zinvol dat je zorgt dat je profiel op mijnschaalx up to date is! In sommige gevallen match het SchaalX-team de interim opdracht automatisch aan passende profielen. De matchcriteria die gekoppeld zijn aan jouw profiel zijn hiervoor het belangrijkst. Naast natuurlijk informatie over je beschikbaarheid.

In vier stappen naar een up-to-date profiel:
1. Ga naar mijnschaal
2. Voeg je meest recente CV toe
3. Vul alle matchcriteria nauwkeurig in
4. Mail naar ellen.botter@schaalX (profit) of naar hubert.hoeve@schaalx.nl  (public) vanaf wanneer je beschikbaar bent

En dan? Als er een goede match is met jouw profiel neemt de consultant van SchaalX contact met je op.

Wat kun je zelf doen?

Volg SchaalX én onze consultants via LinkedIn om op de hoogte te blijven van alle onze actuele interim opdrachten. Zie je een concrete opdracht die past bij jou? Solliciteer dan direct. Licht jij graag jouw kennis en ervaring persoonlijk toe? Dat begrijpen wij. SchaalX stelt alleen kandidaten voor die zorgvuldig geselecteerd zijn voor een specifieke opdracht. Een uitgebreide kennismaking hoort daar bij. Echter doen we dit altijd voor een specifieke opdracht. De eerste stap is daarom  een match met een mogelijke opdracht.

Hoe blijf jij in beeld bij SchaalX?