Met de juiste professional?
Als er een ‘gat’ valt in het team, ben jij de eerste die de vraag krijgt: ‘Ken jij niet iemand voor deze rol’? De namen poppen al op in je hoofd bij deze vraag. Je bent een verbinder pur sang.

En de juiste kennis?
Het vak gaat snel, maar jij gaat sneller. Wist je gisteren nog niet wat je kunt doen in metaverse marketing, morgen wel! Je volgt de ontwikkeling van het vak op de voet.

En een groot netwerk?
Je bouwt graag vriendschappen op met collega’s, je bent lid van vaknetwerken én hebt 500+ contacten op LinkedIn.

Jij bent een SchaalX’er
Het verbinden van mensen zit in je bloed én van deze hobby wil je je werk maken.

Word consultant bij SchaalX.

Je werkt graag voor de tofste organisaties. Je wil je graag verder ontwikkelen. En bovenal werk je graag samen in een hecht team van collega’s. Werkplezier boven alles. Van vrijmibo met onze young professionals tot een BBQ of klantevent.

Kom langs voor een kop koffie en we vertellen je hoe leuk het is om de stap naar consultant te maken. Of lees hieronder waarom Victor en Ingrid de stap maakten vanuit het marketing en communicatie vak naar consultant.

Deze vakprofessionals gingen jou voor!

Het leukst aan ons vak is om opdrachtgevers blij te maken met goed gekwalificeerde professionals die niet alleen hun werk goed doen maar juist ook als persoon iets extra’s meebrengen. Dit kan bijvoorbeeld die hoog nodige extra energie op de werkvloer zijn, humor en relativeringsvermogen. Als ik die match gemaakt heb en terugzie in evaluatiegesprekken, ben ik een gelukkig mens!

Victor Groothoff

Consultant / Managing Partner

Werken bij een gespecialiseerd bureau in marketing, communicatie en digital betekent dat ik nog met één been in het vak sta (waar ik erg van hou) én met het andere been, maatschappelijk relevant(er) bezig ben. Dat ik mensen mag helpen met een advies over hun cv of gespreksvaardigheden en/of met een nieuwe mooie opdracht en dat ik organisaties kan helpen met de beste professionals. De kijkjes in vele marketingkeukens, de mooie gesprekken die ik met opdrachtgevers én kandidaten heb, de resultaten die dit oplevert, de workshops die ik geef aan onze young digital professionals; daar word ik allemaal heel erg blij van.

Ingrid Schipper

Consultant / Managing Partner

Voor welke bedrijven ga je werken?

We werken voor toonaangevende organisaties in zowel de profit als de public sector. Hieronder zie je een greep van de organisaties waar we voor werken.

Op dit moment zijn er geen vacatures voor consultants beschikbaar. Meld je nu aan voor de vacature alert voor consultants!