Mijn account
Zoek
Generic filters

Of je nou actief zoekt naar een nieuwe baan in marketing en communicatie of niet: het is altijd goed om carrièrekansen in de gaten te houden en ontwikkelingen te volgen. Welke optie past bij jouw situatie?

Optie 1: Laat ons weten dat je beschikbaar bent
De beste manier om op het vizier te komen bij onze consultants is door je in te schrijven bij SchaalX. Maak jouw profiel zo compleet mogelijk, zodat wij jou kunnen benaderen voor relevante functies.

Optie 2: Direct actuele vacatures via WhatsApp
Zodra wij een nieuwe functie beschikbaar hebben, ontvang jij hem via WhatsApp. Afhankelijk van jouw voorkeuren ontvang je van ons een update van interim of vaste vacatures in marketing of communicatie (of beiden)! Meld je gemakkelijk aan via een WhatsApp met je naam en het gewenste soort vacatures..

Optie 3: Vacatures in jouw omgeving via email (dagelijks, wekelijks of maandelijks)
Via onze JobAlert emails ontvang je wekelijks of maandelijks een e-mail met nieuwe vacatures in jouw regio! Geef aan welke vacatures je wil ontvangen en hoe vaak en onze JobAlert service doet de rest!

“Ik zoek actief naar een nieuwe baan in marketing of communicatie”

“Ik wil de hoogte blijven van mijn carrièrekansen”

Optie 1: SchaalX nieuwsbrief: maandelijkse update van actuele vacatures en carrièretips
In onze nieuwsbrief vind je maandelijks een overzicht van actuele vacatures en delen we daarnaast kennisdocumenten, carrièretips en inzichten met je. Zo sta je elke maand even stil bij je loopbaan, je doelen en de mogelijkheden die marketing en communicatie jou bieden. Schrijf je gemakkelijk in voor onze nieuwsbrief voor kandidaten.

Optie 2: SchaalX op social – tips voor marketing en communicatie professionals, actuele kennis en ervaringen van collega’s
Wil jij laagdrempelig je carrièrekansen in de gaten houden? SchaalX deelt frequent ontwikkelingen in marketing en communicatie, mogelijkheden voor training en ontwikkeling én natuurlijk interessante vacatures via LinkedIn, Twitter en Instagram.