Of je nou actief zoekt naar een nieuwe baan in marketing en communicatie of niet: het is altijd goed om carrièrekansen in de gaten te houden en ontwikkelingen te volgen. Volg de nieuwe vacatures in marketing en communicatie, op een manier die bij jou past.

Schrijf je in bij SchaalX en laat ons weten dat je beschikbaar bent. De beste manier om op het vizier te komen bij onze consultants is door je in te schrijven bij SchaalX. Maak jouw profiel zo compleet mogelijk, zodat wij jou kunnen benaderen voor relevante functies.

Optie 1: direct actuele vacatures via WhatsApp

Zodra wij een nieuwe functie beschikbaar hebben, ontvang jij hem via WhatsApp. Afhankelijk van jouw voorkeuren ontvang je van ons een update van interim of vaste vacatures in marketing of communicatie (of beiden)! Meld je gemakkelijk aan via een WhatsApp met je naam en het gewenste soort vacatures.

Optie 2: E-mail vacature alerts: dagelijks, wekelijks of maandelijks

Via onze JobAlert emails ontvang je wekelijks of maandelijks een e-mail met nieuwe vacatures in jouw regio! Geef aan welke vacatures je wil ontvangen en hoe vaak en onze JobAlert service doet de rest!

Optie 3: Maandelijkse update van actuele vacatures en carrièretips in de SchaalX nieuwsbrief 

In onze nieuwsbrief vind je maandelijks een overzicht van actuele vacatures en delen we daarnaast kennisdocumenten, carrièretips en inzichten met je. Zo sta je elke maand even stil bij je loopbaan, je doelen en de mogelijkheden die marketing en communicatie jou bieden. Schrijf je gemakkelijk in voor onze nieuwsbrief voor kandidaten.