Zoek
Generic filters

Zoek je een senior marketing of communicatieprofessional in vaste dienst?

Je bent op zoek naar een senior of executive professional in marketing, communicatie of digital. In het bedrijfsleven of het publiek domein.

De professional die jouw organisatie écht nodig heeft?

De juiste senior of executive professional is van onschatbare waarde voor jouw organisatie. Kleine details maken het verschil. Daarom heb je een consultant nodig met expertise in marketing en communicatie. Iemand die over de verschillende disciplines heen kijkt en kandidaten kan challengen om de beste match te vinden.

Zeker de beste match

Jij wilt ontzorgd worden. Wanneer je met een kandidaat kennismaakt, wil je er zeker van zijn er een match is met jouw organisatie.

Wil je ondersteund worden door een ervaren consultant met een bewezen trackrecord?

Een consultant die door de wol geverfd is in het doorgronden van de organisatiebehoefte en het vinden van de best passende kandidaat? Met de senioriteit om jou desgewenst te helpen bij het adviseren van de board? 

Houd je van een persoonlijke, informele benadering en korte lijnen?

Je wilt werken met één persoonlijk aanspreekpunt; iemand met wie je strategisch kunt sparren over de beste invulling van de rol en die je begeleidt in het proces.

Al 18 jaar met succes

Ervaren consultants met strategisch inzicht

Expertise in marketing en communicatie

Contact

Ben je op zoek naar ervaren manager of senior professional? Neem dan contact op met Ingrid voor meer informatie.

Plan een gesprek Direct in de agenda van Ingrid! Stel een vraag

SchaalX: al 18 jaar specialist in bemiddeling van senior en executive marketing en communicatie professionals voor bedrijfsleven en de publieke sector.

"Professioneel, flexibel en zeer ervaren."

“Je wordt oprecht ontzorgd en er wordt goed naar je geluisterd.”
SchaalX heeft goed geluisterd naar onze behoefte. De duizendpoot, die iedereen natuurlijk zoekt, wisten zij voor ons te vinden. Er was ook meteen een match met onze cultuur. Als opdrachtgever word je oprecht ontzorgd en er wordt goed geluisterd naar wat je zoekt.

Esther Polak

Univé

“Professioneel, flexibel en zeer ervaren.”
De complexiteit van een organisatie als Staedion weten consultants van SchaalX moeiteloos te doorgronden en met goed advies vinden ze de juiste match. Zo staat er nu een sterk vast team communicatie, passend bij de organisatie. Ik vond het een bijzonder prettige samenwerking.

Marte Brouns

Staedion

“SchaalX voelt zeer goed aan welke persoon bij de opdrachtgever past.”

Na een zeer plezierig gesprek heeft SchaalX vol gas gegeven. Ze schakelen zeer snel en kwamen al na enkele weken met uitstekende kandidaten. Wij hebben al snel de juiste kandidaat aan boord gehaald. Mooi om te zien dat deze kandidaat iemand is die afwijkt t.o.v. het search profiel. SchaalX kijkt verder dan alleen het functieprofiel en voelt zeer goed aan welke persoon past bij de opdrachtgever.

Peter Terpstra

PLUS Retail

Expertise in het bedrijfsleven?

Neem contact op met Ingrid Schipper.

Plan een videocall Direct in de agenda!

Expertise in het publieke domein?

Plan een gesprek met Erik de Vogel.

Plan een videocall Direct in de agenda!