De ontwikkelingen in de markt maakten duidelijk dat de samenvoeging van SCHAAL+ en SchaalX een logische volgende stap is om klanten optimaal te bedienen. Met de integratie van SCHAAL+ verwerft het nieuwe SchaalX een unieke positie op de markt: het eerste bureau met dienstverlening voor werving & selectie én professionele ontwikkeling voor marketing, communicatie en digital. 

Vier jaar geleden werd het merk SCHAAL+ opgericht met als doel de kloof te dichten tussen de digitale generatie en de arbeidsmarkt van vandaag. SCHAAL+ voorziet organisaties al 4 jaar van jonge allround opgeleide digital marketing-, communicatie- en designprofessionals die een excellent programma doorlopen en naast dit programma opdrachten vervullen bij organisaties die zoeken naar digitale versnelling.

Veranderen om voorop te lopen
Rik de Boer, directeur SchaalX: “De integratie van SCHAAL+ in SchaalX is een goede stap om voorop te blijven lopen in onze branche. Technologische veranderingen hebben veel invloed op onze manier van werken en volgen elkaar snel op. Er ontstaan constant nieuwe functies en rollen en het vakgebied wordt specialistischer en complexer. Met mogelijkheden voor training en ontwikkeling helpen we organisaties en professionals in marketing, communicatie en digital hier op in te spelen.” 

SCHAAL+ en SchaalX gaan samen!