Victor is al een lange tijd bekend in het marketingvak. In 2014 is hij als senior consultant SchaalX komen versterken met zijn energie en zijn netwerk. Een match made in heaven. Inmiddels is Victor verantwoordelijke voor sales en operations en onmisbaar bij SchaalX.

Waarvoor kan je als freelancer bij Victor terecht? Voor advies over de freelance markt, advies over jouw opdracht of voor een kop koffie!

Victor is binnen SchaalX verantwoordelijk voor het aanjagen van de sales en operations. Hij zorgt ervoor dat de contracten tijdig in de juiste vorm naar zowel de opdrachtgevers als opdrachtnemers komen. Ook houdt Victor zich bezig met de employer journey en de employee journey voor onze young professionals en interimprofessionals.

Op dagelijks niveau is Victor in contact met goede freelancers binnen de profitmarkt. Hij heeft daardoor een goed beeld van welke freelancer goed inzetbaar is op welke projecten bij welke opdrachtgevers. Door zijn lange loopbaan in het vak kent hij veel mensen en heeft hij een warm netwerk van freelancers opgebouwd. Maar wie is Victor nou? We stellen je aan hem voor!

Hoe ziet een normale kantoordag er voor jou uit?
Een dag is eigenlijk nooit hetzelfde. Onze branche kenmerkt zich door de hectiek. Dat kan betekenen dat je ’s ochtends een belletje krijgt dat er een urgente aanvraag is waarvoor er overmorgen vervanging moet zijn.

Meestal starten we de dag met een korte aftrap en praten we even bij met de collega’s intern. Maar soms begint het ook met een kop koffie met een freelancer of juist een klantbezoek om te kijken of een freelancer of gedetacheerde op zijn plek zit. Ook praten we veel met opdrachtgevers over wat er bij hen speelt en over waar ze eventueel inzet nodig hebben de komende periode.

Wat is het leukste aan jouw werk?
De diversiteit maakt mijn werk het allerleukst. Geef mij geen baan waarvan ik al om negen uur weet hoe mijn dag er om vijf uur uitziet. Ik hou vooral van hectiek en veel rumoer.

Waar haal jij de meeste energie uit jouw werk?
De meeste energie haal ik uit elke dag weer uit het blij maken van goede professionals met mooie opdrachtgevers en het blij maken van onze opdrachtgevers met leuke en goede mensen.

Hoe zouden andere collega’s/mensen om je heen jou omschrijven?
Ik denk dat de mensen om mij heen me kennen als een vrolijke collega. Energiek, bevlogen en ondernemend. En zoals ooit in de Telegraaf stond: charmeur. Maar dat mag je zelf invullen.

Wanneer heb jij een geslaagde dag?
Het is voor mij een geslaagde dag als alle elementen die ik in mijn werk heb, aan bod zijn gekomen. Oftewel: ’s ochtends een kop koffie met een freelancer, daarna een mooie klant op bezoek en dan intern met de collega’s kijken of alles lekker loopt. Het mooiste is nog als ik contracten mag gaan tekenen, omdat er nieuwe projecten gaan starten. En het allerlekkerste is natuurlijk als je de dag kan afsluiten door een gave vacature te publiceren en te delen met het freelance netwerk.

In de schijnwerpers – Victor Groothoff