Sinds februari 2021 kan je haar vinden in de ‘directiekamer’ van SchaalX. Hier is ze na haar studie Human Resource Management aan de HU en twee andere banen in HR beland. En ben jij het afgelopen jaar geplaatst bij een van onze opdrachtgevers? Grote kans dat je deze topper dan herkent. We hebben het namelijk over niemand minder dan Krisje van Geffen!

Waarvoor je bij Krisje terecht kan? Voor iedere vraag of jouw freelance contract!

Krisje is namelijk binnen SchaalX onder andere verantwoordelijk voor de onboarding van freelancers, gedetacheerden en Young Digital Professionals.

Voor jou als freelancer zorgt Krisje ervoor dat SchaalX alle gegevens heeft om daarna een opdrachtbevestiging en overeenkomst van de opdracht toe te sturen. Ook zorgt Krisje ervoor dat jouw dossier piekfijn in orde is, dat jaarlijks gekeurd wordt door bureau Cicero (volgens de NEN norm).

Ben je gedetacheerd en word je gekoppeld aan een opdracht? Het proces loopt redelijk gelijk als een freelancer, alleen zijn hierbij andere documenten nodig. Krisje zorgt er dan voor dat alles goed en strak geregeld wordt. Denk dan aan uren die geschreven kunnen worden en dat de opdrachtgever een contract ontvangt. Samen met Josette is ze ook verantwoordelijk voor de facturatie, dus het kan ook zomaar zijn dat je een mail van Krisje hebt gekregen om jouw uren in te vullen en/of om jouw factuur te sturen.

Maar wie is Krisje dan? We stellen haar even aan je voor!

 

Hoe ziet een normale kantoordag er voor jou uit?

Haha, nou ik weet zeker dat ik het vaakst de deuren open en dicht doe op kantoor! Collega’s zeggen weleens dat ik samen met Josette in de directiekamer zit. Dit omdat ik mij samen met Josette vooral bezighoud met personele zaken, is het meestal vertrouwelijk wat we bespreken. Vandaar die dichte deur. Die ik het liefst wagenwijd openzet omdat ik het veel gezelliger vind om met collega’s samen te werken én contact te kunnen hebben.

Ik probeer vaak op kantoor te zijn, want dat schakelt het beste. Zeker als zaken snel geregeld moeten worden. Daarbij vind ik het ook nog eens gezellig. Ik werk nauw samen met Josette en Victor. Meestal polsen we direct in de ochtend bij elkaar wat de prioriteiten zijn en gaan dan daarna aan de slag.

 

Wat is het leukste aan jouw werk?

Het leukste aspect… uitgedaagd worden om mee te denken en om oplossingen te bedenken voor zaken die beter en sneller kunnen. Daarnaast zou ik mij een solistische functie niet voor kunnen stellen. Ik werk veel liever in teamverband zodat er samen doelen behaald kunnen worden.

 

Waar haal jij de meeste energie uit in je werk?

Ik houd ervan als processen goed en strak verlopen, maar ook om in teamverband te werken. Ik word er blij van om persoonlijk contact te hebben met collega’s, freelancers en gedetacheerde collega’s. Ik krijg energie als ik mensen verder kan helpen.

 

Hoe zouden andere collega’s/mensen om je heen jou omschrijven?

Mensen om mij heen zouden mij beschrijven als behulpzaam, met oog voor details en als enthousiast!

 

Andere collega’s over Krisje: 

Krisje is de grappenmaker van het kantoor. Ze is altijd in voor gezelligheid en is een vast lid van de wandelclub. -Linne

Vrolijk en bijdehand. Fanatiek Musical-liefhebber en bezoeker. -Victor

Zwaai nooit voor het raam van Krisje! Tip! Haar buren in de Vinex houden er namelijk enorm van om iedere ochtend lekker voor het raam te zwaaien. Gelukkig zijn er gordijnen uitgevonden. -Marieke

 

Wanneer heb jij een geslaagde dag?

Als het leuk en gezellig is geweest op kantoor, maar ook als ik alles onder controle heb. Ik ben toch een beetje een controlfreak ben ik bang!

 

In de schijnwerpers – Krisje van Geffen