Ineke Journee is in 2021 het team bij SchaalX komen versterken, wat voor haar toen bijna als een warm bad voelde door haar eerdere contact met SchaalX en haar medewerkers. Ze houdt zich bij ons onder andere bezig met arbeidsmiddeling binnen de publieke sector en is door haar grote netwerk onmisbaar.

Waarvoor kan je als freelancer bij Ineke terecht? Voor een goed gesprek over je loopbaan of voor prachtige en uitdagende interim opdrachten!

Ineke houdt zich bij SchaalX vooral bezig met het bemiddelen van interimcommunicatieprofessionals bij opdrachtgevers binnen de publieke sector. Opdrachtgevers zoals gemeenten, veiligheidsregio’s, en waterschappen helpt ze met het invullen van tijdelijke functies. Hiervoor beschikt Ineke over een groot netwerk van interimcommunicatieprofessionals die al binnen de publieke sector werken of hebben gewerkt én interim professionals die graag binnen de publieke sector aan de slag gaan.

Daarnaast brengt Ineke met veel enthousiasme ons Young Digital Professional Programma onder de aandacht bij onze opdrachtgevers. Deze digitale toppers zijn bij ons voor minimaal 2 jaar in dienst en worden door middel van trainingen, masterclasses en optimale begeleiding door ons opgeleid tot topspecialisten. Door onder andere Ineke weet ook de publieke sector onze professionals te omarmen en binnen te halen.

Maar wie is Ineke nou? We stellen je aan haar voor!

Hoe ziet een normale kantoor dag er voor jou uit?
Dit vind ik een lastige vraag om te beantwoorden, want elke dag is divers en anders. Dat heeft uiteraard te maken met het vak en de interim opdrachten die worden uitgezet. Vaak is het van tevoren niet duidelijk wat je van de opdrachtgever kan verwachten. Dus op maandagochtend zijn mijn agenda en werkzaamheden voor die dag duidelijk, maar om 11 uur kan de dag er opeens heel anders uit komen te zien. Dit past goed bij mij. Ik houd van afwisseling, verandering en reuring. Zelfs hectiek kan ik omarmen. Ik durf ook wel te stellen dat door jarenlange ervaring binnen dit prachtig vak je mij niet zo snel nerveus kan maken. Maar om toch een beeld te schetsen: Ik spreek dagelijks klanten en kandidaten, ik lunch geregeld met geplaatste kandidaten en daarnaast hebben we intern veel afstemming en samenwerking over de lopende werkzaamheden.

Wat is het leukste aan jouw werk?
Ik houd ervan om naar opdrachtgevers en prospects te gaan voor kennismaking, evaluatie of gewoon een bijpraatmoment. Ik word altijd blij van tevreden klanten die ook graag willen sparren over de inzet van communicatieprofessionals op de communicatieafdeling.

Waar haal jij de meeste energie uit jouw werk?
Kort samengevat: relatiemanagement. Ik word blij van tevreden opdrachtgevers en kandidaten, maar ook nét zo blij van de hulpvraag die klanten bij mij neerleggen. Ik word daarnaast sterk geïnspireerd door verhalen die ik hoor van opdrachtgevers, kandidaten en collega’s.

Hoe zouden andere collega’s/mensen om je heen jou omschrijven?
Wat ik terugkrijg van collega’s is dat ik warm, geïnteresseerd, positief, open, direct, kritisch en sterk betrokken ben.

Wanneer heb jij een geslaagde dag?
Phoehh…mijn dag is vaak geslaagd. Natuurlijk kun je denken aan een prachtige bemiddeling, maar ook een kennismaking met een nieuwe opdrachtgever of communicatieprofessional krijgt dit voor elkaar. En hoe leuk is het als je de opdrachtgever weet te overtuigen dat de voorgestelde kandidaat die niet geheel voldoet aan het vacatureprofiel tóch de juiste is voor de opdracht!

In de schijnwerpers – Ineke Journee