Charlotte is na haar studie Communicatie- en informatiewetenschappen in augustus 2021 begonnen als Young Digital Professional. Momenteel zet ze haar organisatorisch vermogen in om de mooiste campagnes te realiseren voor DELTA Fiber.

Hoe ziet een normale kantoordag er voor jou uit?

Dat verschilt enorm. We beginnen vaak met een campagneoverleg, hierin bespreken we alles over lopende campagnes. Hierna probeer ik collega’s op te zoeken voor een gesprek om te achterhalen of alles goed loopt en of ze ergens tegenaan lopen. Ook doorloop ik tegenwoordig lopende campagnes om te zoeken naar verbeterpunten. In de praktijk wisselen de dagen enorm en lopen de werkzaamheden door elkaar heen.

Wat is het leukste aan jouw werk?
Dat het zo afwisselend is en dat ik veel met mensen bezig ben. Ik sta tussen mensen met verschillende expertises in en daar leer je enorm veel van.

Waar haal jij de meeste energie uit in je werk?

Mensen spreken. Ik vind het leuk om met anderen bezig te zijn en het gesprek aan te gaan. Het is voor mij ook altijd een geluksmomentje wanneer een campagne live gaat en ik zie hem dan in de praktijk voorbij komen. Dan voel ik toch een bepaalde trots.

Hoe zouden andere collega’s/mensen om je heen jou omschrijven?
Ik denk vooral als gedreven persoon die uitdagingen altijd aangaat. Verder denk ik dat ze me zien als vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar persoon. Dit sluit dan ook volledig aan op mijn rol.

Wanneer heb jij een geslaagde dag?
Wanneer het soepel loopt binnen het team, want dan weet ik ook dat ik mijn werk goed doe. Ik krijg ook super veel energie als ik zie dat een campagne ook echt het gewenste resultaat boekt en het hiernaast gezellig is op de werkvloer. Ik voel dit het beste als ik thuiskom en graag alles over mijn werkdag wil vertellen.”

In de schijnwerpers – Charlotte Zijlmans