SchaalX Medior Professional

Solliciteer direct

Een nieuwe, uitdagende en afwisselende marketing & communicatie baan? Met de zekerheid van een vast contract?  En een ontwikkelprogramma in marketing, communicatie én persoonlijk leiderschap? Dan is deze baan als SchaalX Medior Professional iets voor jou! 

Samenvatting

Heb jij tussen de 2 en 4  jaar werkervaring in het marketing- of communicatievak? En zoek je weer uitdaging en afwisseling in je werk én tegelijkertijd ook zekerheid? Wil je ondergedompeld worden in de nieuwste marketing- en communicatiekennis? Jezelf verder ontwikkelen in persoonlijk leiderschap? En nieuwe frisse ervaring opdoen door te werken bij verschillende organisaties in de publieke en/of commerciële sector? Als SchaalX professional ben je verzekerd van een uitdagende carrière! Met het perspectief op groei van medior naar senior professional. 

 • Nieuwste marketingkennis; toegang tot de, met excellente beoordeelde, SchaalX masterclass programma’s in digitale marketing en communicatie.
 • Jouw eigen carrièrecoach; training in persoonlijk leiderschap én coaching on-the-job.
 • Afwisseling én uitdaging; door verschillende opdrachten voor toonaangevende organisaties.
 • Samenwerken met peers in je vak (en samen borrelen); minimaal een keer per maand werk je samen met de andere SchaalX professionals vanuit ons kantoor.
 • Onderdeel van het SchaalX netwerk; bestaande uit een groot portfolio met organisaties waar we voor werken, professionals die bemiddeld zijn en young- en medior professional netwerk. En eens een SchaalX’er, altijd een SchaalX’er. 
   

Waar kom je te werken?

SchaalX is specialist in bemiddeling van marketing, communicatie en digital professionals. Wij geloven in 'groei door expertise' en willen organisaties en kandidaten laten groeien op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. En daarvoor gaan we tot het uiterste, al 19 aar met succes. 
We werken vanuit onze gezellige 'huiskamer' in Utrecht met een team van 18 collega's.  Benieuwd hoe het is om te werken bij SchaalX? Neem hier een kijkje bij ons op kantoor

Linne "wat ik echt het leukste vind aan het werken in het team van SchaalX, is dat iedereen met zoveel passie aan het werk is. Iedere dag."

Wat ga je doen?

Als SchaalX Professional werk je op projectbasis voor verschillende organisaties in de publieke en/of commerciële sector én volg je tegelijkertijd het medior professional programma van SchaalX. Je bouwt aan een schat van ervaring door nieuwe actuele vakkennis, persoonlijke ontwikkeling én werkervaring in verschillende organisaties en functies. Door deze ervaring groei je als marketing of communicatie enorm en krijg je weer een vernieuwde frisse blik. Dé perfecte manier om de stap te maken van medior naar senior professional.

 • Je komt te werken bij uitdagende organisaties zoals KIA, Miele, Hartstichting, UWV, IKEA of bijvoorbeeld ABN-AMRO.
 • Je houdt je bezig met diverse marketing of communicatie vraagstukken, bijvoorbeeld het (door) ontwikkelen van crisiscommunicatie, customer journey e/o customer experience trajecten, interne communicatie of het opzetten en het uitrollen van multichannel-campagnes. 
 • Iedere maand volg je één van onze excellent beoordeelde masterclasses. Een dag lang duik je dan samen met peers in een actueel digital marketing of communicatie onderwerp. De masterclasses worden gegeven door experts uit het vak. 
 • Kan je geen genoeg krijgen van de nieuwste vakkennis? Dan kan je zelf nog meer uit ons programma halen door middel van ons e-learningportaal. Hier kan je een groot aanbod van trainingen volgen en je verder verdiepen in onderwerpen die jij interessant vindt. 
 • Je krijgt coaching, begeleiding en carrièreadvies vanuit SchaalX.  
 • Je volgt het programma samen met peers uit het vak, die ook hebben gekozen voor uitdagende carrière. Zo kan je ervaringen uitwisselen, kennis delen en je netwerk uitbreiden. 
 • Last but not least, zeg je SchaalX, dan zeg je gezelligheid. Dus, borrels, weekendjes weg en uitjes horen er natuurlijk ook bij. 
   

Wat neem je mee?

 • Je hebt een relevante afgeronde wo- en/of hbo opleiding richting marketing e/o communicatie aangevuld met 2 tot 4 jaar ervaring in diverse (online) marketing of communicatie rollen bijvoorbeeld binnen de financiële dienstverlening, overheid, zorg, energiebranche, retail, overheid e/o telecom.
 • Je hebt een uitgesproken ambitie jezelf te ontwikkelen, als vakspecialist en als mens en je wilt jezelf graag onderscheiden. 
 • Je hebt aantoonbare ervaring als bijvoorbeeld marketing & communicatie rollen, zoals communicatie adviseur, customer journey specialist, marketing communicatie adviseur e/o content marketeer.
 • Competenties: ambitie, durf & lef, resultaatgericht, reflecterend vermogen én mentale weerbaarheid.
 • PLEASE NOTE: This job opening is appropriate only for individuals native or highly proficient in Dutch, as the majority of the projects require an advanced level of Dutch.

Wat bieden we jou?

 • Een vast contract voor 32-40 uur per week.
 • Een marktconform salaris vanaf € 3.500,- per maand  tot maximaal € 4.200,- per maand op basis van 40 uur per week en afhankelijk van ervaring en kennis.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop of laptopvergoeding, vergoeding mobiele telefoon en goede pensioenregeling.
 • Jezelf blijven ontwikkelen door ons opleidingsprogramma en een onbeperkt gebruik van onze gespecialiseerde online leeromgeving die op individueel niveau heel veel ontwikkelmogelijkheden biedt.
 • Een dag per maand volg je masterclasses over de meest actuele onderwerpen in digital marketing en/of communicatie of gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Vergelijkbaar met een ontwikkelingsbudget van € 5.000,- per jaar.
 • Los van de maandelijkse masterclasses heb je toegang tot onze online leeromgeving en doorloop je een persoonlijk leiderschapstraject op basis van persoonlijkheidstest die als basis dient om het beste uit jezelf te halen.
 • Je maakt daarnaast deel uit van een community van vak professionals; bij elkaar vind je inspiratie, intervisie en natuurlijk bouw je een hechte band op met jouw collega's.

Hoe nu verder?

Ben jij enthousiast om als SchaalX Professional aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu.  

Een (online) assessment is onderdeel van de procedure.

Wij werven doorlopend voor deze vacature wat betekent dat we geen harde deadline voor deze vacature hebben. 

SchaalX staat voor diversiteit, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil kan maken bij iedere vacature die we publiceren.

Je wilt SchaalX Medior Professional worden, en nu?

Sollicitatieprocedure

 • Je solliciteert

  Ben jij enthousiast over de vacature? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie zoals omschreven in de vacaturetekst.

 • De kennismaking

  Is er een match tussen jouw profiel en de vacature? Dan nodigen we je uit om kennis met ons te komen maken.

 • Kennismaking met de opdrachtgever

  Wanneer wij op basis van de kennismaking denken dat de vacature juist is voor jou, stellen we je voor aan onze opdrachtgever en ga je bij diegene op gesprek.

 • De procedure

  Afhankelijk van de wens van de opdrachtgever volgt er een tweede en soms nog een derde gesprek waar jullie elkaar goed leren kennen. Een assessment kan ook deel uitmaken van de procedure.

 • Ondersteuning

  Heb je alle gesprekken positief doorlopen? Dan kan onze opdrachtgever jou een aanbod doen. Wij ondersteunen jou als SchaalX-professional bij het starten met je nieuwe baan én tijdens je dienstverband.