Je zoekt nú een tijdelijke marketeer

Met de juiste expertise in marketing en digital

In ons netwerk vind je professionals met actuele expertise in marketing, communicatie en digital. Van contentspecialisten tot campagne marketeers en van social media tot B2B: wij kennen de juiste kandidaat voor jouw opdracht.

Een gescreende professional uit het SchaalX netwerk

Bij SchaalX spreek je de beste mensen. We bouwen al 18 jaar aan ons netwerk van gekwalificeerde interim professionals. Iedere kandidaat die we aan je voorstellen is eerst door onszelf gescreend en geïnterviewd.

Binnen vijf dagen een selectie van direct inzetbare kandidaten 

Jij hebt nú iemand nodig. Daarom streven we ernaar binnen drie werkdagen een selectie van geïnterviewde kandidaten aan je voor te stellen.

Van junior tot en met executive niveau

Gekwalificeerde interim marketeers voor elk niveau.

Netwerk van ruim 25.000 interim professionals

Ontzorging van aanvraag tot plaatsing van de juiste kandidaat

SNA-keurmerk om de inleenrisico's voor opdrachtgevers te beperken

Zowel op basis van detacheren, als zzp-inzet

Snel je team versterken?

Victor bespreekt graag vrijblijvend je capaciteitsbehoefte met je. Bel hem direct, of plan een adviesgesprek in zijn agenda.

Plan een adviesgesprek

Al 20 jaar jouw bureau voor de beste gekwalificeerde interim professionals in marketing, communicatie en digital.

Snel je team versterken?

Plan direct een adviesgesprek met Victor.

Met een netwerk van 25.000 professionals, kennen we de specialist die jij zoekt:

 

Online marketeers

B2B marketeers

CRO specialisten

Contentspecialisten

Campagne managers

Recruitmentmarketeers

 

En tal van andere marketing- en communicatieprofessionals.

Ook voor jou beschikbaar: de best opgeleide young digital marketeers en jonge online communicatie specialisten.

E-academy-certificaat-SchaalX-Young-Digital-Professionals

Vanuit onze excellent gecertificeerde digitale programma’s ontwikkelen we bij SchaalX de nieuwe generatie marketeers, communicatie specialisten. Digital en data-driven. Wil je hier meer over weten? Plan 15 minuten sparren, direct in de agenda van Victor.

"SchaalX weet feilloos de juiste cv's aan me te presenteren."

“SchaalX weet feilloos de juiste kandidaten aan me te presenteren.”
Door onze jarenlange samenwerking, vertrouw ik Victors keuze blindelings. Ik hoef maar in een paar zinnen uit te leggen wat ik nodig heb en SchaalX weet feilloos de juiste kandidaten aan me te presenteren. Het sterke van hun aanpak is dat ik altijd ook kandidaten aangereikt krijg met een profiel dat niet voor de hand liggend is, maar net die persoonlijkheid heeft die past binnen mijn teams.

Vanessa Hofland

Director Commercial & Strategic Planning Albert Heijn

“Snappen wat bij mij, mijn team en de doelstelling van de job past”
SchaalX en ik kennen elkaar al jaren. We hebben allebei een voorliefde voor dit prachtige vak. SchaalX weet de juiste kandidaat te vinden, omdat ze oprecht geïnteresseerd zijn en snappen wat op dat moment bij mij, mijn team en de doelstelling van de job past.

Mariëlle Krouwel

Hoofd Merk- en Mediamanagement & Communicatie De Volksbank

“SchaalX voelt zeer goed aan welke persoon bij de opdrachtgever past.”

Na een zeer plezierig gesprek heeft SchaalX vol gas gegeven. Ze schakelen zeer snel en kwamen al na enkele weken met uitstekende kandidaten. Wij hebben al snel de juiste kandidaat aan boord gehaald. Mooi om te zien dat deze kandidaat iemand is die afwijkt t.o.v. het search profiel. SchaalX kijkt verder dan alleen het functieprofiel en voelt zeer goed aan welke persoon past bij de opdrachtgever.

Peter Terpstra

PLUS Retail

Onze werkwijze
Interim bemiddeling

Hoe wij werken

 • Behoefte inventarisatie

  We maken persoonlijk kennis met de organisatie, zodat we jouw ambassadeur kunnen zijn en professionals goed en volledig kunnen informeren. Op basis hiervan stellen we samen met jou de vacature op.

 • Werving

  Wij gaan op zoek naar professionals die aansluiten bij jouw vacature. Dit doen we met behulp van onze uitgebreide database, door jouw vacature via onze kanalen breed te verspreiden en door de inzet van onze search consultants.

 • Sollicitatiegesprekken

  Persoonlijke interviews met kandidaten waarbij we diep ingaan op competenties, drijfveren en motivatie. Wij bieden jou een selectie van 3 tot 5 passende kandidaten, waaruit jij de keuze kan maken.

 • Evaluatie en blijvend advies

  Na plaatsing evalueren we onze samenwerking en blijven we voor je klaar staan als adviseur. We treden op als sparringpartner en helpen jou om als organisatie te blijven groeien op het gebied van digital, marketing en communicatie.

Snel schakelen?

Victor bespreekt graag vrijblijvend je capaciteitsbehoefte met je. Bel hem direct, of plan een adviesgesprek in zijn agenda.

Plan een adviesgesprek