Zoek
Generic filters

Getting things done in digital met de best opgeleide young digital marketeers.

Onze Digital Young Marketingprofessionals staan startklaar om met jouw digitale vraagstuk aan de slag te gaan. Hun frisse, vernieuwende blik én hun actuele kennis op het gebied van digital zorgen voor directe impact in digitale marketinguitdagingen. Met ons Digital Marketing Programma bieden we jou toegang tot direct inzetbare digital young marketingprofessionals: breed ontwikkeld, bomvol up-to-date kennis en uitgerust met het vermogen om meteen op volle kracht mee te draaien in een organisatie.

Lees verder

Onze young professionals zitten in een uniek programma van 1,5 jaar. Met een HBO/WO achtergrond in marketing of communicatie en een specifieke set aan competenties zijn ze klaar om organisaties digitaal te helpen versnellen. Binnen ons programma volgen ze om de week masterclasses over actuele onderwerpen: van SEO en SEA tot conversie optimalisatie, marketing automation en voice marketing. Tegelijkertijd werken onze young digital marketing professionals op opdrachten bij onze klanten waar ze de hun digital marketing- en communicatiekennis in praktijk brengen. Ze worden on-the-job begeleid door specialisten én begeleid in persoonlijke ontwikkeling.

Getting things done!

SchaalX digital young professionals gaan direct aan de slag om resultaat te laten zien én hebben voldoende skills om snel een bijdrage te leveren aan digitale marketing vraagstukken.

Excellent beoordeeld: de best opgeleide digital professionals

Het digital marketing programma is door Thuiswinkel.org als excellent gecertificeerd. SchaalX biedt een uniek ontwikkelprogramma in samenwerking met gerenommeerde kennispartners uit het vakgebied. Het programma bestaat uit masterclasses gericht op actuele vakkennis, aandacht voor persoonlijk leiderschap en ontwikkeling van soft en hard skills.

Actuele, digitale vakkennis

Het digital marketing programma is opgebouwd uit verschillende thema's rondom webanalyse & CRO, content, digital campaigns & media, data & customer intelligence, strategie, context en experimenteren.

Masterclasses voor collega's

Vooruitgang boek je zelden alleen. Daarom zijn collega’s van onze digital young professionals welkom bij de masterclasses die wij verzorgen.

Ontzorging door begeleiding en coaching vanuit SchaalX

Onze digital young professionals worden begeleid en gecoacht vanuit SchaalX. Hiermee versnellen we hun ontwikkeling en ontzorgen we organisaties.

Ambitieus, leergierig en disruptive waar nodig

Met hun ambitieuze en enthousiaste energie zorgen SchaalX young professionals voor digitale versnelling.

Contact

Meer weten over onze young digital marketeers? Neem contact op met Marieke.

Bel mij terug Download meer informatie

De young digital marketeer leverde binnen een paar weken resultaat en dat verraste ons. Het kennisniveau is hoog.

Joos Luteijn, OXXIO

Onze opdrachtgevers aan
het woord

Deborah Krabbé-Wietzes

ABN AMRO

“Met de komst van young digital marketeer Benjamin hebben we een palet aan digitale kennis binnengehaald. Die kennis werkt ook inspirerend en motiverend voor collega’s.”

Lees verder

“Met de komst van young digital marketeer Benjamin hebben we een palet aan digitale kennis binnengehaald.

Die kennis werkt ook inspirerend en motiverend voor collega’s.”

Joos Luteijn

OXXIO

“Onze young digital marketeer leverde direct resultaat.”

Lees verder

“Er werd direct resultaat geleverd.”

De young digital marketeer leverde binnen een paar weken resultaat en dat verraste ons. Het kennisniveau is hoog.

Kirsten Andres

KRO NCRV

“Frisse ideeën en out-of-the-box denken.”

Lees verder

“Frisse ideeën en out-of-the-box denken.”

Als KRO-NCRV willen we dat onze marketing-afdeling ruimte krijgt voor frisse ideeën en out-of-the-box denken, jong talent helpt daarbij.

Toon alle 3 recensies

Hoe wij werken

De route naar digitale versnelling

 • Welke digitale expertise heb je nodig?

  Waar heb je behoefte aan? Extra handen in digital marketing, communicatie of design? Een frisse blik van een young professional? Digitale vernieuwing en/of versnelling? Het kan allemaal met de Digital Young Professionals van SchaalX.

 • Match met digital young professional

  We matchen jou met één van onze zorgvuldig geselecteerde young professionals.

 • Kennismaking

  We stellen jullie aan elkaar voor en bespreken de samenwerking. Onze expert Ment Kuiper is altijd bij dit gesprek aanwezig zodat hij vanaf de start van het project de Young Professional van de zijlijn goed kan begeleiden.

 • Start digital young professional

  Aan de slag. Samen zorgen we graag voor een goede, snelle onboarding van de Digital Young Professionals zodat je snel merkt welke impact de Young Professional kan maken.

 • Begeleiding en coaching on the job

  Onze expert Ment Kuiper begeleidt de Digital Young Professional intensief. Hij heeft wekelijks contact om te horen hoe het gaat en schakelt snel op het moment dat de Digital Young Professional behoefte heeft aan specifieke kennis of een luisterend oor.

Neem contact met ons op

Marieke vertelt je graag meer over onze digital young professionals!

Vertel mij meer Download meer informatie