Getting things done: zij gingen je voor

Je hebt een communicatiespecialist nodig

Een communicatiespecialist die jouw team tijdelijk versterkt. Met de meest recente specialistische kennis, die snel impact maakt. Dankzij ons excellente Digitale Communicatie Programma staat dat talent voor jou klaar.

De best opgeleide communicatiespecialisten

Delen expertise uit een ongeëvenaard communicatieprogramma

Jouw team profiteert van de realisatiekracht van een up to date online communicatiespecialist die om de week kennis haalt bij autoriteiten in het vakgebied.

Inzetbaar op digital communicatie:

Jonge communicatie specialisten brengen de meest actuele kennis mee van digitale media, online PR, digitale analytics, digitale toegankelijkheid, digitale participatie en online tooling.

Direct inzetbaar in jouw team

Ervaar het gemak van een reeds geselecteerde en gekwalificeerde communicatiespecialist die gegarandeerd over de juiste competenties beschikt om jouw digital communicatie activiteiten succesvol uit te voeren.

Snel je team versterken?

Bel Ingrid direct, of download ons voorstel met details over de inzet van een jonge communicatiespecialist met de meest actuele digital kennis.

Download ons voorstel Of plan een adviesgesprek

T-shaped jonge communicatiespecialisten met de meest actuele digital kennis en vaardigheden op het gebied van:

 

Digitale media

Online PR

Digitale toegankelijkheid

Online participatie

Digital Analytics

Online tooling

 

Jonge communicatiespecialisten delen geregeld nieuwe inzichten en inspiratie uit masterclasses van experts. Collega’s van onze jonge communicatiespecialisten zijn ook van harte welkom om hun kennis te verbreden tijdens de masterclasses in het programma.

Wil je sparren over de beste professional voor jouw team?

Ingrid bespreekt graag jouw wensen met je. Bel haar direct, of plan een vrijblijvend adviesgesprek van 15 minuten.

“De nieuwste inzichten in het vak en een frisse blik op onze werkwijze.”

“Young professionals met ‘best in class’ digital skills.”

De young digital professoinals van SchaalX voegen direct waarde toe aan mijn team en de organisatie, voor zowel de korte als de lange termijn, door het direct kunnen inzetten van hun ‘best in class’ digital skills en doordat ze met onderscheidende soft skills makkelijk inblenden in bestaande teams. Wat vervolgens al diverse malen heeft geleid tot een dienstverband bij ons als opdrachtgever.

Martijn Swijghuisen Reigersberg

Head of Campaigns, Social & Newsrooms ABN AMRO

“Speciaal voor ons geselecteerde talenten waar wij zelf ook van leren.”

Met jonge online communicatie specialisten van SchaalX halen we speciaal voor ons geselecteerde communicatietalenten binnen die leergierig zijn en waar wij zelf ook van leren. Ze zijn sterk in hun vakgebied en daardoor direct inzetbaar in het team. Ze worden begeleid en bijgeschoold door SchaalX en ook onze eigen collega’s kunnen aan deze bijscholing deelnemen. Een duidelijke win-win situatie.

Marleen Kwak

Afdelingshoofd Publiekscontact en Advies, Gemeente Amersfoort

“De nieuwste inzichten in het vak en een frisse blik op onze werkwijze.”

Werken met een jonge online communicatie specialist is bijzonder omdat zij de nieuwste inzichten in het vak meebrengt en een frisse blik heeft op onze werkwijze. Luxe om op deze manier de nieuwste inzichten uit het vak te horen, leren en meteen toe te passen. Dat heeft ons concrete resultaten opgeleverd, zoals een analyse van de navigatie van bezoekers op de website.

Trudy van den Oosten

Manager Marketing & Communicatie, Diakonessenhuis

Wat is het verschil met een junior?

En 8 andere vragen over onze jonge communicatiespecialisten.

Hoe wij werken

De route naar jouw jonge communicatiespecialist

 • Welke expertise heb jij nodig?

  Waar heb je behoefte aan? Extra handen in digitale communicatie? Specifieke expertise? Een frisse blik van een jonge communicatiespecialist met de meest actuele digital kennis? We bespreken jouw wensen en denken desgewenst met je mee.

 • Match met jonge communicatiespecialist

  We matchen jou met één van onze zorgvuldig geselecteerde jonge communicatiespecialisten.

 • Kennismaking

  We stellen jullie aan elkaar voor en bespreken de samenwerking. Onze expert Ment Kuiper is altijd bij dit gesprek aanwezig zodat hij vanaf de start van het project de jonge communicatiespecialist van de zijlijn goed kan begeleiden.

 • Start jonge communicatiespecialist

  Aan de slag. Samen zorgen we graag voor een goede, snelle onboarding zodat je snel merkt welke impact de jonge communicatiespecialist kan maken.

 • Begeleiding en coaching on the job

  Onze expert Ment Kuiper begeleidt de jonge communicatiespecialist intensief. Hij heeft wekelijks contact om te horen hoe het gaat en schakelt snel op het moment dat de jonge communicatiespecialist behoefte heeft aan specifieke kennis of een luisterend oor.

Direct je team versterken?

Bel Ingrid direct, of download ons voorstel met details over de inzet van een jonge communicatiespecialist met de meest actuele digital kennis.

Download ons voorstel Of plan een adviesgesprek