Mijn account
Zoek
Generic filters

SchaalX Marketing Professional

Victor Groothoff

Managing partner

Solliciteer direct

Wil jij een stap vooruit in je carrière als marketeer? Persoonlijk én vakinhoudelijk verder ontwikkelen in digitale (online) marketing? En in korte tijd je werkervaring uitbouwen? Dan is deze baan als Marketing Professional bij SchaalX iets voor jou! 

Samenvatting

Ben jij een getalenteerde markeer die toe is aan een volgende stap? Wil jij je in de komende drie jaar bij minimaal drie A-merk (corporate) organisaties versneld ontwikkelen als marketeer en continu op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het marketing vakgebied? Wij investeren graag in jouw kennis, persoonlijke ontwikkeling én een stevig netwerk voor de toekomst.

Door de stijgende vraag naar getalenteerde interim marketeers zoeken wij nieuwsgierige marketeers met een groeiambitie, die via ons op mooie projecten willen werken. Dit betekent  dat je voor een bepaalde duur bij verschillende opdrachtgevers projecten uitvoert en het grote voordeel hebt van een vast dienstverband. Je wordt onderdeel van het team SchaalX Marketing Professionals. Een steile leercurve, persoonlijke ontwikkeling EN begeleiding staan voorop!

Nieuwsgierig? Stuur ons dan snel een actueel cv en een krachtige motivatie waarin je kort jouw ambitie uiteenzet en wat jij graag wil bijdragen als SchaalX Marketing Professional.

Waar kom je te werken?

SchaalX is HET bureau op gebied van werving & selectie executive search, interim bemiddeling en professionele ontwikkeling in marketing, communicatie en digital. We helpen organisaties met het vinden, verbinden en verder brengen van digital-, marketing-en communicatieprofessionals voor vaste en interim posities op medior, senior en executive niveau. Daarnaast hebben we diverse communicatie en marketing traineeprogramma’s waarmee we instroom van jong digitaal talent en vernieuwing bieden aan onze opdrachtgevers.

Bij interim opdrachten, bemiddelen wij naast freelancers ook specialisten die bij ons in dienst zijn en die wij detacheren. Dit zijn de SchaalX Professionals. SchaalX werkt voor een breed scala aan opdrachtgevers in de profit sector.  Denk aan klanten als ABN AMRO, Eneco, IKEA, Jumbo Supermarkten & ONVZ, dit is maar een greep uit klanten waar je gedetacheerd kunt worden.

SchaalX’ers zijn deskundig, ondernemend en nieuwsgierig. Wij geloven in 'groei door expertise' en willen organisaties en kandidaten laten groeien op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. En daarvoor gaan we tot het uiterste, al 18 jaar met succes. De cultuur is open, informeel en professioneel.
 

Wat ga je doen?

 • Je werkt vanuit een vast dienstverband bij SchaalX, op projectbasis bij toonaangevende opdrachtgevers; bij bijvoorbeeld retailers, banken of energiemaatschappijen
 • Je houdt je bezig met diverse marketing vraagstukken, bijvoorbeeld het (door) ontwikkelen van proposities, customer journey e/o customer experience trajecten of meewerken aan het uitrollen van gave campagnes, zowel on- als offline  
 • Je krijgt de mogelijkheid om versneld ervaring op te doen bij grote complexe organisaties met de zekerheid van een vast dienstverband
 • De ervaring die je op doet heeft betrekking op vakinhoudelijke aspecten en ook op het vermogen je te presenteren, je snel in te leven in nieuwe omgevingen en resultaten te boeken binnen uitdagende dynamische werkomgevingen
 • Jouw ontwikkeling wordt verder versneld door ons volledig toegankelijke uitgebreide (online) kennisaanbod en ruime keuze aan masterclasses (off- en online)  gericht op de meeste recente trends en ontwikkelingen.

Het is met name de combinatie van veelzijdige ervaringen én tegelijk investeren in kennis en persoonlijke ontwikkeling, die maakt dat jouw leercurve als SchaalX Marketing Professional veel steiler is dan die van iemand op een vaste plek. Wij doen er alles aan dit mogelijk te maken.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een relevante afgeronde wo- en/of hbo opleiding richting marketing aangevuld met 3 tot 7 jaar ervaring in diverse (online) marketing of marketing communicatie rollen bijvoorbeeld binnen de financiële dienstverlening, energiebranche, retail e/o telecom.
 • Je hebt een uitgesproken ambitie jezelf te ontwikkelen, als vakspecialist en als mens en je wilt jezelf graag onderscheiden. 
 • Je hebt aantoonbare ervaring als bijvoorbeeld marketing, customer journey specialist, adviseur klantcommunicatie e/o content marketeer.
 • Competenties: flexibiliteit, resultaatgericht, zelfstandigheid, netwerkvaardigheid, leergierigheid en leervermogen, initiatief.

Wat bieden we jou?

 • Een vast contract voor 32-40 uur per week.
 • Een marktconform salaris van € 3.500,- tot € 4.500,- per maand op basis van 40 uur per week en afhankelijk van ervaring en kennis.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop of laptopvergoeding, vergoeding mobiele telefoon en goede pensioenregeling.
 • Jezelf blijven ontwikkelen door ons opleidingsprogramma en een onbeperkt gebruik van onze gespecialiseerde online leeromgeving die op individueel niveau heel veel ontwikkelmogelijkheden biedt.
 • Een dag per maand volg je masterclasses over de meest actuele onderwerpen in digital marketing en/of communicatie of gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Vergelijkbaar met een ontwikkelingsbudget van € 2.500,- per jaar.
 • Los van de maandelijkse masterclasses heb je toegang tot onze online leeromgeving en doorloop je een persoonlijk leiderschapstraject op basis van persoonlijkheidstest die als basis dient om het beste uit jezelf te halen.
 • Je maakt daarnaast deel uit van een community van vak professionals; bij elkaar vind je inspiratie, intervisie en natuurlijk bouw je een hechte band op met jouw collega's.

Hoe nu verder?

Ben jij enthousiast om als interim professional bij SchaalX aan de slag te gaan? Reageer dan met een actueel cv en een motivatie waarin je omschrijft wat jou de ideale kandidaat maakt voor onze SchaalX Community. 
Het doel is dat we, uiteraard met inachtneming van jouw opzegtermijn, je direct in dienst nemen en zo snel mogelijk koppelen aan een leuke en uitdagende opdracht. Een (online) assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Wij werven doorlopend voor deze vacature wat betekent dat we geen harde deadline voor deze vacature hebben. 

SchaalX staat voor diversiteit, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil kan maken bij iedere vacature die we publiceren.

Je wilt SchaalX Marketing Professional worden, en nu?

Sollicitatieprocedure

 • Je solliciteert

  Ben jij enthousiast over de vacature? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie zoals omschreven in de vacaturetekst.

 • De kennismaking

  Is er een match tussen jouw profiel en de vacature? Dan nodigen we je uit om kennis met ons te komen maken.

 • Kennismaking met de opdrachtgever

  Wanneer wij op basis van de kennismaking denken dat de vacature juist is voor jou, stellen we je voor aan onze opdrachtgever en ga je bij diegene op gesprek.

 • De procedure

  Afhankelijk van de wens van de opdrachtgever volgt er een tweede en soms nog een derde gesprek waar jullie elkaar goed leren kennen. Een assessment kan ook deel uitmaken van de procedure.

 • Ondersteuning

  Heb je alle gesprekken positief doorlopen? Dan kan onze opdrachtgever jou een aanbod doen. Wij ondersteunen jou als SchaalX-professional bij het starten met je nieuwe baan én tijdens je dienstverband.

Anderen bekeken ook

Toon alle vacatures

Online Marketingcoördinator

 • Utrecht
 • Interim en detachering
 • Vanaf 3 jaar werkervaring

Als marketingcommunicatiecoördinator  ben je verantwoordelijk voor alle (gesegmenteerde) communicatie (met name e-mail marketing) die uitgestuurd wordt naar de onafhankelijke distributeurs van onze opdrachtgever.  Je verzorgt de content voor de verschillende doelgroepen en communicatiekanalen.

Reageer voor 20 mei 2022

Contentspecialist

 • Amstelveen
 • Interim en detachering
 • Vanaf 7 jaar werkervaring

Wil jij als interim contentspecialist klanten en prospects ráken met jouw campagnes en productnieuws? Vind je het leuk om data-driven te werken en te kijken naar wat goed converteert?  Dan is deze interim rol voor jou, reageer snel. 

SchaalX Marketing Professional

 • Nederland
 • Vaste functie
 • Vanaf 3 jaar werkervaring

Wil jij een stap vooruit in je carrière als marketeer? Persoonlijk én vakinhoudelijk verder ontwikkelen in digitale (online) marketing? En in korte tijd je werkervaring uitbouwen? Dan is deze baan als Marketing Professional bij SchaalX iets voor jou! 

Reageer voor 30 juni 2022