SchaalX Communicatie Professional

Erik de Vogel

Managing consultant SchaalX public

E-mail Erik de Vogel Bel Erik de Vogel
Solliciteer direct

Ben jij een getalenteerde communicatie professional die toe is aan een volgende stap? Wil jij je in de komende 3 jaar binnen minimaal 3 A-merk organisaties in de (semi) publieke sector versneld ontwikkelen en continu op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het communicatie vakgebied? Wij investeren graag in jouw kennis, persoonlijke ontwikkeling én een stevig netwerk voor de toekomst.

Samenvatting

Door de toenemende vraag naar getalenteerde interim professionals zoeken wij communicatie specialisten die zich snel willen ontwikkelen en die via ons op mooie projecten willen werken. Dit betekent dat je voor een bepaalde duur bij verschillende opdrachtgevers projecten uitvoert met daarbij de zekerheid van een vast dienstverband. Je wordt onderdeel van het team SchaalX Communicatie Professionals. Een steile leercurve, persoonlijke ontwikkeling EN begeleiding staan voorop!

Nieuwsgierig? Stuur ons dan snel een actueel CV en een krachtige motivatie waarin je kort jouw ambitie uiteenzet en wat jij graag wilt bijdragen als SchaalX Communicatie Professional.

Waar kom je te werken?

SchaalX is HET bureau op gebied van werving & selectie executive search, interimbemiddeling en professionele ontwikkeling in marketing, communicatie en digital. We helpen organisaties met het vinden, verbinden en verder brengen van digital-, marketing-en communicatieprofessionals voor vaste en interim posities op medior, senior en executive niveau. Daarnaast hebben we diverse communicatie en marketing traineeprogramma’s waarmee we instroom van jong digitaal talent en vernieuwing bieden aan onze opdrachtgevers.

Bij interim opdrachten, bemiddelen wij naast freelancers ook specialisten die bij ons in dienst zijn en die wij detacheren. Dit zijn de SchaalX Professionals. SchaalX werkt voor een breed scala aan opdrachtgevers in de non profit sector. Denk aan klanten als UWV, GGD GHOR, gemeentes Utrecht, Amsterdam en Amersfoort, Universiteit Utrecht, dit is maar een greep uit klanten waar je gedetacheerd kunt worden.

SchaalX’ers zijn deskundig, ondernemend en nieuwsgierig. Wij geloven in 'groei door expertise' en willen organisaties en kandidaten laten groeien op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. En daarvoor gaan we tot het uiterste, al 18 jaar met succes. De cultuur is open, informeel en professioneel.

Wat ga je doen?

 • Je werkt vanuit een vast dienstverband bij SchaalX, op projectbasis bij toonaangevende opdrachtgevers in de non-profit; bijvoorbeeld bij grote gemeentes, ziekenhuizen of onderwijsinstellingen. 
 • Je houdt je bezig met diverse communicatievraagstukken, bijvoorbeeld het ontwikkelen van crossmediale campagnes, contentstrategie, crisiscommunicatie, online communicatie of vraagstukken op het gebied van issues of reputatie.
 • De ervaring die je op doet heeft betrekking op vakinhoudelijke aspecten en ook op het vermogen je te presenteren, je snel in te leven in nieuwe omgevingen en resultaten te boeken binnen uitdagende dynamische werkomgevingen
 • Jouw ontwikkeling wordt verder versneld door ons volledig toegankelijke uitgebreide (online) kennisaanbod en ruime keuze aan masterclasses (off- en online) gericht op de meeste recente trends en ontwikkelingen en uitgevoerd door vakspecialisten (onze kennispartners).
 • Het is met name de combinatie van veelzijdige ervaringen én tegelijk investeren in kennis en persoonlijke ontwikkeling, die maakt dat jouw leercurve als SchaalX Communicatie Professional veel steiler is dan die van iemand op een vaste plek. Wij doen er alles aan dit mogelijk te maken!

Wat neem je mee?

 • Je hebt een relevante afgeronde wo- en/of hbo opleiding richting communicatie aangevuld met 2 tot 6 jaar ervaring in diverse communicatierollen bijvoorbeeld binnen de zorg, onderwijs en (semi)overheid.
 • Je hebt een uitgesproken ambitie jezelf te ontwikkelen, als vakspecialist en als mens en je wilt jezelf graag onderscheiden. 
 • Je hebt oog voor de wereld om je heen en je wilt graag bijdragen aan grote maatschappelijke vraagstukken op gebieden zoals gezondheidzorg, energietransitie, wonen, infrastructuur en digitale transformatie.  
 • Je hebt aantoonbare ervaring met bijvoorbeeld interne- en externe communicatie, klantcommunicatie, campagnes, verander- en crisismanagement, corporate communicatie, PR, woordvoering en content.
 • Competenties: flexibiliteit, resultaatgericht, zelfstandigheid, netwerkvaardigheid, leergierigheid en leervermogen, initiatief.

Wat bieden we jou?

 • Een vast contract (onbepaalde tijd) voor 32-40 uur per week.
 • Een marktconform salaris van € 3.500,- tot € 4.500,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week (afhankelijk van ervaring en kennis).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop of laptopvergoeding, vergoeding mobiele telefoon en goede pensioenregeling.
 • We bieden je binnen 3 jaar ten minste 3 opdrachten bij diverse organisaties in de (semi) publieke sector, waardoor je zult werken op verschillende thema's en binnen verschillende krachtenvelden.
 • Jezelf blijven ontwikkelen door ons opleidingsprogramma en een onbeperkt gebruik van onze gespecialiseerde online leeromgeving die op individueel niveau heel veel ontwikkelmogelijkheden biedt.
 • Een dag per maand volg je masterclasses over de meest actuele onderwerpen in digital marketing en/of communicatie of gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Vergelijkbaar met een ontwikkelingsbudget van € 2.500,- per jaar.
 • Los van de maandelijkse masterclasses heb je toegang tot onze online leeromgeving en doorloop je een persoonlijk leiderschapstraject op basis van persoonlijkheidstest die als basis dient om het beste uit jezelf te halen.
 • Je maakt daarnaast deel uit van een community van vak professionals; bij elkaar vind je inspiratie, intervisie en natuurlijk bouw je een hechte band op met jouw collega's.

Hoe nu verder?

Ben jij enthousiast om als interim professional bij SchaalX aan de slag te gaan? Reageer dan met een actueel cv en een motivatie waarin je omschrijft wat jou de ideale kandidaat maakt voor onze SchaalX Community.
Het doel is dat we, uiteraard met inachtneming van jouw opzegtermijn, je direct in dienst nemen en zo snel mogelijk koppelen aan een leuke en uitdagende opdracht. Een (online) assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.
 

SchaalX staat voor diversiteit, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil kan maken bij iedere vacature die we publiceren.

Je wilt SchaalX Communicatie Professional worden, en nu?

Sollicitatieprocedure

 • Je solliciteert

  Ben jij enthousiast over de vacature? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie zoals omschreven in de vacaturetekst.

 • De kennismaking

  Is er een match tussen jouw profiel en de vacature? Dan nodigen we je uit om kennis met ons te komen maken.

 • Kennismaking met de opdrachtgever

  Wanneer wij op basis van de kennismaking denken dat de vacature juist is voor jou, stellen we je voor aan onze opdrachtgever en ga je bij diegene op gesprek.

 • De procedure

  Afhankelijk van de wens van de opdrachtgever volgt er een tweede en soms nog een derde gesprek waar jullie elkaar goed leren kennen. Een assessment kan ook deel uitmaken van de procedure.

 • Ondersteuning

  Heb je alle gesprekken positief doorlopen? Dan kan onze opdrachtgever jou een aanbod doen. Wij ondersteunen jou als SchaalX-professional bij het starten met je nieuwe baan én tijdens je dienstverband.

Anderen bekeken ook

Toon alle vacatures

Communicatieadviseur

 • Utrecht
 • Interim en detachering
 • Vanaf 5 jaar werkervaring

Als interim communicatieadviseur ben je verantwoordelijk voor de communicatie over de introductie en mogelijkheden van het nieuwe elektronisch patiëntendossier. 

Reageer voor 27 februari 2024

Projectleider intranet

 • Amsterdam
 • Interim en detachering
 • Vanaf 3 jaar werkervaring

Ben jij de projectleider intranet die Amsterdam verbindt? Solliciteer direct!

Reageer voor 23 februari 2024

Senior communicatieadviseur

 • Barneveld
 • Interim en detachering
 • Vanaf 5 jaar werkervaring

Wil jij bijdragen aan het verder ontwikkelen van strategie en communicatiemiddelen in een gemeentelijke setting? Word communicatiespecialist bij de Gemeente Barneveld!

Reageer voor 22 februari 2024