Hoe blijf jij up-to-date met actuele kennis in het vak?

Kennis die je morgen kunt toepassen in digitale marketing én communicatie? En precies past bij jouw wensen én behoeften? SchaalX biedt toegang tot actuele vakkennis met incompany trainingen, inspiratiesessies, workshops en coaching. Met een rijk netwerk van van meer dan 30 experts en een blended leeroplossingen helpen we je ontwikkelen op de manier die bij jou (of jouw team) past.

Daarnaast biedt SchaalX opleidingen in samenwerking met Van der Hilst en Logeion.

Hoe wil jij werken aan professionele ontwikkeling?

Of je nu het liefst een training op locatie volgt, online of een blended vorm; SchaalX biedt een oplossing op maat. Van een hele opleiding tot een inspiratiesessie of trendsessie. De kennis én ontwikkeling van jou (en jouw team) staat centraal.

Actuele kennis
De trainingen worden continue aangescherpt op basis van actuele kennis en trends in het vak. Op basis van jouw vraag én wensen, maakt onze programmamanager voor een voorstel op maat. De trainingen worden gegeven door experts uit het vak.

Begeleiding en coaching
Naast het opdoen van actuele vakkennis zit de eXtra van SchaalX in de persoonlijke begeleiding en/of coaching. Individueel of voor het hele team. De focus ligt op actuele cases uit jouw eigen praktijk, zodat het advies voor jou direct toe te passen is.

Excellent beoordeeld
Het SchaalX Digitale Marketing en Digitale Communicatie Programma worden al jaren met excellent beoordeeld door e-Academy van Thuiswinkel.org, waarbij de inhoud wordt ingeschat op Master niveau. Zo ben je verzekerd van een goede kwaliteit trainingen.

Al 8 jaar deskundig
Al sinds 2016 biedt SchaalX programma’s voor training en ontwikkeling aan. De afgelopen jaren hebben we bewezen deskundig te zijn in het aanbieden van training en ontwikkeling voor actuele, toegepaste vakkennis in digitale marketing en communicatie. En zijn trots op onze certificering door e-Academy.

Wil je meer weten?

Meer informatie over de mogelijkheden voor training en ontwikkeling in jouw team? Rik vertelt je graag meer.

Plan een adviesgesprek