Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

SchaalX is verhuisd!

SchaalX is verhuisd!

Op 9 augustus heeft SchaalX haar intrek genomen in De Pyth in Rijnsweerd. Het voormalig provinciehuis is omgebouwd tot een fraaie kantoortoren met 17 verdiepingen met voorzieningen zoals vergaderen, lunchen, borrelen en flexwerken.

SchaalX zit in de Pyth op de zevende etage met uitzicht op de Domtoren van Utrecht. We zijn ontzettend blij dat we de ruimte volledig naar eigen smaak en sfeer in hebben kunnen richten. Op die manier straalt ons interieur uit dat wij staan voor waardevol in verbinden. De voorzieningen in de Pyth kunnen, behalve door de huurders van de kantoortoren, ook gebruikt worden door organisaties uit de directe omgeving.

Na 12 jaar geschiedenis aan de Einsteindreef beginnen we aan nieuw hoofdstuk in de Pyth waarbij SchaalX qua uiterlijk in een nieuw jasje kruipt en verder exact is wat je van ons mag verwachten.

Begin september komen we met een uitgebreid fotoverslag maar voor nu alvast een klein voorproefje!

Ons nieuwe adres: 
Pythagoraslaan 101
7e etage
3584 BB, Utrecht


Wij maken écht contact

SchaalX staat voor het realiseren van een waardevolle verbinding. Waar de markt veralgemeniseert en zoekt naar sneller, goedkoper en generieker, kiezen wij voor verdieping en specialisatie. Voor het maken van écht contact, door partijen te verbinden op meer dan alleen maar functionele aspecten.

Meer over SchaalX

SchaalX gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close